![]() |
Gökhan Ünal olabilir şimdilik |
bnce bakı yı verıp ıbrahimovçı almaklasım hem genç:marchmellow: :marchmellow: http://www.besiktasforum.net/forum/i...ons/icon10.gifhttp://www.besiktasforum.net/forum/i...ons/icon10.gif devre arasnda bnce holosko ve rıconun yerıne çok ıyı bır ofansıv ön lıbero almaklasm asuncao tarsnda osaman takım daha ıyı top tapıp pozısyonda bulur. |
bu takıma lazım olan futbolcu iyibir önlibero aslında oda iyi bir kleberson tarzında birisi olmalı |
Edmilson, Nihat. |
bence bobo ve nobre satılmalı tabiki gelcek sezon onun yerine yırdıcı bi forvet alınmalı mesela marsılyadaki cisse gibi forvet alınmalı |
kesinlikle rio ferdinand ibrahimin yanına iyi bir defans orta saha yada c.ronaldo:) |
ben antepli de nigris olabilir fener macında falan ii oynadı ayrıca adam dunya kupası gormus yanı tecrubeli adam ayrıca vestelli hoslokoda olabilir |
Emiliano Bonazzoli |
ugur uçar, deniz baykara, cesar delgado, fatih serkan kurtuluş :) |
Uzun boylu ve hava toplarında etkili bir forvet alınmalı bu takıma..Kanatları çok iyi kullanıyoruz ama hava toplarında etkili olamıyoruz malesef.. |
kralı gelse bu yönetim oldugu sürece başarılı olunamaz. |
recobayı kiralasınlar bi sene millet 10 numara görsün :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
BENi alsınlarr |
emre belozoglu nu alsınlar forvete yabancı hakkımız yok ama bosalırsa louis saha ya da aruna dindaneden birini alsınlar |
Alıntı:
|
nihat kahvecıyı bıde nasrı yı alsınlar yeter ama bu yönetım olduğu sörece başarı zor |
Alıntı:
|
tormanın yerine iyi bir stoper forvetede hambuglu guerrero veya madridli forlan başka kimseye ihtiyac yok |
1- Edmilson 2- F. Tekke 3- M. Topuz |
|
m.topuz ve g.ünal şeker gibi gelir bize... bide holoskoyu aldıkmı süper olur. manisada olduğum için ve manisa maclarına devamlı gittiğimden çok izledim. Adam bobodan 2 gömlek büyük. holosko gibi yırtıcı biri lazım zaten. |
Alıntı:
http://www.tfutbol.com/oyuncu/holosko2.jpg |
bence james theo wallcotti alsinlar süper oyuncu hemde genc simdi ucuz alip biz yetisdirsek fistik gibi olur |
c. ronaldo tek geçerim ama onada para yetmez bizde |
Luca Toni veya crespo.. |
adriano dicem ama fazla atmış olcamm:D:D |
Herkezin Görüşüne sAYGI dUYUYORUM aMA bence BEŞİKTAŞımıza en iyi gelebilecek oyun cu salam bi defans belki fazla uçuyorum ama tery gibi... |
arkadaşlar bizim sadece iki eksiğimiz var.birincisi ayağa iyi oynayan stper.çünkü defanstan çıkışta çok büyük sorun yaşıyoruz.diğeri de iki yönlü oynayacak bir orta saha.cisenin yanına hem hücumu hem savunması iyi olan bir orta saha alırsak bence bizi kimse tutamaz... |
isweçli elmander |
g.ünal gelmesi geç bir futbolcu gelsin |
ze roberto gelse çok ii olur |
makalele |
alman olmasın |
sorunlu 3 bölgeye takviye lazım Beşiktaşa sağlam ve teknik bir sol bek,bobo nun yanına bitirici forvet,rico veya delgado'dan birini gönderip aurellio tarzı bir oyuncu gelirse bu takım müthiş olur. |
cska moskovadan JO alınmalı yırtıcı bir forvete ihtiyacımız var boboyla çok iyi ikili olurlar... |
beşiktaşa yabancı genç gelecek vaadeden bir forvet oyuncusu lazım. |
Bence yerli olarak M.Topuz Yabancı da sol bek,orta saha lazım,rico,diatta,hugian bize yaramadı... Biraz paraya kıyılmalı ve ileri alınmalı ki ileride elden çıkması kolay olsn .... |
evet bencede yerli topuz, kaliteli bir orta saha ve iyi bir golcu bobo'nun yanina |
Türkiye`de Saat: 17:47 . |