![]() |
Hakan (Rüştü) İ.Toraman---Edmilson---G.Zan---V.Yaman (Tello) Serdar---Koray Serhat---Ricardinho---Delgado (İ.Akın) Bobo (Nobre) Bir de Geremi'yi alabilirsek süper olur.. Yani 4 transfer daha lazım. Ramazan, Kleberson, M. Doğan, Runje gitti. Baki, Ali Güneş ve Fahri de gitsin. G.Güleç te G.Antep'e falan kiralanmalı.. |
----------------------------Hakan(Rüştü)------------------------------ Serdar (Doğan)----Toraman(Kaş)----Zan(mercimek)-----Yabancı(Sedef) Yozgatlı(Tandoğan)----------Yabancı(Koray)-------------Tello(İbo Akın) --------------------------Delgado(Rico)------------------------------- -----------Batuhan(Burak, Gökhan G.)-----Bobo(Nobre)----------------- |
rustu i.toroman gökhan zan yepes i.üzülmez mehmet yozgatlı serdar kurtulus tello rıcardınho(delgado) bobo yabancı santrafor(nobre) |
Rüştü İ.Toraman G.Zan Helguera İ.Üzülmez Koray Makelele Burak(Yozgatlı) Tello Delgado Bobo Kadro okadar iyiki 6 yabancıya bile gerek yok aslında.Yedektede Hakan,M.Doğan,Serdar Kurt.,Ali Tandoğan,İ.Akın,Nobre,Rico |
_______________RÜŞTÜ_____________ İ.TORAMAN___G.ZAN__YABANCI____TELLO ___________KORAY_____YABANCI_______ M.YOZGATLI______RİCARDİNHO________İ.AKIN _________________BOBO__________________ |
Alıntı:
|
_______________RÜŞTÜ_____________İ.TORAMAN___G.ZAN __YABANCI____İ. Üzülmez_______SERDAR (KORAY)_____YABANCI_______M.YOZGATLI______RİCARDİN HO______TELLO (İ.AKIN)_________________BOBO__________________ |
........................................Rüştü..... ............................................... ....Serdar................ Yabancı ...............İ.Toraman..................Tello... .. .........................................Yabancı.. ............................................. .....M.Yozgatlı ....................Ricardinho.................... ...İbrahim akın...... .............................Bobo................. ..Nobre.................................... |
ABICIM BU FENERE CARLOS DARBESINI VURMAK ISTIYORSA BIZIM BASKAN RONALDOYU ALMASI LAZIM........ |
------------------------rustu--------------------------- --toraman-------------zan------hangeland------tello----- -----------------------yabanci-------------------------- yozkatli---------ricardinho------delgado---------akin----- ------------------------bobo--------------------------- |
____ RÜŞTÜ (HAKAN ARIKAN)_________ TORAMAN____ZAN____MATERAZZI______TELLO YOZGATLI_______MAKALELE______AKIN(ÜZÜLMEZ) ______________DELGADO_________________ ___________BURAK(NOBRE)______BOBO_____ |
ben yeni gelenleri bilmem ama koşmayan oynamayan oyuncuları hemen göndersinlerr önce öle bir temzilik lazım bizeee |
Hadi artık alın 1-2 oyuncu... her dakika yeni bir haber bekleyişi içinde olmaktan çatlayacam... |
Ya arkadaşlar Toraman gibi bir stoperden sağ bek yaratmaya çalışıyorsunuz toramandan sağ bek olmaz olmayacağını geçen sezon anlamadınızmı, Sağ beke Serdar ı çekmek lazım |
Alıntı:
ayrıca ben toramanın her yerde başarılı olacağınına inanıyorum |
