![]() |
feriştahını alsınlar:D:D:D:D |
colin kazımı almadı beşiktaş 500 bin euro fazla veripte aama adam cılgın top oynuyo kacırmasaydık iyi olurdu...aslında futboldan iyi anladğımı sanıyorum fakat yazmak içimden gelmiyor şu alınsın yada bu alınsın die beynimdeki beşiktaşla yüreğimdeki beşiktaş birbirini turmuyor artık takımda ŞU adam diytebilceği oyuncu göremiyorum |
NURTİ BOŞ KONUŞMA YA NE HOCASI KİŞİLER ÖNEMLİ DEĞİLDİR..TAKIM KAYBEDER MAÇI TAKIM KAZANIR... YÖNETİMDE İŞ YOK...RÜŞTÜ HAKAN GİTSİN SEN GEÇERSİN ARTIK KALEYE OLUR DİMİ?? |
BABA BE BIRAK ALKOLİK KAZIMI YAW BİZİM higuain 5 ÇEKER ONA |
Marsilyadaki Mamadou Niang hakkında bir soruştursunlar.5-7 milyon euro arası birşeydir tahminenen.Holoskoya 5 falan vereceklerine bunu alabilirler.Adam hem forvet hem sağ açık heryerde oynuyor maşallah.Üstünede zenci:wink: |
arkadaşlar bana göre takım oldugu gibi kalmalı..ama şu şartla onlar BEŞİKTAŞlılıgın ne kadar yüce bi duygu oldugunu,nasıl bi şerefli görevi üstlendiklerini ve o forma uruna canlarını vermelerini kısacası BEŞİKTAŞLILIK ruhunu aşılamak gerekir...bizim tek ihtiyacımız budur...sadece BEŞİKTAŞLILIK ruhu |
kanı siyah beyaz akan kalıcı biri |
portoda oynayan cocuk daha iyi bence hepsinden |
Quaresma bu cocuk cokk iii top oynar beşiktaşta |
Quaresma beşiktaşa gelmelimi Quaresma beşiktaşa gelse ne olur ya da gelmelimi???? |
portoda oynayan cocuk |
Elbette gelmeli yaw onu gibi topçuyu kim istemez.6 yabancı gitsin o gelsin yine hayır demem.Ama hayal kuracak durumda değiliz şimdi:wink:Yakında gider ingiltereye veya ispnayaya o... |
ben Quaresma yı cok beyeniyorum ve deli bi topcu delgadonun yanına süper olur o adam holosko da alınması gerek paşa gitsin zaten lazım değil bize öle adam |
bence defansa takviye yapilmali..diatta ile rico gönderilmeli..thuram yada edmilson olabilir..ikisininde maliyeti okadar yüksek degil..ikisinden biriyle anlasilirsa süper olur..orta sahaya ze roberto..delgadoyla birlikte orta sahamiz gecilmez..forvetede guily yada onun gibi bi futbolcu olursa( cesar fabian delgado/meksika liginde cd cruz azul) süper olur..higuainin son mactaki performansina bakilirsa kalmasi gerekir..ama sag acik oynarsa daha faydali olacagini düsünüyorum |
bence ilk başta elimizdekileri kovsak daha iyi olur... |
Kadro ii bence yönetim giderse süper olcak herşey kanımca |
bence orta sahaya makalele gibi forvete pascal veya kanute gibi oyuncular gelmesi gerekir |
DEFANS DEFANS DEFANS ÖTESİ YOK SONRA HAVA HAKİMİYETİ YÜKSEK BİR FORVET TABİ Kİ RÜYA DA OLSA QUARESMA GİBİ SÜPER BİR YILDIZ. |
Quaresma bizim için hayalden öte gidemez ama sanırım AZ Alkmaar da jenner diye bi adam var sağ açık oynuyo Quaresma kadar iyi olmasada türkiyedeki en iyi sağ açık olacağına eminim fiyatıda uygundur mutlaka forvete de holosko değilde kanoute süper olur |
TEBRİKLER :top: Alıntı:
|
Alıntı:
|
mehmet topuz ve zeroberto süper olur ortasahada :) |
arkadaşlar bence beşiktaşa ilaç gibi olacak 3 isim var 3 de yerli mehmet topuz,gökdeniz karadeniz forvete de mehmet yıldız arkadaşlar bunlar beşiktaşı uçuracak isimler bence |
bakalım bu yönetimle bunlarda zor ama kısmet |
Alıntı:
|
herkezin bildigi gibi topu maca iyi sokan bi stopere cok ihtiyacimiz var...bugünkü baktim norvec macindan sonra..kesinlikle..norvec milli takimindaki rosenborgda oynayan TEYTEY..oynayis sekli aurelioya cok benziyor..iyi top kesiyor..top sektirmiyor..ve en önemlisi topu maca iyi sokuyor...kesinlikle alinmali..maliyetide o kadar yüksek degil..:) |
bir kere bjk ye sol bek lazım o bölgeye hayrettin yerlikaya süper olur ibrahim üzülmezden bıktık artık her yenildiğimiz maç kesin o bölgeden gol yiyoruz stoper olarakta paletta ii olur kesinlikle cordoba ayarında bir kaleci lazım forvete alabiliniyosa fred bide alamazlar ama alsalar çok şahane olcak biri quresma |
arkadaslar carewin maliyeti cok yüksek..Sili mili takim forveti humberto suazo keske bizim yönetim uyumasada onu görse..galatasarayda ilgileniyor onla..kaptirmamak lazim süper bi forvet..gelirse kesinlikle gol kraligina aday olur |
seedorf gibi bir futbolcu almak gerek. |
arkadaş lar geç diosunuz buyrun size genç oyuncu 1)kerlon (cruzeiro) 2)roncatto( |
Br stoper bir sol kanat ve forvet yararlı olsunda km olursa olsn |
kiki musampa kim yawww trabzona geldi gördük halini işi bitmiş onun. |
yönetim paraya kıysada afonso alves\'i alsa keşke |
1 mehmet topuz 2 holosko 3 bi yabancı stoper onada biz karar vermeyelim 4 hayrettin malum sol bek ihtiyacımız var 5 ayhan gibi barış gibi aurelio gibi hem defansif hem ofansif bir orta saha oyuncusu |
st. etiennede forvet gomis var atletich bilbaodan del horno sol ön libero olarak toulese dan achille emana alınsın bu beşiktaşı kimse tutamazsss..! |
arkadaşlar bence cruz azul dan cesar delgado ve vilarealden riquelme . yerlilerden m.topuz g.ünal nuri şahin ve caner gelirse beşiktaşı kimse tutamaz. defansa da paletta.cesar delgado yu mutlaka almalı youtube den izlerseniz bana hak verirsiniz.. |
PAF IN 10 NUMARASINI ALSINLAR |
beyler bnce forvetse ya holosko yada jo liedson da olur orta sahanin sağında ise samir nasri defansın göbeğine muslu nalbantoğlu yada chimbonda gibi... |
bence alacaksak yasli oyuncu almayalim cisseyi almamiz bi hataydi sunlar alinabilir tabi biraz para lazim soldefans:Gareth Bale sagdefans:Gonzalo Castro Orta saha:Nuri Sahin, denilson orta sahanin önüne:Giovanni dos santos ve nasri samir sol kanat:theodore james walcott sag kanat:sosa jose ernesto Forvet:alexandropato, Bojan Krikic bu oyuncularin hepsi daha 17-22 yas arasi süper kisaca |
haa bide forvet olarak osasunadan :vela |
Türkiye`de Saat: 19:32 . |