![]() |
yıldız olsunda kim gelirse gelsin ..AMA tercihim c.ronaldo gelirse süper olur :D :D ama nerdeeeeeee milllet gider yıldız alır bizimkide köy takımdan alır:D:D |
john carew john carew john carew john carew john carew john carew john carew john carew john carew john carew john carew john carew john carew john carew:( |
Yabancı elbet bulunur ama yerli bir tane adam bulunur oda MEHMET TOPUZ dur ben bu oyuncu alınsın aynı gün formasını alıcam ayrıca bu alınsın kendi adıma 2 sene başka transfer yapmasınlar maddi açıdan zorlancaklarsa |
gercek ve hızlı bir futbolcu olsun yaşlıları artık bırakalım |
Giray Kacar |
gol makinesi alalım bi tane yeter :D |
bence iyi bir teknik direktör ve iyi bir kulüp başkanı alınmalı |
izledikçe golcü bu diyorum h.berlinli penteliç gelsin idda ediyom en az 25 gol atar |
bence beşiktaşa palermo takımından Franco Brienza'yı alırsak türkiyede atak yapma konusunda 1 numara oluruz. defans yenilendi ona bir şey demiyorum zamanla göreceğiz. forvetimizde iyi holosko,batuhan gibi genç oyuncularımız var bobo ise fiyatı 15milyon euro'ya kadar çıktı valencia,hertha berlin ve son olarak marsilya yıldız forvetleri djibril cisseyi satarak bobo'ya talip olacak.ondan bobo artık büyük ihtimalle satılır ve 15milyona çok iyi bir golcü bulabiliriz. delgado da avrupadan teklif gelirse gitmeyi düşünüyor... yani bizim ofansif orta sahaya kaliteli bir oyuncu gerek franco brienza gibi... |
quaresma ve christiano :D |
akabueze guilherme veya zafer yelen bunlar ve biraz fantaziyapacak olursak dagoberto da olabilir |
manisadan selçuk inan kayseriden mehmet topuz bu 2 sini alırsak ...süper liginden alınabilecek en topcular... |
Alıntı:
Bobo giderse bence sol acik Nicko Kranjcar alinmali bide,cok iyi bir adam ve Portsmouth da oynuyor,Tello sol bek oynar ve deli ibo da artik emeklilige ayrilir:) |
Evandro roncatto daniel alves yadaaa en önemlisii olarakk DANİEL CARVALHO .... |
bence kanutee gelse çok iyi olur türkiyede çok iyi iş yapar |
İkide bir sakatlanmayacak biri alınmalı :) |
van bomel tam gobege olur |
Selam bence diego :) |
bence öncelikli olarak sağ bekte kullanılmak üzere m.topuz alınmalı,cissenin yerine ortasahayı domine eden bi önlibero alınmalı,forvet alıncaksa da wolfsburg da grafithe die bi adam var canavar gibi o alınmalı |
bence querasma |
Orta sahaya savaşan bir yabancı , sol beke Taiwo. Türk olarak Mehmet Topuz + Selçuk İnan veya Uğur İnceman olabilir... Gidecek oyunculara bağlı olarak değişiklikler yapılır yine de ; İbrahim Üzülmez artık jübile yapsın ya da kulübede beklesin. Mehmet Sedef ve Batuhan kiralanmalı. Ricardinho zaten gidecek. Yine iyi para veren olursa Bobo gönderilmeli 10 m € ve üzeri. Şampiyon olalım da sene sonu konuşalım bunları :) |
tabikide zago |
mehmet topuz ;) |
iki ön libero biri cok iyi olmalı yabancı.iki sol bek bi sağ bek eğer mehmet topuz alınırsa ön libero yabancı olmayabilir.ayrıca cok iyi bi stoper.ve besiktaşımız bomba gibi olur.bobo satılırsa bi yerli forvet. |
saint etienne de çok futbolcu var alınabilecek boşuna milyonları dökmeyelim gomis,dernis,matuidi,ilan,feindouno gibi |
ön liberoya beşiktaşın ne yapıp etmeli hamburgta oynayan belçikalı 1.91 lik heryerde oynayan 21 yaşındaki company yi alması lazım |
semih şentürk :D:D |
ön liberoya beşiktaşın ne yapıp etmeli hamburgta oynayan belçikalı 1.91 lik heryerde oynayan 21 yaşındaki company yi alması lazım |
villareal matias fernandez alınmalı |
Bence riquelme nin BEŞİKTAŞIMIZA gelmesi lazım ..orta sahamız ii ama bazı oyuncularda isteksiz oynamalar ve lüzumsuz hareketler yapmaya başladılar .. eğer alınabilirse nihat çok formda ve beşiktaşımızı uçururlar ... yinede kalitelidense yararlı olanın alınması taraftarıyım ben ... |
ya buarada ben signatür ayarlarımı güncelleyemiyorum ya .. konuyla alakası yok kusura bakmayın ya ..:( :( :( |
touluse takımından sol bek mathieu yu almalıyız ertuğrul hoca ibo bir kere orta açamıyor . |
dnipro dnipropetrovsk ta forma giyen ukraynalı rusol alınmalı |
real sociedad da oynayan danimarkalı forvet 190 lık skoubo ya dikkat sociedad istese bjk verir iyi ilişkiler var. |
arkadaşlar beşiktaş savaşçı istiyosa schalkeden westemann veya rafinha alınmalı |
chievo da oynayan nijeryalı 21 yaşındaki obinna türkiyede yer yerinden oynar adamda bir bilek bir hız var muhteşem hızla teknik yan yana gelmiş |
ofansif oyuncular arasında bristol city oynayan sproule 27 yaşındaki kanatları iyi kullanan teknik bir oyuncu |
Zaragoza da oynayan 9 numaralı sol açık kanat oyuncusu SERGİO GARCİA !!! |
beşiktaşa bence runye nin takımında lyondan kiralık gelen remy diye bi oyuncu var o alınsın diyorum.defanslara karşı alerjisi var .hallaç pamuğu gibi dağıtıyor.bobo giderse yerine bitirim olur. |
Alıntı:
ya var ya... bole hani aazindan bal damlio derler ya ayynen ole...hehe...:congrats: ilk etapta forvete gerek yok bence, dediin gibi bi topuz bi de saalam on liberoyla zaten bizim forvetler de isler baya...ama bi de sol bek lazim gibi gelio bana... |
Türkiye`de Saat: 15:55 . |