![]() |
cesar DELGAdo--- reyeSS!! |
az konuşan sadece işini yapan yöneticiler alınmalı |
sizce kimi almalı diye bişey kalmadı artık.. BEŞİKTAŞ OYUNCU ALMALI EN KISA ZAMANDA MÜMKÜNSE BUGÜN BİRİLERİNİ ALMALI YETER ARTIK SABRIMIZ KALMADI |
baki'nin teyzeoğlu... |
aruna dindane |
B.Rovers santa cruzu aldı.Bizde onlardan mccarthyı alalım hemen.Bu adam kaçmaz süper adam.30 yaşında ama kesinlikle değer bu adama.5 milyon euroda olsa verin alın adamı.Yeter yaw. |
bence bu durumda takıma gelmesi için görüşme yapılmayuan tek isim ben kaldım:)neden olmasın:D |
reyes mi sizce alabilirmiyiz :D:D yapmayın ya |
Beni seç beni seç! :D |
isim wercem ama artık yeter kimse alınamıoyoki herkes sıkıldı artık |
bence forvete carew yada mccarthy defansada walter samuel yada juan gelmeli arkadaşlar destekliyorsanız sizde böle yazın destek olun unutmayın herşey BEŞİKTAŞ için... |
abi bu carew de ne var ya adam biz de fener maçlarında ve bir uefa maçı dışında ii oynamadı 12-13 gol attı attığı gollerin yarısı penaltıdan.. bize onun gibi ağır değil hızlı adam lazım |
CESAR DELGADO..... Tek geçerim |
TRANSFER İSTEMİYORRUMMMM EGER BU SEKILDE TRANSFER YAPACAKLARSA BEN BASKA TRANSFER ISTEMIORUM BELKI BU SENE SANPION OLAMAYIZ AMA EN AZINDAN GENCLERI YETISDIRIRIZ UNUTMAMALIKI HER NE KADAR YABANCI BI TRANSFER BIZI BI SENE SANPION YAPABILECEKSEDE KENDI BUNYEMIZDEN YETISDIRDIKLERIMIZ BIZIM 5 SENEMIZI KURTARIR |
sen istemezsen yapmayız tamam... |
ADMIN ARKADAŞLAR BUNA BENZER KONULARDA AÇILMIŞTI LÜTFEN KİLİTLERMİSİNİZ... |
gusel isyan :) bence |
kardes sen istesende istemesende sonucta alacaklar ve alirlar...her nekadar senin dusuncene saygim varsa, senin dedigin hic bizaman olmaz...cunku futbol sadece futbol degil |
_____________________RÜŞTÜ________________________ İ.TORAMAN_____DİATTE_________G.ZAN_____DELİ İBO____ ___________________CİSSE__________________________ _______SERDAR______________________________TELLO _________________________RİCARDİNHO_____________ _______________BOBO________________?(NOBRE) |
Alıntı:
|
Lua Lua..... |
--------------------------------rüştü-------------------------------------- serdar kurtuluş-----------i.toraman----------diatta---------------------deli- --------------------------------------------------------------------------- ---------------------------cisse----------delgado-------------------------- --------------------------------------------------------------------------- serdar özkan----------------------------------------------------------tello ----------------------------cesar delgado-----------nobre----------------- son maçtan sonra bence böyle bir kadro olmalı cesar delgadoyu çok beğendim yönetim alır inşallah |
herhangi bir golcü |
POSTİKA PORTO DAN ALINMALI BOB NUN YANINA HEM 25 YAŞINDA HEMDE YETENEKLİ BİR GOLCÜ |
bi forvet gelsinde adam akıllı yeter yıldız istemioruz eli ayagına hakim biri yok mu yaw |
Alıntı:
|
mutlaka yerli bir forvet lazim , yabancilar cok simariyo |
samaras, manchester city satilis listesine koymus genc super yetenek |
Alıntı:
|
AGUERO athletico madridden.....saka saka:D BERBATOV tottenhamden......buda sakaydi:D saka bi yana bence postiga yi alirsak iyi olur arkadaslar AGUERO yu taniyormusunuz bilmiyorum ama gelecegin dünya futbolcusu, bir kac yil icinde görürsünüz |
Hollanda liginde çok gol oluyor buradan bir forvet bulabiliriz.. mesela ezikler alkmarın forvetiyle ilgileniyor.. biz niye bunlara bakmıyoruz nerde ezik çürük dometesler var onları toplmaya çalışıyoruz!!! |
şimdi yazarım da alması çok zor:Dboşuna sizi de umutlandırmayayım:D... |
:D:D sen söyle abi kolot alır |
sen de bilirsin emre, bizim bi adam var ya:Dama çok zor bea:D... |
:D:D vallaha bildim:D |
nassıl sölemeyelim dimi:Dşimdi adını duyunca herkes ümitlenir:Dboşvereli en iyisi:Dbize bi tanesi yeter:D... |
:D:D söleme abi üzülmesin kimse |
koller alınmalı |
Alıntı:
|
Beşiktaş a kim alınmalı tabiki iyi bir forvet porto lu postiga yı alsak süper olurdu ama sanırım oda cincon olacak onların transfer listesinde Ertuğrul hocam golcu diye yırtınıyor ama yönetimde hiç bir hareket yok Allah muhafaza adama bir şey olsa hapıyuttuk çünkü Nobre ile olmaz |
Türkiye`de Saat: 14:02 . |