![]() |
nihat nihat gelsin,hallolur herşey... |
Alıntı:
rico mu gitsin. sen iyimisin. adam süper. topu ayağına alınca yeterki biri kaçsın hemen top onun ayağına konduruluyor. daha ne istiyorsun. delgado kesinlikle bir oyun kurucu değil. deli dolu bir adam. nasıl ona güvenebilirsin? |
TABİKİİİİ BENNNNNNNNN GELMELİYİMMM BEN DE KADİR TİNTAŞ BENİ HERKES ÇOK İİ TANIR ŞUANKI KADROMUZDAKİ ÇOĞU FUTBOLCUDAN EMİN OLUN ÇOK DAH İYİYİM AMA BAZI NEDENLERDEN DOLAYI OYNAMIYORUM ARTIK NEYSE ARTIK |
bize iş yapacak türkiyeden sadece iki veya üç futbolcu varbiri kaleye hakan arıkan diğeri ya mehmet topuz yada gökdeniz ama mehmet bize daha uygun yani volkan yaman, memet yıdız felan topçular zaten bizde var hemde çoooook... |
kalecimiz runje gayet ii |
önce bir teknik direktör ü alalımda sorna onun istediğidoğrultuda oyunculara yöneliriz |
Hehe sende heryere aynı şei yazıosn ama çok haklı bluorm seni yni |
Türkiye Ligi nden gelmesini en cok istediginiz FUTBOLCULAR???? Aslinda birco oyuncu var benim begendigim... Ama su anda en cok isimize yarayacagini düsündügüm futbolcular. Mehmet Topal Gökhan Ünal Gökdeniz Sizin de görüsleriniz bekliyorum... |
ya abi böyle konular zaten açılmıştı aynı konuları dönüp dönüp açmayalım dikkat edelim lütfen |
Alıntı:
Ben su an Türkiye liginde oynayan Futbolculardan bahsediyorum.Yukardaki tavsiye edilen furbolculara bi bak istersenn Son 5 gündür hep ayni konular var degisik olarak bunu acmak istedim... |
2 YILDIZ FORVET-1YILDIZ STOPER-1YILDIZ OYUN KURUCU ALINIRSA BU EZİKLERE KUPA MUPA GÖSTERTMEYİZ... |
CM 03/04 de alessesio Cerci vardı süper adamdı :D belki gerçek hayattada iyidir |
BUNLAR:forvete:PATRİCK KLUVİERT-J.FLOYD HASELBAİNK veya lensli ARUNA DİNDANE-EMİLE MPENZA ikilisi çok iyi olur..(bunların hepsi zenci olması ayrıca tercih sebebim)..stopere: yaşlı kurt JAAP STAM çok iyi olur..oyun kurucu:leverkusenli ANDRİY VORONİN veya boca juniorslı arjantinli JUAN PABLO RİQEULME ilaç olur ilaç...imparator LUCE |
riquelme , PSV deki Alex , Rothen , Yaya Toure , Ali Bilgin(Serhat Akın) , |
ZENCİ FORVET İSTİYOMMMMM |
BOBO-NOBRE-RİCARDİNHO-KLEBERSON ACİL GÖNDERİLMELİ |
KAKA-SHEVCENKO-DROGBA GELSİN...HEPİMİZ NOUMAYIZ... |
bence fazla hayallere kapılmayın o kadar yüksekten uçmayın + bobo niye gönderiliyor bunuda anlamış değilim |
Alıntı:
|
can sana versek takımı herhalde takım korumazsın.... o kadar oyuncu arasında bide bir iki defans almak lazım sen hep orta saha forvet takılmışın |
kardeşim iyi futbol iyi oyuncularla oynanır değil mi?herkesin hayalleri var,,benimkiler de bunlar.eziklerle mücadelenin tek yolu iyi oyunculara sahipolmak.bobo en az 5 yılı var iyi olması için,kaleciyle karşı karşıya kalıpda atamadığı sayısız pozisyon var..kesinlikel satıp yıldızlar alınmalı |
