![]() |
dElgado Son maçlarda daha iiyi oynamaya başLaDı.. delgadoyuda iii buluyorumM...Oynadıgı oyunla açıklamalarıyla KıSaCa kendi haliyle olaN ve beŞİktaşa çOk Yararlı olabilecek bi Futbolcu..KIsAcA.iii :) |
delgado lütuftur beşiktaşa gelmiş olan en iyi yabancı kartaldır delgado,onun varlığı takım için bir şanstır,şampiyonluk onunla mümkündür,teşekkürler delgado |
şampiyonluk yolunda kendisine büyük işler düşüyor böyle oynarsa bize çok katkı sağlar |
GÜN GEÇTİKÇE DAHADAİYİ |
İlk yarıda oynadığı futbol güzeldi gitti denen maçlarda ortaya çıktı inşallah devamı gelir . |
ben cok begenıyorum futbolunu inşallah bole devam eder kendını gelıştırır... |
topla dans ediyo resmen.kesinlikle formasının hakkını weren we daha çok ii işler yapıcak olan bi yetenek.feneri del-gadoooooooo |
bi kaç maç dışındadaha bişisini göremedik alex in yarısı kadar olması temellim inş. olur daha iyi yerlere geliriz. |
1 az daha dırı olması lazm 1 az daha guclu ! |
tek kelimeyle süperrrrr. özellikle teknik çok iiiiiiiii.. başarıların devamını diliyorum DELGADO..... |
gerçek bir 10numara oldu artık..takımı sırtlaması yıl sonu için çok umut verici.. aman nazar değmesin.. |
10 numara adamm:D |
gecen yılkı delgadoyla bu senekı arasında cok fark var gecen yıl fizik olarak cok zayıf presi gorunce hemen yere düsen bi delgado vardı ama bu sene yere daha saglam basan bi delgado var |
Mükemmel bi oyuncumuz.Takımla şimdi daha da uyumlu.İstediği mewkide oynuor.Ligin 2. yarısı çok başarılı geçecek delgado adına |
Delgado beklenen form unu yavas yavas gösteriyir simdi tek yanlis yapabilecegimiz sey oyuncuyu cok havalandirmak (sisirmek) |
delgado benim çok sevdiğim bir oyuncudur.ve başarılı bir oyuncudur kendisi... |
10 NUMARA BİR FUTBOLCU VE İNSAN |
beşiktaşın uzun zamandır beklediği 10 numara oyunu çok güzel organize ediyo hastayım top tekniğine |
iyi yeteneklerimizden bir tanesi iyiki varsın delgado |
süpersin harikasın inanılmazsın İNADINA DEL(GADO) |
KASIMPAŞA MAÇINDA YİNE SÜPER Dİ |
en gec 1 sezon sonra avrupanin en büyük takimlarindan birinde oynar |
söze.gerek.yokk.delgadonun.oynayısına.soğukkanlılı ğına.bayılıyorumm.bence.su. ana.kadar.beşiktaşa.alınmıs.en.iyi.oyuncuu |
dünkü maçta harikaydıı!! o attıgı gol de neydi öle agzım açık kaldı! yaptıgı çalımlar tartışılmaz ztn! inş böle dewam eder nazar degmesiin :D o bir starr :star: :D |
BENCE GECEN SENEKİ FORMUNDAN COK DAHA İYİ Bİ DURUMDA VE GÜN GECTİKCE DAHA İYİYE GİDİYOR! |
Forza Delgadoooo. :) |
arkadaşlar ben delgadoyu çok iyi buluyorum heleki o kaşımpaşaya atıığı golden sonra feneri delgado |
Delgado altin adam secildi alexi geride birakdi Devamini bekleriz :-) süpersin delgadoooo |
herşey güzelde çok bacak arası atıyor. ayıp kardeşim :) forever delgado |
delgado'ya süper adam,kasımpaşaya attığı golü hala aklımda.. |
super bi futbolcu ilk transfer edildiginde pahalı diye eleştiriliyodu kendini ispatladı ve ne kadar ii bi futbolcu oldugunu gösterdi ozellikle ertugrul saglam gelmesiyle birlikte bi çıkısa gecti artık daha iyi oynuyor |
türkiyede tek |
yıldızlar şampıyonlardan çıkar delgadoda bir yıldız bjk'de şampıon! BJK |
iyi bi oyuncu.aman nazar değmesin.. |
bu formuyla onu kimse tutamazz..Super form yakaladı ve artık alışma donemini geçti...Harikasın matıas.. |
delgado için yoruma gerek yok kalitesş ortada bi oyuncu |
bu adam tek kelime ile süper bi oyuncu delgadoyu özellikle izliom bilek hareketleri 10 numara hele attığı goller resmen şahane ve akıl dolu inş ilerde daha cok işler yapıcak beşiktaşta ve 10 numara olarak kalıcak yerinde bi transferdi delgadonun gelmesi hayranım o adama |
delgado alıştı takıma beklentileri karşılıyor.. inş. daha da iyi olacak... 2007 |
delgado beklentilere karşılık vermeye başladı.. inş. daha da iyi olacak... 2007 |
delgado beklentilere karşılık vermeye başladı.. inş. daha da iyi olacak... ...2007 - 2008 TURKCELL SÜPER LİG ŞAMPİYONU BEŞİKTAŞ... demedi demeyin... |
Türkiye`de Saat: 11:46 . |