![]() |
bence yonetim kesin yattara ve bebbeyi alsin muthis bir takim olur!!higuain ve diattayi satmamiz gerekior |
ben espacio ya tamamıyle katılıyorum ze roberto cog iyi olur kleberson gibi olmasın da sonu iyi unlu bi on libero kartalı ucurur bence bizim takımın tek eksigi ayaginda topu fazla tutmaması bunun icin de unlu bi oyuncu lazım sakın yanlıs anlasılmasın ben cisseyi de sewiyorum yan yana oynasınlar die dedim zaten |
bence mehmet topuz we gökhan ünal alinmali |
abi bize ilk ihtiyac bize sol bek profosyonel zago gibi ronaldo gibi... ondan sonra forvet kaliteli bobo bi var bi yok olmazki böle hep olsun |
ısrarla alınmasın diyorum yeter bu kadro akıllıca kullanılırsa şampi oluruss |
bence elimizdeki forvetler iyi ama ricardinyoo ve nobrenın isi oytun sıstemınde yerı yokk o ıkı futbolcuu satılırsa yerıne cokk kalıtelı bı oyuncuu alınabılşırr.... takviyerlerr de ise ibrahim üzlmezin yerıne bı sol bekk ... vede uzun boylu bıı forvett yeter |
gelecek sezon alınabilecek takip ettiğim oyuncular arasında. tabiki ilk sırayı yerli olarak Mehmet Topuz,Gökhan Ünal,Mehmet Yıldız ve Selçuk inan(manisa) bunlardan hangisi olursa kabulümdür. Yabancı konusuna gelince zaten devre arasında Ricardinho kesin gidecek(duyduğum bişey yok fakat öyle olacağını sanıyorum sezon sonu sözleşmesi bitiyor çünkü en iyi paraya satmak isteyeceklerdir.) diatta gelecek sezon gider gibime geliyor. higuien de büyük ihtimalle kulüpte kalacak. Gençk ve +1 kuralı olduğundan. peki beşiktaş'ın eksik olduğu yerler nereler ? öncelikle İbrahim üzülmezin olduğu sol bek artık kesinlikle yeni bir sol bek şart Mehmet Sedef bu sezon pafta çok iyi kendini geliştirdiyse olabilir. Yoksa Tello'yu sol beke çekersiniz. Aydını önüne koyarsın. bence ön libero daha önemli mesela büyük şehir belediyesinden tjikuzu bence çok iyi bir adam (maddi sorundan dolayı bu ismi öneriyorum herkez ister dünyanın en iyi ön liberosu bizde olsun) ve tabiki forvet yerli eğer ki alınabiliyorsa Gökhan ünal'ı alsınlar alınamıyorsa. holoskoyu alsınlar(vestel manisa galatasaraya büyük bir ortaklık içerisinde Hakan balta ve caner transferlerine bakacak olursanız rakamlara anlarsınız kısaca manisaspor'da BEŞİKTAŞ düşmanlığı var. ) Gönlümden geçen aslında batuhan ama çok genç kaldıramaz. en ideal isim ise Mehmet YILDIZ. |
mehmet topuz gelsin! |
holosko yu alsın zaten bjk forması giymişti çarşıya hayranmış |
m.topuz alınmalı |
holosko iyi olur bence.sol bekede oyuncu gerektiğini düşünüyorum....kanatlar iyi ama sol bek alınmalı.. |
beşiktaşımıza riquelme bide frings gelse ne güzel olur bütün sorunlar biter |
ricardinho gitsin holosko gelsin |
ricArdinho gönderilmeli.Holosko alınmalı bence.Ricardinho pek iyi gözükmüyor bana. |
aslında beşiktaş defansa çeki düzen vermeli |
ibrahim üzülmez gitsin de kim gelirse gelsin:) |
Cesar DELGADO alınırsa bu takımı kimse tutamaz... |
ricardinho gitsin ve c.ronaldo alınsın :D |
gökhan ünal gelsin m.topuz un yerinde adamımız var ama forvette gökhan ünal ı görmeyi isterim harika olur..tello nun ortalarına gökhan iyi cevap verir :D |
bence yonetim derhal burak baki diatta higuain rustu yozgatli nobreyi gondersinler |
iübrahim üzülmez olmasında kim olursa olsun onun mevkine biri alınmalı |
