![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
o işi kü iyi beceriyo.bizim oraya da uğraması lazım.ancak o ortalığı karıştırabilir ;) :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Kü'ye sataşıp durma,şu an burada yok.Yaptığın etik değil :D :D :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ceksin o cezasını :D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
barıs oyum senındır kardesım |
Alıntı:
|
Alıntı:
Beş kuruş almadım ya,parayla mı oluyordu bu işler :D :D :D Neden daha önce söylemedin be Veysel :D :D :D |
ben yeni üyeyim kimsenin arkadaşı flanda değilim (erkeklerden) şike yok yani oyumu yaralı kartala verdim hakeden kazansın |
Ruhum yeter :D uLan WEysoş ben yokken bile mahaLLe kadınLarı gibi sin dır dır dır :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
neymiş binbir gece :D hadi Li Li Li bakaLım daha neLer duycaz :D |
veysel bişey oldumu :D izliyodun sen :D |
evet oldu . canlı yayında şehrazatı bıçakladılar :D harbi :D |
weyseL aLLahından buL Lan :) danteL güzeLİ :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
yok o izlemiyo ben anlattım ona, o da meraklıları aydınlattı :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
burda birşeyi açıklağa kavuşturma fayda ve yarar görüyorum . şimdi binbir geceyi ilk defa bu hafta izledim sebebi - misali ise şudur : dünyada ilk kez bir dizi canlı veriliyormuş . o mana - i usale den izledim başka bir nedeni - fünunu yoktur . kurtlar vadisinden başka dizi izlemeye lüzüm veya gereksinim duymuyorum . kaldı ki insan belgeseli bile izlesem bu benim özel işimdir . sizi insan haklarının 331 . maddesi 3. fıkrası . 5. bendindi 65. kuralın 12. maddesine uymanızı önemle tavsiye ve iftihar ederim . . saygılarımla . . :D :D :D :D :D koptum ya :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ee kolaydı küfür nokta . sizi şiddetle kınıyor diyecek bir lafınızı - i kaideniz bulunmadığı kanaitine vardım . buda beni pek bi hayli memnunu mukadese etmiştir :D türkçesi : LAFI KOYDUM OTURDUN :D :D |
Türkiye`de Saat: 22:07 . |