![]() |
meltem tm senlik :D |
Alıntı:
hem murodan iyisini mi bulucam:Donun kadar güzel zılgıt çeken varmıki:D:D:D |
Alıntı:
gel baş göz edelim :D:D |
Alıntı:
bi YETKİLİ gelip basmadan alyans konum vardı ordan yüzük seçelim bide:D:D yaşasın murolar krolara ölüüüüm:D:D |
alırız ya :D alyans ne dirki |
Alıntı:
bulgaria olacak ama alyanslar en düşük fiyat 2 bin ytl:Dvarmısın yokmusun:D |
varım :D alırız forumca sana bi alyans teneke parcası buluruz bir yerden :D |
Ben oyumu EarthQuaker (Onur)a verecektim.Saçma sapan bir gerilim yaratmışsınız...Bir de kadınların tartıştığını söylersiniz...Genç bir arkadaşınızı bu tür konuşmalarla çok üzmüşsünüz bence... Bu arada benim mesaj sayım da 0-4 arası değil... Onur olmadığı için oyum Kürşat'a, nam-ı diğer Kü'ye yani daniel_clark'a....Hayırlı olsun yakışıklı kardeşim..Avatarında hep sırtını görmüştük,çok şükür güzel yüzünü de gördük... |
Alıntı:
istemiyorum senin yardımını:motz::vollkommenauf::argh::stoned::aetsc h::fight::damnmate::boxing: yettimi ifadeler istermisin başka:D |
ben aday olamıyo muyum:):):): |
Alıntı:
|
Alıntı:
amaaaan neyse ben onu avatarıma yazmışım gerisi faso fiso:D:D |
Alıntı:
Yarısma kurallarına aykırı bir olay oldu ve adaylıgını iptal etmek zorunda kaldık bu yarısma yüzünden kimseyi kırmak üzmek de istemedik... İyi forumlar |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
vatandaslık görevimi yapıp oyumu kullandım :P |
EarthQuaker(kankim) başına gelenler ne öle ya üzüldüm valla veysel nie öyle dedin yaa belki yeni üye bakınca hemen onu seçti illa bişeymi olması lazım hakettiği birşey değil çok üzülmüştür.Çok aday var ama kankimin başına gelenlerden sonra oy kullanmak hiç içimden gelmio herkese başarılar:(:(:( |
Alıntı:
Bu yarısma eglenmek icin acıldı böyle olaylar olucagını bilsem hic girmezdim sadece eglenelim gülelim dedim zaten 1. yede birşey vermiyoruz... İyi Forumlar |
Alıntı:
kankam üzülmeye değmez herkes biliyor açık ara öndeydim beni bilen bilir resmen önümü kestiler bu kadar.Boşver basit bişey için üzülmeye değmez benim varlığım yeter artar bile yinede beni düşündüğün için çok teşekkür ederim kanka eksik olma ;) |
hala mı ordasınız siz yaa,yok açık ara öndeymiş yok önünü kesmişler yok kıskanmışlar,şimdi anlıyorum bu güzellik yarışmalarında kızlar niye birbirini kıskanır,birbirini sevmez.Siz bari yapmayın yaa,yok dediklerimin arkasındayım diyen varsa da ben de belgelerle ,kanıtlarla konuşayım.Bu mesele burda kapanmıştır sanırım,diğer arkadaşlara da iyi eğlenceler |
Alıntı:
bunlar anlamsız gereksiz şeyler sadece eğlence olsun diye açıldı konu,kazanana madalya da takılmayacak ayrıca. ben kızlar neden birbirini kıskanır,birbirini sevmez şimdi anladım sözüne gelmek istiyorum.bizim tarafta hiç bir sorun yok sadece eğleniyoruz.bundan çıkarılacak sonuç erkekler daha kıskançtır olmalı. ekliyorum; gerçekten olay çok uzatıldı gereksiz yere kırgınlıklar yaşanmasın!!! |
Alıntı:
|
Alıntı:
burda ki daha uzaycağa benziyor:D |
yok burdaki de kapandı,kapanmazsa zaten toptan kapanıcak:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
tamam sen videoyu koy bende msn de ki konusmaLArı buraya koyucam :D :D:D:D sen kaşın bakaLım :D |
şöle yapalım . .bütün yarışmacı erkeklere başarılar . . kü abim 1. maşallah . mutlu son uluşarsın inşallah :D :D :D |
Alıntı:
çakalsın olum sen cakal benim 1. Likte gözüm yok :D:D:D:D kardeşim ya :D insan sewdigini yerden yere vurumus veyseL biliyon dimi :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Neden utanıyorsun kardeşim...Yakışıklılık kadar güzel bir meziyet var mı? :D Verdiğim rey helal olsun...Bu arada oy desen de olurdu yanii...Neden rey diyerek tevellüdümün eski olduğunu ortaya çıkarıyorsun? :D :D :D |
küü utanma :D biz bizeyiz |
üstüme geLmeyin ya :D:D:D:D |
Alıntı:
|
oy vermemeye karar verdim. |
resimlere bakamdan veysele verdim:D daniel de fena değilmiş:) |
Türkiye`de Saat: 22:07 . |