abi bence İSMET ARZUMANI alalım bak fener aldı |
beşiktaşımıza yakışan SERGEN YALÇINNNNNNNNNNNNNNN :argh: |
arkadaşlar werder bremenden diego yu daha 18 yaşındayken bjk ye alınmasını çok istemiştim ama tabiiki yöneticilerimiz kaliteli futbolcuların tespitini nedense yapamadılar . bence şu anda bjknin en ihtiyacı olan tipte bir futbolcu diegonun futbol stilini şöyle örnekleyebliriz . bobonun daha teknik daha oyunkurucu özelliği ön planda olan fizik ve zihin olarakda bobonun biraz daha gelişmiş versiyonu desem nasıl olur . hem golcü hem oyunkurucu hem lider hemde 10 numara işte daha ne diyim beşiktaş kesinlikle tüm imkanlarını seferber edip bu oyuncuyu almalı imkanlar seferber edilirse alınmayacak bir futbolcu değil haydi arkadaşlar hepbirlikte diego beşiktaşa |
Kim alınırsa alınsın yeter ki yararlı olsun.Ama forvet e ihtiyaç var bence şimdikiler çok ağır kalıyor. |
BENCE İBRAHİM TORAMAN YOLLANMALI SAĞ BEKE FABİO AURELIO VEYA BELLETTİ |
bence mehmet topuz holosko defansa son adam yeni bir yabancı |
hayırlısı neyse o olsun yaralı olsun |
bence mehmet yildiz forvete. defansin sagina m.topuz. defansin göbegine bizim guiarro ronaldo (inanin hepsinden iyi oynar) orta sahaya benficadan rui costa. ricardinho, i. üzülmez, nobre, burak, delgado, baki, yozgatli, hakan, e birde bu takimin bel kemigi diatta gitsin. |
Savunmaya Edmilson veya Tudor, orta sahaya Mehmet Topuz, forvete Holosko. en az 3 adam şart.. Baki, Higuain, Diatta ve Yozgatlı ********i de gönderilsin. |
özer hurmacı |
ÖZER HURMACI ELDEN KAÇTI GS ANKARASPORLA 3 OYUNCUYU VERİRKEN ÖZERİ DE GELECEK SEZON ADINA RENKLERİNE BAĞLADI. |
bence diatta,baki,üzülmez,ricardinho,nobre,cisse gitmeli onlarin yerine daha kaliteli oyuncu alinmasi lazim |
e.davids, colin kazım, |
portoda oynayan bi cocuk war adı qarızma mı böle yazılmıyo ama o adam lazım bize we delgado ile cok iyi işler yapar paşa gitmesi lazım yozgatlı gökhan zan bu adamlar bjk yararda cok zarar weriyolar we iddaa ediyorum higuain bize cok fayda saglıcak adam cok ii olcak we ilk defa 90 dk maç oynadı bence sahanın en ii ismi o idi sonra delgado |
carew... |
higuain kalmalı iyi yedek olur.tello delgado ve bobo da kalmalı.diğer yabancılar gönderilsin. savunmaya iyi bir adam orta sahaya da 2 yönlü çalışabilecek appiah tarzı bir adam lazım ileriyede ya holosko ya carew sol kanadada üzülmezin yerine biri lazım |
GERÇEKÇİ KONUŞMAK LAZIM ÖYLE ALAMIYCAĞIMIZ FUTBOLCULARI yazmayalım ben olsam defansa EDMİLSON Mesela Delgado bize 5 mlyn euroya geldi ama Van der vaart da 2 sene önce Hamburga 5 milyn euroya gelmişti.ÇOK ilginç Aurelio ön libero ya gelmeli |
Kimi alırsa alsın fenerden kimseyi almasınlar.... ancak Hakan arıkan,rüstü,nobre,gibi adamlar alınmasın insan simdi Gökhan Gülec niye gonderildi diye sorası geliyor...nobreye verilen sans Gökhana gösterilse olmazmıydı..laf olsun diye adam alınmamalı.. ertugrulda yönetimde gitmeli, liverpool macında 2 -0 maglupken kurtarıcı olarak Ali Tandoğanı oyuna alan adam ancak FİFA MENAGER da hocalık yapabilir.... YENİ YONETİM ; YENİ HOCA ; YENİ UMUT |
Alıntı:
Quaresma die yazılıo... evet bencede alınabilir uzatmalarda gol atmıştı galiba bize bi kere.. |
Türkiye`de Saat: 14:02 . |