Kusura bakmayın ama hepiniz çok biliyosunuz .siz kombineleri ve formaları alın yönetim ve ertuğrul hoca en iyi transferi yapar. 1 arkadaş ta sağ bek e yabancı istemiş oraya asıl yeri sağ bek olan serdar kurtuluş u koysak nasıl olur. neyse ne desek boş .çok biliyo bizim bjk taraftarı çok bu takımın bütün taraftarları 1.sınıf teknik direktör ve yönetici. BEYLER BAYANLAR BU İŞ FUTBOL MANAGER OYUNUNA BENZEMEZ. |
Alıntı:
1 - materazzi istiyosun bon servisi kaç para biliyomusun ayrıca kombineni ve yeni forma aldın mı yani kulübe para katkısı yaptın mı ? 2 - tello sol bek değil sol açık oynuyor bilmiyorsan kadro yapma .bu işler MANAGER OYUNU OYNAMAYA BENZEMEZ. 3- kadroda delgado yerine rico paşa yı tercih ederim . 4 - sence 34 yaşında ki makalele iş görürmü ? biz eziklerle dalga geçerken 34 yaşında carlos u aldılar diye şimdi bizde 34 yaşında ki makalele yi alırsak bize nereleri ile gülerler. |
Yaa herkes bu yaş meselesine takmış.BJK takımında şuanda Rüştü,İbrahim Üzülmez vede Rico Paşa hariç 30 yaşı geçen başka futbolcu yok.Yani çok genç bir kadroya sahibiz.Bir tane daha yaşlı futbolcu gelse ne olur ki.100. yılda şampiyon olurken defansımızın yaş ortalaması 32-33 tü.Vede en az gol yiyen takımdık açık araylan.Onun için gençleşecez diye tüm takımın 25-26 yaşında olması gerekmiyo.Mutlaka defansı toparlayacak,oyunu yönlendircek bir tecrübeli isim alınmalı.Vede ön libero.Oyun kuramayan birini alcaksak hiç almayalım bare.G.zan-İ.Toraman-Serdar-İbrahim üzülmez defansıda olur ozaman. |
Antalyaspor dan Volkan Yaman alınabilirse çok faydalı olacaktır diye düşünüyorum.Hem Kaptan biraz rahatlamış olur hemde yerine yetişmiş iyi bir sol bek bırakır |
yürekli olsun yeter.zago ronaldo guinti gibi hırsla oynasınlar bize yeter |
aimar ve martins defansada zago gibi bi adam |
necati ates alinmali bobo ile super ikili olurlar 2 side hizli teknik ve okuz gibi fizik var 2 li mucadelede yere yikilmaz ve bire birde etkili olur arkalarinda rico delgado onlara ne goller attirir |
walla yonetim kafayı kullanırsa çok adam var ucuza kapatabilecek..ve tabi süper adam bunlar..ama bu transfer politikasına bakınca sanmıyorum böyle bi ugras verildiğini kusura bakmasın kendileri ama..isim verelim istiyosanız..bi ton da isim verebiliriz cüzi miktara kapatilabilecek isimler..ama sanmıyorum ki alinsin neyse ara ara yazarım buraya napalim.. |
MEHMET TOPUZ kayseri ile arası bozulmuş yönetim uyursa febe alacak |
Bence Aldo Pedro Duscher Ön Libero olarak düsünülebilir, ayni Gattuso gibi biri. Ayak kiran, savas, kosan biri ve suan belese :D Aldo Pedro Duscher - Transfermarkt.de |
- SHABANI NONDA, cok klas bir oyuncu, üstelik fiyatida kariyerine orantili degil, cok uygun. Blackburn’un Nonda Transferinde Rakipleri Var Roma’dan Shabani Nonda’yı almak isteyen Blackburn’ün rakipleri ortaya çıktı. Mark Hughes geçen sezonu Ewood Park’ta kiralık olarak geçirip yedi gol atan oyuncuyu bonservisiyle almak istiyor. Oyuncunun menejeri John Dario BBC Sport'a konuyla ilggili olarak şunları söyledi: "Nonda’nın önümüzdeki sezon Blackburn’da oynaması garanti değil ancak öncelik onlarda. Geçen sezon orada oynadı ancak onu hala istemeleri gerekiyor. İngiltere’den bir kulüp daha futbolcuyu istiyor. Şu an İngiltere’de transfer pek hareketli değil ancak 10 gün içinde