ya can senin ki hayal bile değil ayrı bir şey kaka shevchenko drogba sence türkiyeye gelir mi biraz mantıklı düşün lütfen |
BARHONDA...toraman-g.zan defansta iyi gözüküyorlar yanlarına JAAP STAM iyi olur demiştim sence kim? |
kartalizma ne yapayım abi adam alıyor van hojdonk,alex,ortega,appiah,kenneth andersson, sen alıyorsun baki,ali güneş,bobo,fahri tabii şampiyon olamazsın.yıldız şart kaka drogbayı yönetim artık uyansın diye demiştim |
Alıntı:
|
kaçı iyi çıktı bunların yapma yaa? sadece carewle zago iyiydi..bize ilhan mansız-nouma-amokachi gibi savaşçı ruhda oyuncular lazım..amaral vardı o bile yerdeki topa kafayla vururdu |
iyi çıksın cıkmasın ama carew 13 gol attı bobo 19 gol attı sence hangisi daha faydalı ricardinho 2 dünya kupasında oynadı kleberson manchesterdan geldi dünya kupasındaoynadı ailton almanyada gol kralı oldu bunlar gayet iyi şeyler biz oynatamıyorsak suc bizizmdir |
ricardinho mu faydalı alex mi? bobo mu tuncay mı? lucescu gelirse bobo forma yüzü göremez bu oyunuyla..ben gönderilmesinden yanayım 2yıldız forvet kesinlikle alınmalı tabii yönetimde para varsa.. |
ricardinho ile alex aynı mevkilerde oynamıyor ama sen ikisini aynı tutuyorsa tartışmaya bile gerek yok |
alex gelsin derim |
ricardinho top mop oynamıyor yapmayın..serbest vuruş sırasında dil çıkarmaktan başka ne biliyor...feneri_delgado oynasaydı adam gibi şampiyonduk.. |
Rico konusunda haklısın ancak Bobo'nun Türkiye'ye yıldız olarak gelen birçok forvetten çok daha yararlı olduğu ortada... |
AMOKACHİ ne zamana kadar bu taraftar bekleyecek..bizde iyi oyuncu istiyoz..ama zenci olsun NÜTFEN..İMPARATORE LUCE |
Alıntı:
|
ben olsam bobo delgado hariç alayını yollarım.. |
amokachi beşiktaşı senin gibi düşünenler bitirdi zaten |
Alıntı:
ayrıca boboyla tuncayı nasıl kıyaslarsn güsel kardeşim bobo forvette oynyo tuncay sağ sol açık. ona çok top gelmemesne rağmen 19 gol atp 6 asist yapıosa kendi becerisyle yapıo. bence çokta yıldız önemli değil mesela arsenale bakın çok ahım şahım yıldız artık almyo sürekli fransadan g.afrikadan genç bulup alıyo ama işte altyapı farkı iyi fizibilite yapmak lazım.Örnek olarak monacodan YAYA tOure alınablr şuan kulübüyle arası iyi değil zaten veya sentetiende pascal feinduno ortasrada ama çok kaliteli oyuncular tabi farkedene.Bizler tarftar olarak böyle özveri gösterip zaman ayırıyoruz bunlara inşallah yönetim birz kulak verir ve iyi oyuncular alır. |
Alıntı:
|
