![]() |
gündemede saaten ;) |
dün 3-4 oyuncu göstermişin noumansız lucarreliyi bende takip ediyorum italya gibi sert bi ligde 20 golün üzerine çıkmak büyük başarı alınsa süper ötesi olur livornodanda ayrıldı heralde.. |
makele(asunçao)-juan +piquene =perfec |
bence kimi fln bırakalım da bu yükü kaldırabilecek.....beşiktaş ruhunu ytaşıyabilecek profesyonel bi oyuncu almalıyız |
Ronaldinho,Kaka,Gerrard yada Lampard olabilir ;) |
ya bu ali bilgini niye istiyorsunuz anlamıyorum. bize karakterli futbolcu lazım. bu adam fb ve gs ye yakışır bence |
orta sahaya mutlaka çok koşan ve top kapan ayrıca oyunu kuran bir topçu gerek. süper yada isimsiz farketmez |
bir sağbek bir de önlibero alınmalı. |
babel ajax dan iyidir |
saviola ponservisi elinde ii olur |
Alıntı:
Abi böyle dogru degilmi :) > Bu sene şampiyon görelim sizi, ölmeden mezara koymayın bizi, korkutmaz bizleri musalla taşı, ölümüne seviyoruz biz BEŞİKTAŞI... |
abi djibril cisse derim başka bişi demem yahuu süper olur ve nonda ya alın şu iki adamdan birinii artık da çoşalım beee gidelim arkadşlar kulüp binasına bağıralım çağıralım yapalım bişiler ya 2. CİSSE'yi istiyoruz veya NONDA'yı |
martin palermoyu tek gecerim.... |
DJİBRİL CİSSE... başka oyuncu istemiyorum o alınsın taraftar kombine ve formaları patlatır... |
Alıntı:
|
bence bu takıma bi ümit karan lazım |
Forvete iste.. Fatih Tekke bare türk ondan sonra defansa Navarro veya Metzelder ;) |
bence defansa yabancı bir oyuncu ve forvete de 1 turk oyuncu takviyesi yapılmalı. defansa navarro forvete de mehmet yıldız gelse yeter. |
bir defans yabancı bir forvet türk TEKKE ALTINTOP ÜNAL forvetleri olabilir |
mehmet topuz ve kankası olabilir yabancı dersenizde messi dermişim :Dyok bea bizim yönetim transfer konusunda iyi değil ne desek boş |
navarro |
rİqelme |
beşiktasa kesinlikle forvet oyuncu lazım ve baskan...... |
kesinlikle forvet alınmalı.şöyle gelen topa çaktığı zaman ayağa kaldırmalı bizleri.. |
savıola yada santa cruz dan biri mutlaka alınmalı |
transfer makaay gelebilirse cok iyi olur ama cok zor |
Bu saatten sonra beni alsınlar abi pek beceremem top oynamasını ama gündemdekilerinde pek becerdiği söylenemez :D |
messi |
santa cruz alınsa çok harika olur.ama bunlar beceremezler.ama kısmet cisse yi aldılar yine bi umut bakalım alsalar çok sevinirim |
Alıntı:
|
ze robertoo |
beyler ıkı ısım alınsa yeterdı gökhan unal ve mehmet topuz kayseriyi nasıl tasıdıklarını bılıorz en azndn sag kanadımıza mehmetı alabılsek cok isimize yarardı bılmıorz ama oda duyumlarıma göre mehmet topuz fenerbahceye hala gıtme sansı varmıs insallah gıtmez diyorum bize gereken bu ıkısı baska gerek yok:d |
MEHMET TOPUZ VE GÖKHAN ÜNAL ortak açıklama yaptılar hiçbir yere gitmeyeceğiz die bu sene kayserideler artık gidemezler tükürdüklerini yalamazlar bence sağ kanada mehmet yozgatlıda çok iyi oldu |
tabi yha mehmet yozgatlıyıda unutmayalım basarılı ıı bı oyuncu oda bakalım insallah tukurduklerını yalamazlar |
leverkusenden juan ı alınabilir...duvar gibi adam...elden düsme adamlara tonlarca para vereceklerene juan a 3-4milyon euro versinler defansı biraz daha toparlarız diye düsünüyorum... |
baki'nin dayıoğlu... |
beni dermişim:D forvet olsun ronaldo |
ya saçma gazetelerin en hasında (fotospor) mido diye bir söylenti var. benim kaç gündür dilimde. mido çok iyi olur gibi geliyor. bide stopere ronaldo tipi bir oyuncu şart |
baki nin ailesinden olmasın ya mustafa abi :D hiç yoktan ricardinho ' nun amcaoğlu gelsin |
forwete Santa Cruz defansa Boumsong alınsa çok süper olr bu takım:) |
Türkiye`de Saat: 14:02 . |