nerede oynayacağı belli olur. Blackburn’un beni aramasını beklemiyor ancak ararlarsa bir çözüm bulabiliriz çünkü oyuncu Ada’da kalmak istiyor." Fransa’da oynarken 178 lig maçında 87 gol atan Nonda'nın menejeri oyuncusunun Rovers’daki performansından memnun olmadığını da dile getirdi: "Nonda bana İngiltere’deki ilk senesinin o kadar da iyi olmadığını söyledi.Geçen sezon gerçek Nonda’yı görmediniz. Yeni bir dile ve oyun stiline alışması gerekti. Şu anda kendisi Monaco’da ve günde 2 kez idman yapıyor ve yeni sezona bomba gibi girmek istiyor." Nonda’nın bonservisinin 1.4 milyon sterlin civarında olduğu iddia ediliyor. Kaynak: Goal.com - Transfer Dosyası - Blackburn’un Nonda Transferinde Rakipleri Var |
Alıntı:
|
illaki star ilaki güç isteniyorsa defans we ön libero özelligi olcaksa woodgate alınmalı bence |
|
schalke de mutsuz olan halil altıntop |
1. Christiano Lucarelli Boy:1,88 Yas: 31 Takim: AS Livorno 2004/2005 Sezonda, Serie A'nin Gol Kirali oldu ! (24 Gol). Cok sert, israrli ve istekli bir oyuncu. http://www.badeagle.com/journal/arch...talySerbia.jpg YouTube - Cristiano Lucarelli= |
2.Sergio Leonel "Kun" Agüero Boy: 1,72 Yas:19 Takim: Atletico Madrid Cok Genc ve yetenekli bir futbolcu.. Suan atleticodan ayrilmak istiyor.. ama Inter ve Valencia gibi Takimlarda onun pesinde. http://www.lacoctelera.com/myfiles/t...gio_aguero.jpg YouTube - Independiente: 4 - Racing: 0 - Gol Sergio Kun Aguero= YouTube - Sergio "KUN" Aguero - My Way |
3.Vincent Kompany Boy: 1,90 Yas:21 Takim: Hamburger SV Uzun boylu stoper ! Tam bize lazim olan futbolcu. Gecen sezonun cogu zamani sakatdi ve..bi türlü mutlu olamadi. Suanda mutsuz.. Saglam Hoca.. kapisini calsak rettedecegini hic sanmiyorum ;) Kendim Hamburgda oturuyorum ve Bundesligayi cok seyrediyorum. http://img.stern.de/_content/56/68/5...nsfer9_375.jpg YouTube - Brilliant defending by Kompany YouTube - Vincent KOMPANY scores!!= (Kaleciyi hatriladinizmi ;) ) |
4. Felix Luz Boy:1,86 Yas: 25 Takim: FC Augsburg Öncelikle cok ucuz bir futbolcu ve yetenekli. Gecen sene, Senenin en güzel Gol secmede.. 2. Sirada yer aldigi, müthis bir kafa golü var. Bi Göz at hocam .. . Augsburgdan önce Hamburgun diger ünlü takimi, FC St.Pauli'de oynadi. Hirsli ve kafa vuruslarinda etkili olabilen bir futbolcu. http://sportard.wdr.de/sp/fussball/n...li_dpa_400.jpg YouTube - Felix Luz |
Bence IV yerine saglam bi RV alalim. Buda 25 yasindaki Bernand Mendy olabilir, hem Carlos onu cok iyi taniyor :D asagidaki youtube linkine bi bakin :D YouTube - B. Mendy vs R. Carlos Mendy kimdir : Bernard Mendy - Transfermarkt.de |
Önerdığın futbolcuların hepsı çok ıyı oyuncular özellıkle company ve lucarellı.Agüero çok genç onu vermezler ama felixı tanımyrm. BIsım böyle paylaşım içinde olmamıs çok güsel ama yönetım yıne bildiğinı okuyucak gibı geliyo! Bızım öncelıkle ön libero ya oyuncu almamız lazım hergun yenı bır ısım ortya atılıyo bakalm görücez. |
Zor ama İmkansız Değil |
ben interi cok severim.. matteraziyide ! iyi bir oyunca..bazen abartiyor, ama yinede dünya sampiyonun defansindaydi :) |
alfonso alves |
luis fabiano.. |
Türkiye`de Saat: 12:15 . |