![]() |
Ayağında çok top tutuyor ama potansiyeli var. İyi bir hoca bunu eğitirse inanılmaz bir adam olur... Buraya yazıyorum |
sazı eline almalı sergen gibi ondan çok şey bekliyoruz |
bu takımın ilahı sensin sana güvendik....alayına delgado... |
Yıldız oyuncumuza fransız kancası 'Delgado PSG'ye doğru' iddiası Fanatik Gazetesi bugünkü sayısında (02.10.2006), Beşiktaş'ta son haftalarda bekleneni veremeyen Arjantinli yıldız Delgado'ya Fransa'nın PSG kulübünün talip olduğunu iddia etti. Orhan Yıldırım imzalı 'Delgado'ya PSG kancası' adlı haberin detayları şu şekilde: Beşiktaş’ın sezon başında büyük uğraşların ardından Ülker’in desteğiyle transfer ettiği Arjantinli yıldıza, ünlü Fransız ekibi göz koydu... Tartışmalar sürerken Kara Kartal’daki, “Delgado ile Ricardinho yan yana oynar mı?” tartışmaları sürerken, ünlü Fransız ekibi PSG, Arjantinli yıldız için kolları sıvadı. Siyah-Beyazlı ekipte kendisinden beklenen performansı şu ana kadar tam anlamıyla gösteremeyen Delgado ile ciddi şekilde ilgilenen PSG’nin ilk teklifi menaceri aracılığıyla yıldız oyuncuya yaptığı öğrenildi. 5 milyon Euro’ya geldi Delgado’dan gelecek yanıtı dört gözle bekleyen Paris Saint Germain’in, Beşiktaş ile masaya oturmaya hazır olduğu bildirildi. Eğer Delgado teklifi düşünebileceğini ifade ederse, PSG hemen Kartal’ın kapısını çalacak. Sezon başında Ülker’in desteğiyle 5 milyon Euro’ya alınan Delgado için kulübün takınacağı tavır merak konusu. PSG transferi ocak ayında bitirmek istiyor. 02.11.2006http://www.superspor.com/i/b.gif Kaynak : Fanatik |
pauleta yı versinler üstede 5 milyon euro süper olur :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
İyİ Bİr Paraya Neden Olmasin. |
10 milyon euroya olabilir:D |
iyi bir fiyat vermeleri lazım |
Versinler 10 Milyon Euro Tabi Bu En Düsük Miktar.. Alsınlar... Ama Biz Vermekten Yana Degiliz.. Delgado'nun Bizde Yapacagı Daha Cok İşler Var... |
İkisinden biri gidecekse ricardinho gitsin bize delgado lazım..Daha sonra astronomik bi fiyatla satarız inşallah.. |
5 milyondan 100 kuruş fazlaya müşteri buldularsa hemen satsınlar |
satmaz beşiktas bu adamı. enayimi kulüp ya daha bi katkıda bile bulunmadı. |
Bence PSG 5 milyon vermez ama Delgado yinede gitmek ister yönetimde izin vermeyince huzursuz olur sonra sezon sonunda daha az bi fiyata satmak zorunda kalırız eğer PSG teklifinde ciddiyse... |
sadece pauleta BILE YETER |
yaw saçmalamayın delgado bizim adamız eğer verirsek 3 4 yıl sonra keşke satmasaydık diceniz... |
5 milyon euroya olabilir aslında ama +1 oyuncu olsun bari.. :D iyi bi oyuncu versinler .. :D |
cok ıyı para vermelerı lazım bence YER SİYAH GÖK BEYAZ ŞAMPİYONSUN BEŞİKTAŞ |
bu DELgado 60 Milyona satilmali :P Saka ama iyi fikir Pauleta :D |
bence balon haber bu delgadoyu satmazlar... |
nereye yaa su zamanda 10 milyon euro bile werseler bu adam satılmaz daha 24 yasında bakın bakalım 3-4 sene sonra arjantinin forvet arkdasında kim oynuo hep beraber görücez yonetim sakına delgadoyu satmayı aklınızdan gecirmein ikinci bir carew vakası iiden iyiye cökertir sonra 10 numara bulmak icin gidip sacma sapan adamlara para werirsiniz delgadonun en az 3-4 sene bizde oynaması lasım Tigana zamanında demisti Delgado benim göz bebeim ama onun deil bizim gözbebeimiz 10 ona cok yakısıo;) |
