![]() |
Alıntı:
Bu arada yeni Türkçe de biliyorum Küüüü... Kendini yıpratma Osmanlı Türkçesine kadar gitmene gerek yok :D :D :D |
Alıntı:
Ama vermişsiniz... |
veyseL dıorm :D:D:D |
Daha vermedim oy ya :D hepiniz kardesim abimsiniz hepiniz birbirinizden yakısıklısınız ne diyim en iyisi bos oy :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Eeeeeee,görüntüye göre şimdiden tebrik ediyorum seni, Best Model kardeşim :) |
Alıntı:
Ligin bitmesine daha var önümüzdeki maclara bakıcaz :D:D:D:D:D:D:D teşekür ederim apla bu arada :D Zeki apla :D:D:D |
Alıntı:
Kimin kardeşi,zeka desen onda,güzellik desen zaten tescilli :D :D :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
ooo iyice havalandın sen.kardeşim yakalar seni merak etme hıııhhh :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
hava tabii kardeşim son anda atak yapacak bekle ve gör. hıııhh senin de hevesin kursağında kalacak:D:D |
aLLa aLLa ben oyLe bekLeyiş icinde degilim maksat muh.. olsun :D ama sen eL kaadarmı :D büyükLerimimizin bi Lafı var bilmem hatırLadın mı :D |
hatırladım evet:D:D neyse canım bende muhabbet olsun diye yazıyorum zaten ama allah biliyor ya gönlüm veyselden yana... |
artık bende BiLiyorum :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
veysel be birgün bu kü'yle birbirimize gircez senin yüzünden:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
YOK VEYSEL O ŞARKIYI Bİ KERE ÜREKTEN DEĞİL İBODAN SÖYLÜYOOO:D:D |
Alıntı:
:D:D:D:D |
Alıntı:
|
geçin bunları ya ben varken :D Bence forumda bu konu gereksiz yni.Rekabet yk ki burda insanlar arasında.Bu yarışmayı dışarda yapalım :D |
Alıntı:
Aaaaaa,bugün işim vardı,şimdi açtım...O ne öyle Kürşat'ı yalnız mı sandınız?Onun aplası var... :D Hadi hadi hadiii haaaaa!..Fatih'ten değil de İbo'danmışmış,çevirin de yanmasın... :D Geç bunları,anam babam geç bunları :D :D :D |
zor bi karardı hadi bakalım hayırlısı.... |
Alıntı:
|
Alıntı:
iyi bak o da olabilir:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
veysoş bacaksız :d Leydiymiş ::D:D:D:D:D:D okuyunda izaya geLin :D gecin bunLarı veysoş:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
aa noluyo burda be.. nerde kavga gürültü var rating orada. bizim yarışma güme gidiyo. bizimde kızlarla atışmamız lazım,düştük gündemden... |
Alıntı:
|
Alıntı:
ehh biz de biraz geyik yapalım o zaman :D |
Türkiye`de Saat: 22:07 . |