![]() |
iyi futbolcu ama hala kendini daha tam gosteremedi zurih macındaki performansı baya iyidi bugunku gs macındada gol bekliyorum delgado dan |
traş bu adam bence 2 yıldır oynadıgı bitane macı hatırlamıyorum ben bide 10 numara verdiler adama yıldızın sözü bile edilemez bu adam için bence derhal satıp paraya cevirmeleri gereken bi adam |
Alıntı:
|
Artık yeter..adam gibi oynasın ya! Bir iyi,bir kötü..bir türlü standart'ı bulamadı! Bir türlü istenileni tam olarak veremedi..Sergen'i geri istiyorum ben aslında..hala bir şeyler yapabilir! En azından şu performansla oynayan Delgado'dan daha çok iş yapar..nasıl 10 numara ki bu Delgado? Cidden..ya oynasın artık doğru dürüst -çünkü o potansiyel var- .. ya da gitsin artık! verilen paraya yazık! |
Alıntı:
bu ertuğrul hocayı anlamış değilim forvetin arkasına Delgado gibi adamı almıyor, ondan sonrada gol pozisyonuna giremiyor takım...! bunu herkes gördü Ertuğrul hoca ve teknik heyet hala görecek...:dong: |
porto maçında oyna be adam! |
BU adami Besiktasa futbolcu diye alan adamin aklindan süphe ederim. Üstüne para verseler hali saha macinda bile almam. Insallah en kisa zamanda defolur gider. |
İlk ve Son kez İSTİYORUZ OYNA lütfen... |
Benim hala umudum var İsyan etsem de istediğim kadar.... :):):) |
ewet delgado affettir artık kendini taraftara. |
adam zurıh macıyla yavas yavas kendıne geldıgını gosterdı ama nedendıır..oynamaya basladıktan sonra kulubede oturmaya basladı bu da ılgınc yanii |
Alıntı:
Yani anlıyacağınız yönetim sağolsun yavaş yavaş büyük takım kimliğini yitirmeye başlıyoruz..! Bu yabancılara dünya para veripte oynatmama hastalığı herhalde bize Trabzonspor'dan bulaştı...! Çünkü onlarında artık 4.büyük olduğu tartışılır hala gelir oldu...! Kulüp yöneticilerimizi Düşünce yapısı ayne bu şekilde. Anlam aramaya gerek yok yani..!:puke: |
geçen seneye göre çok da üst düzey bir performans bekliyoruz delgadodan bu sene ve eminimki başaracakta:D |
tello ve carew'den sonra demirören döneminde yapılan en iyi yabancı transfer... kendisini çok seviyorum.çalımları çabuk ve nokta pasları var.. bi de şutlarda kendini daha çok geliştirse tam süper olacak. http://images.habervitrini.com/haber...lgado99050.jpg |
bence iyi bir oyuncu sadece biraz nazil cıt kırıldım yani |
delgado bu sezon beşiktaşa çok şeyler kazndırack ertuğram hoca sayesinde daha seviyesi artacak |
kendıne gelmeye basladı..takımı yonlendırıyor ataklar hazırlıyor...yop bıle kaptırmıyor :D |
Delgado'yu her zaman desteklemişimdir ama, doğruları konuşmak gerekirse; Liverpool maçında bekleneni veremedi..! Umarım ileride daha iyi olur |
bence liverpool maçında etkiliydi attığı bir kaç çalım zaten klasını gösterdi çok fazla üstüne gitmeyelim delgadonun |
ilk geldiğinde kendini gösteremiyordu ama şimdi çok iyi bir futbol sergiliyor. |
ayagında cok top tutuyo bence daha acilamadı ama guzel futbolcu hayranım eski delgadoya |
ben m beklediğim performansı hiç bi zaman veremedi.umarım daha özveriyle oynar. |
