![]() |
--------------------RÜŞTÜ---------------------------- S.KURT.---ZAPO------İ.TOR.(GZAN-SİVOK-TUNA)--SERİC ----------------SİVOK(S.KURTULUŞ)-------------------- ------(S.ÖZKAN)DELGADO-----CİSSE(TELLO)------------ S.ÖZKAN(HOLOSKO)(EKREM)---------------------(AYDIN)TELLO -------------------HOLOSKO(BOBO)-------------------- GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ HER MEVKİDE ALTERNATİF VAR AMA ÖN LİBERO VE FORVET YOK... |
ÖNCELİKLE SİSTEM....TEK FORVETMİ ?ÇİFT FORVET Mİ??BİR KERE DELGADO VARSA 11'DE ZOR MAÇLARA ÇİFT FORVET OLMAZ TEK FORVETTEDE BOBO BELİRSİZ ÖNÜMÜZÜ GÖREMİYORUZ..BEN 4-3-3 SİSTEMİNİ İSTERİM BEŞİKTAŞ'A Ş.LİGİNDEKİ 8 Ç.FİNALİSTTEN 6 SININ OYNADIĞI SİSTEMİ..UYGUN ADAMLARIMIZDA VAR ALINACAK ADAMDAN ÖNCE BOBONUN DURUMU BELLİ OLMALI GİDECEKSE GÜÇLÜ YIRTICI BİTİRİCİ SANTROFOR ALINMALI..... |
mevlüt, veya bjk büyük dünürse (kesin düsünmes) saha saviolal ove , ama mevlüt de süper olur defansa da mario yepes süper olurdu. |
Defansı 2 yeni transferle düzeltik mi? Bence tartışmamız gereken bu gerçekten düzeltikmi? yeni transferlerin alışma zamanı olur unutmayın kalecilerle anlaşması ortasahayla aynı tempoda oynaya bilmesi gerek bence düzeltik demek için çok erken! |
.............................................Rüştü / Hakan....................................... Serdar..............Zapo / Toraman............Sivok / Zan.............Kobiashvili Cem / Serdar..........Topuz.........Nuri / Caner..........Tello / Aydın / Ekrem ..........................Holosko / Mevlüt...........Bobo / Adem / Batu............... Tandoğan, Tuna, Üzülmez, Fahri, Nobre benim gözümde yok. Cisse ile Delgado'ya da ister +2 yapın, ister satın. |
valla mehmet topuz süper olurdu. |
bunca oyuncu alacağımıza defansa kalitel itecrubeli 30 yaşlarında ismi tum heryer enams almış bir oyuncu alsaydı kdaha süper olurdu fikrimce |
nuri şahin alınırsa güzel olur. |
Napoli de oynayan romanya milli takımının sol beki razvan rat alınsın bizde sol bek konusunda rahatlayalım |
Su an hollanda milli takımında oynayan ve ıtalyaya karsı muthıs bı mac cıkaran Engelaar dıye 1.98 lik dev bir oyuncu varr. Degeri 3.5 mılyon twentede oynuyor koyun önlıberoya ne top ne adam gecsın,ustelık cok teknık. Bi kac mac dıkkatli izleyin bu adamı turnuva sonu degeri 10 15 olur. Topuza 10 vercegıne al bu adamı,5 tane cisse yapar.Turnuva öncesi pazarlıkla filan 2 ye alınabilirdi Nerdesiniz izleme komıtesi nerdesin menajer nerenizle futbolcu izliyosunuz,bu adamı simdiye kadar bulamadıysanız köpruden atlayın kulupten iceri adım atmayın Orlando Engelaar (FC Twente Enschede) - Profil - transfermarkt.de |
Alıntı:
Bu adam cok iyi kesfedilmemis bi maden |
zapoda sorun falan varken vazgecın almayın onun yerıne oftastan orhan sam mukemmel olur bi tane ön libero yabancı paraya kıyılsın keske engelaar gibi bi adam alınsa takım sahane olur.... |
Alıntı:
|
bence nuri şahin ile ze-roberta alınırsa hücm ve orta saha çok sağlam olur birde baki giderse kademede çok hata yapıyo beşiktaşın daha ii olacağına inanıyorum |
BENCE SERVET ÇETİNDE GELSE İİYİ OLUR İBRAHİMOVİÇ İ DE ÇOK BEĞENİYORUM BİZİM YİLDIZ FUTBOLCUYA DEĞİL İYİ FUTBOLCUYA İHTİYACIMIZ VAR |
solda seriç bomba çıkarsa alternatifi yok... Delgado da yine istikrarsız oynarsa onun alternatifi hiç yok... |
engelaar süper adam ama onu bize bırakmazlar... Ben Nuriden çok Caner Erkinin alınmasını isterdim |
isterseniz ronaldinhoda gelsin saçma sözlerle uğraşmayalım akıllı olalaım en iyisi pirlo gelsin |
Alıntı:
|
Nuri Şahin ya da M. Topuzdan birisi, Yıldıray ya da Caner Erkinden birisi Uğur İnceman gelsin ya da Fahri geri dönsün. |
Benim istediğim 3 futbolcu var.HALİL ALTINTOP,CANER ERKİN,GÖKHAN İNLER bunlar alınsa takım kesin şampiyon adım gibi eminim şampiyon olacağımızdan.birde sahamız yenilenirse süper dünyaya nam salarız TÜRKİYEM gibi tarih yazarız artık.:D |
nöri transferi kapanmış derler,ertuğrul hoca söylemiş genc oyuncuları topladığında... |
bence saviola,mehmet topuz ve nuri şahin |
nuri şahin |
bence hiç kimseyi almasın eldekileri oynatsın yeter yani bobodan daha iyi yıldız varmı fatih tekke diorlar adam gol atmasını bilmiyor ama illaki alacaklarsa liver platede mottayı alsınlar |
zenitte oynayan rus arşavin gelsin |
bence hücma yakın orta sha oyuncusu alınmalı bayern münchen deki gibi ze reberto olabilir marco olabilir ama iskandinavya ülkelerinden bulup sağlam adam almaları lazım... |
artık 10 numara diye adlandılan ve ayağında sırtında 2 top sektiriyo adamlara dünya futbolunca yer yok.mücadele etmeyen futbolcu istemiyorum. |
bence ii bir kondüsyoner alınmalı şu millitakımdaki gibi bir kondüsyonere ihtiyaç var türk kondüsyonerlerle bu iş olmayacak |
abi orta sahamızı konrol etcek takımı hücüma kaldırıp gol atıcak we attıracak adam julio baptista |
uğur boral |
cissenin yanına yardımcı alınmalı |
Alıntı:
|
bence deco gelse daha ıı olur |
Alıntı:
|
mehmet topuz,,,,, |
trabzonsporun ilgilendigi zafer yelen olabılır duyduma gore bonservısıde 850 bın euro mus uygun ıyı bı alternatıf olabılır ofansıf delgadonun yedegı |
bence thiago neves süper bi adam o takip edilmeli |
C.RONALDO OLSA SÜPER OLUR:D:D:D |
Mehmet Topuz süper olurdu... |
Türkiye`de Saat: 15:54 . |