canbjk alttaki yazımı bir oku istersen alacağın dersler var... Bobo'lar Çoğalmalı! Onu ilk gördüğümde 2005 Dünya Gençler Şampiyonası'nda Brezilya Milli Takımının 9 numarası olarak o turnuvada boy gösteriyordu.O turnuvada onun dışında Cesc Fabregas,Lionel Messi,Sergio Aguero,John Mikel Obi,Rafinha,Maduro,Rafael Sobis vs. gibi şimdilerde dünyanın dev takımlarında oynayan yıldızlar da boy gösteriyordu.Ama şimdilerde BEŞİKTAŞ'ımızın golcüsü Bobo onlar kadar şanslı değildi çünkü menajeri onu Kore'de bir takıma pazarlamıştı.O tarihlerde de Tigana'ya bir telefon açılıyor ve Tigana'nın Brezilya'dan bir arkadaşı bu genç golcüyü mutlaka alması konusunda tavsiyede bulunuyor.Ancak Tigana çok geç kaldıklarını düşünüyor çünkü Bobo Kore uçağına binmek üzeredir.Ancak Erdil Arpacı onun transferini yapabileceğini bildiriyor ve apar topar harekete geçiyor.Bobo'ya bir tercih yapmak düşüyor ve o Kore yerien Türkiye'yi tercih etmeyi geleceği açısından mantıklı buluyor ve transfer mutlu sonla bitiyor... Asıl anlatmak istediğim konu ise bu turnuvaların önemi.O turnuvadaki en iyi oyuncular Avrupa kulüplerince o tarihten bu yana kapışıldı ama birçoğu da unutuldu az daha şu sıralarda Gençlerbirliği'nde oynayan İsaac Promise ve Bobo da unutuluyordu ki Türk kulüpleri devreye girip aldılar.Evet bu turnuvalarda müthiş bir futbolcu potansiyeli var ve takımlar bu transferlerden çok karlı çıkıyor.Günümüzde artık Kleberson,Ricardinho gibi doymuş oyuncuları almak marifet değil Bobo gibi hedefleri olan,başarıya aç oyuncuları almak çok daha mantıklı... Bakıyorsunuz Türkiye'ye yıldız olarak gelip gönderildiğinde kar edilebilen oyuncu sayısı iki elin parmaklarını geçmez hemen bir çırpıda saymak gerekirse John Carew,Nicolas Anelka,Elvir Baliç,Jay Jay Okocha ilk aklıma gelen isimler.Şimdi BEŞİKTAŞ'ımız yıldız futbolcu almak uğruna Kleberson ile uğraşıyor tıpkı geçen sene Ailton ve JuanFran için uğraştıkları gibi...Ve hepsinden zarar ediyoruz yarı fiyatına,onda biri fiyatına vs. komik rakamlarla göndermek için uğraşıyoruz...Oysaki bu turnuvalardan parlayan başarıya aç oyuncuları komik rakamlara alıp uçuk rakamlara satmak çok daha mükemmel bir duygu.BEŞİKTAŞ asbaşkanı şu anda Bobo'nun fiyatını 10 Milyon Euro olarak açıkladı ve birçok Avrupa takımı peşinde ve BEŞİKTAŞ camiası müthiş bir kar bekliyor bu geldiğinde kapalı kutu olarak gösterilen ve ilk geldiği zamanlarda ''futbolcu değil'' yakıştırmalarına maruz kalan genç yıldızdan... Şimdi yorumu size bırakıyorum Ricardinho,Ailton,Kleberson gibi doymuş oyuncuları uçuk fiyatlara alıp bedavaya göndermek mi mantıklı yoksa Bobo,Rafinha gibi oyuncuları komik rakamlara alıp uçuk fiyatlara Avrupa'ya satmak mı?...Yaptıkları katkıyı saymıyorum bile!... Bu arada bir sonraki Dünya 20 yaş altı Gençler Şampiyonası Kanada'da yapılacak bildiğim kadarıyla yöneticilerimize duyurulur... |
sinan bilir demi transferi..fashion tvci sinan.yıldız alınmazsa şampiyonluk hayal...bobonun iyi olmasını bekleyin ozaman bobo 10 milyon avro ha? hemen fenere satın ozaman..katılıyorum size ama gülmekten katılıyorum... |
Türkiye`de Saat: 14:02 . |