iyi değil bence ben beğenmiyorum yıldız die aldılar geldiler 1 maç bile kurtarmadı adam daha |
delgado bencede MANYAHBJKLİ nın dedıgıı gıbı sahanda cokkcılız kalıyo ama cokk ıyı bı futbolcuu bunun nedenıde sistemdn kaynaklanıyooo |
en sevdiğim en beğendiğim ve en tadir ettiğim oyuncularımız dan biri inş. kalıcı olur. |
ben delgadonun çok iyi bir oyuncu olduğu inancındayım ama ertuğrul hocamız onu kaybetmek için elinden geleni yapıyor güzel oynadığı zamanlar bile oyundan çıkarıyor iyi sabırlıymış aynı zamanda profosyonel futbolcuymuş delgado 10 numara bir futbolcu |
son zmanlarda performansı iyi..daha iyi maçlar beklioruz..bence yüreinde varsa beşiktaşımızı şampiyon yapar.. |
süper futbolcu bence çok tutuyorum beklenilen performansına kavuşacaktır ama kafası karışık sanki birazcık |
BENCE HUGUENLE OYNATILIRSA ÇOK GUSEL OLUR BOBO ARKASNDA GIGUEN ONUNDA ARKASNDA DELGADO HIGU VE DELLGADO RICO GIBI YANA DEĞL DIKINE IYNUYO BNCE BIRLIKTE OYNASALAR EMINIMKI IKISNNDE VERIMI ARTICAKTIR.RICO ÇOK YAVAŞ OYNUO AĞIR KALIO DELGADI VE HIGUEN DAHA ÇABUK OYNUO AMA IKISINNDE KODISYONLARI YETERLI OLDUKLARI SURECE ÇOK VERIM ALIRIS HOCA BU KONUDA USTUNE DÜŞENI YAPMALI. |
Forza Delagado!!!Cumartesi gecesi harikaydı..En büyük üzüntülerimden biri de bu performansının gölgede kalmasıydı..İnşallah salı akşamı da bu performansını devam ettirir...İnadına Delgado!!! |
DelqaDo Süperin Ötesinde Bi Futbolcu Beşiktaşta En Sevdiğim En Çok Beyendiğim İsimlerin Başında Geliyor. :) |
performansı da giderek artıyor.inş hep böle dewam eder :) |
DELGADO DELGADO BEŞİKTAŞTA EN SEVDİĞİM OYUNCU VE İNŞALLAH BEŞİKTAŞTAN AYRILMAZ |
DELGADO KABUL EDİYORUM EVET YETENEKLİ BİR OYUNCU KREATİF ÖZELLİKLERİ YÜKSEK BİR OYUNCU ANCAK BEŞİKTAŞA GELDİĞİNDEN BU YANA VERDİKLERİ NELER KAÇ TANE MAÇI ÇEVİRMİŞ KAÇ TANE MAÇIN KADERİNE ETKİ ETMİŞ AYRICA FİZİKİ AÇIDAN YETERSİZ ÇOK ÇITKIRILDIM TOP KAYBI ÇOK YÜKSEK ONDAN BEKLENENLERİ MAALESEF KARŞILAYAMADI...ZATEN AVRUPA NIN GÖBEĞİNDE İSVİÇRE DE OYNAYACAKSIN VE SÜPER BİR 10 NUMARA OLACAKSIN VE DE SENİ NE İTALYAN NE ALMAN NE DE İSPANYOL TAKIMLARI GÖRMEYECEK GERÇEKÇİ OLMAK LAZIM DELGADO ANCAK TÜRKİYE SINIRLARI İÇİNDE VE DE KISMEN İYİ. |
son 5 maçta delgado döktürüyor takır takır top oynuyor dün mücadele eden en iyi oyuncumzuda bana göre o kadar müthiş paslar atıyor ama kullanbilen yok artık alıştı bu formu bozmaz üstünbede cıkar ama yanına adam gibi adamlar lazım arkasına sağlam bir ön libero forvete sağlam bi forvet lazıım delgado rahat olması için defansıda unutmamak lazım yinbe kazık yedik cisse diatta higuainden ağ demez olaydım ama gerçekler acıdır demiştim elimizde patlayacak die |
TEK TUTUYORUM |
delgado beşiktaşın en iyi oyuncusu,keşke onun gibi 2 oyuncumuz daha olsa 8-0 lık sonuçlarla karşılaşmayız |
Delgado süperrrrsin..! |
tello ve bobodan sonra en iyisi sayılabilir ama yeterli değil bu üç isim dışında kimseyi tutmam |
Delgado bu sezon baya bir düzelme gösteriyor. umarim yükselen form grafigini koruyabilir. |
Türkiye`de Saat: 00:01 . |