![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
quaresmaa gelrsee bu takımın onunde kımse duramazzz |
ya ARKDAŞLAR ADAM AKILLI KNUSUN BAKIN DÜNKÜ OLAYALRIN CEZASINI HEP BİRLİKTE CEKİYORUZ SUANDA CHATBOX KAPALI HALA ORTAMI GERİYORSUNUZ BENİ ZORLAMAYIN SİZLERE CEZA VERMEK İSTEMİYORUM AMA SİZİN ÜYZÜNÜZDEN BURDA BİR ÇOK KİŞİ CAN SIKINTISI YAŞIYOR ELEŞTİRİLERE SAYGI DUYUN BİRBİRİNİZİN FİKİRLERİNİZE YOKSA BEN GEREKN CEZALARI VERMESİNİ BİLİRİM SÖYLEMESİ |
BENİM TAKIMIMDA BOBO DAN İYİ Bİ YEDEK OLUR..İLK 11 İÇİNDE ÇOK ÇALIŞMALI ÇOK |
KARTALİZMA siz kime dedin bu lafı |
ORTALIĞA SÖYLEDİM birbirinizin eleştirilerinize saygı duyun yoksa cezasını hep birlikte cekiyoruz suanda chatbox bu sebepten kapalı biz modları zor durumda bırakmayın bizde bizim üstlerimizin bize verdiği yetkileri kullanmayalım onları yormayalım |
GÜZEL YÖNETİYON SEN BU SİTEYİ |
bu siteyi tek başıma ben yönetmiyorum bu sitenin sahibi ALENDİR üst yöneticileride ASGAROTH ve NEWERİA dır biz sadece normal modlarız üzerimize düşen görevvlerimizi yapıyoruz şuana kadar kimseye kötü birşey yapmadık ve bu yüzden chatbox kitlendi artık yapma talimatı geldi bu yüzden yorumlarınıza dikkat ederseniz sevinirim |
can bjk-- kardeş burası ortak fikir alışverişi bulndğmus site herkes herkesin fikrni yapıcı olarak eliştireblr tabi ölçülü olarak.Sana demiyrm ama birbirmzn fikrine saygı duymak zorundays.Sen karşndkinn fikrine saygı duymazsan o saman karşndakndende beklme hakkmz olmaz. |
bence beşiktaşıma yaraşır bi futbolcu olmalı bunların içindede en iyisi baptista olur kanımca |
Alıntı:
|
satın boboyu ..10 milyon euro muydu? |
yorumaaaa ölçü ölçü ölçüüü lütfen!!!!! kendımıse yapılmamasnı ıstededgms şeyı bıs karşımısdakıne yapmayalım.. Arkadaşlar gerçktn Böyle gereksz tartşmalar olunca ınasnn forma bakası gelmyo lütfen herks ösgurce fkrnı yassn bura kımse kımsenn atışmasna bakmya açmyo sıteyı kımse kısmasn ama böle.Teşekkür ederm h.zaza |
antalay sporda fnre gol atan toplara super wuran bı cocuk wardı gurbtcı glmıs onu alsalar kanat oynuyodu hatta bı sutunuda murat sahın sansına kurtardı sakat ayagıyla adını hatırlamıyom cocugun ama macları seyrdnler bılır :) |
Bence Yanlis Baslik ve kendimizi kandirmis olmuyomuyuz...Herkes hayalindekileri soyluyor...Bence Gundemdekileri tartissak daha iyi olur...Mesela Rothen mesela Romedahl veya Tello Ne bilim mesela Gravessen Makalele Topuz Ali bilgin Colins Kazim gibi... |
takım oyununa uyum sağlayacak genç ve yetenekli oyuncular alınmalı en önemliside hoca tabiki ama hocalığı bilen biri ... |
Alıntı:
|
Hakan Arıkan Rommedahl----Zan--Coloccini-----Tello M.Topuz----Makalele---Serdar----Delgado Bobo------Colin Kazım |
Rommedahl-Tello kartalı kanatlandırır. |
Alıntı:
|
SERGEN YALÇIN GERİ GELMELİ... |
sağ kanada gökdeniz alınsa ne süper olur yada mehmet topuz. |
sola JEROME ROTHEN sağa ROMMEDAHL ön liberoya GRAVESEN yada MAKALELE tercihim makalele bii de adam gibi stoper...bide forvet Nobre gidebilir... |
Hakan Arıkan serdar----Zan--alex(psv)(torraman)---wederson -topuz--Makalele-yaya toure-- Emilio Bobo---yakubu(g.ünal) yedekler serkan kırıntılı i.akın nobre crazy ibo koray serdar özkan ama tabi bu oyuncuları alıcak bigli ve para nerde orası tartşlr.Sadce yazmak istedm çok güsel takim olur. |
herkes kadro yazıyor bu tekknik direktörlük ne kadar kolay ya :):):) arkdaşlar bırakalımda teknik direkötr karar versin |
yerli olarak kesinlikle alınması gereken oyuncuların başında:mehmet topuz,gökhan ünal,volkan,ali bilgin. |
kim gelmeli konusunda isim söylemem anlamsız ama en acil orta sahaya adam lazım. |
BİZE ADAM AKILLI BİR FORVET LAZIM HER ŞEYDEN ÖNCE NOBREYLE BU İŞ GİTMEZ. çalım yok pas yok şut yok. yani yok oğlu yok. |
nobre iyi bi golcüdür. onun beslenmesi lazım.. adama top gidince gol atıo..gitmemeli ki gitmeyecek de. forvete falan ihtiyacımız yok.. onlara gol attırcak adamlara ihtiyacımız var. |
Alıntı:
|
herşeyden önce bir sağlam defasn ve ön libero lazım tabi kanatta |
mehmet topuz 1 gökhan ünal 2 volkan yaman 3 türkiyeden bunları alabiliyosan tamam |
nitek nihat ı alsınlar o bana yeter |
Alıntı:
|
Sol açığa Ajax'tan Sneijder, önliberoya Denizlispor'dan Serhat Gülpınar, sağbeke Palermo'dan Zaccardo alınsın yaaa. Cidden bunlar çok kaliteli transferler olur. Eksiklerimize ilaç gibi gelir.. |
1-MEHMET TOPUZ 2-MEHMETTOPUZ 3-MEHMET TOPUZ |
Alıntı:
|
gelecek teknik direktör mehmet topuz u istemiosa zaten gelmesin |
Alıntı:
Ayrca ark.lar a.güneş.m.doğan bakı.bunlar gönderlmlı bnce bu oyunclr ıstklı ama yeterlı degiller bnce.Yönetım bu konuda Duygusal davranmamalı dıe düşünyrm. |
Türkiye`de Saat: 06:12 . |