kolpa haber delgadoyu satmak çok büyük yanlış daha 24 yaşında süper kupa maçında kalitesini gösterdi form tuttumu bize çok maç kazandıracaktır.Carewi sattıkta n oldu elimize ne geçti o gitti ailton geldi delgado gibi adam giderse yönetim onun gibi bi adamı 5 milyon euro alamaz (gerçi yönetim almadı ama) |
Kolpa Haber Ya Nerden Cikyti Sİmdİ Bu O Kadar UĞrasildi Hemen Satacaklar Oldu BaŞka |
ne pauletasi hicmi futbolla ilgilenmiosunuz adam 35 yasinda sezon sonu futbolu birakio neyse delgado satilik degildir kimse 23 yasindaki adami vermez bu fiyata hele arjantinliyse hele gecen sene uefa gol asist kraliysa neyse saymakla bitmez delgadoyu satani bizde satariz |
Alıntı:
|
Hoooopp!!Yavaş bakalım Germain.Sen Avrupa'da sempati duyduğum takımalrdansın ama Delgado olmaz.Delgado bizde 5 sene kalsın sonra 20 milyon dan aşağa satmayız.Buraya yazıyom.Müthiş yetenekli.Biraz daha tecrübe ve olgunluk kazanırsa bilekleri mükemmel. ALLAH ALLAH ALLAH ALLAH DELGAAADOOOOOOO!! http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?adi=oyuncu_foto_545 |
bu haliyle bile talibi varsa,biz gerçekten iyi transfer yapmışız demektir |
ben cok karasızım satılması konusunda iyi oyuncu bu bi gercek fakat her acıklamasında benden once 8 futbolcu var benim mevkiimde milli takıma hayatta giremem diye umutsuzca beyanatlar veriyor buda besiktaslılık ruhuna yakısmıyor çünkü besiktas her zaman savasır. sahada,tribunde,stad dısında içinde,taraftarı futbolcusu bu yuzden onunda bende milli formam için savasıyorum demesi ve bunu yapması gerekiyor ki buda onun fiyatını katlayıp beşiktaşımız daha fazla paralar ve daha iyi bir futbolcu kazanmış olur... |
Tek Kelime Tam Bi Frikik Mühendisi |
ya pes yani adamın daha BEŞİKTAŞA geldiğine inanamadan hemen böyle haberler cıkarıyolar yaaaa |
tigana bir gitsin..düzgün sistemle oynatılsın takım..kim bilir delgado o zaman bişeyler verebilir belki...bekleyelim..o zamanda olmadıysa aldıkları paraya yolu versinler... |
Delgado satilmamali bize lazim... |
delgado satılmamalı |
delgadoyu satalım diyenler bugun kü maçı izlediler mi ? |
Delgado Yu Satalim Diyen Arkadaşlar evet delgadoya psg talip oldu diye haber cıktı bazı arkadaşlar satalım dedi acaba onlar bugun maçı izledikten sonra ne düşünüyorlar hala satalım mı diyorlar ? bu takımın tek lideri delgadodurr ricardinho sadece tecrübe katar ve klasını gösterebilir okadar |
Alıntı:
|
arkadaşlar para herzaman bulunur.delgado gibi bir futbolcuyu herzaman bulamazsın.hemde genç.en az 10 yıl bize hizmete edecek bir futbolcu |
delgadoyu 2 sene sonra 10 milyon euroya satarsın suanda carewi almak istiyenler baskanın dedigi gbi 25-30 milyon euroyu cebinden çıkarmalı bu adam daha genç kaymagını alalım birazcuık:) |
Ülkere ayıp olur hediye satılırmı ya :D |
Türkiye`de Saat: 22:13 . |