![]() |
delgado seneye super olacak burak gibi |
inşallah güzel olur...İlk gs maçında neydi o öyle... |
evt zaten bi gs macında superdi baska hatırlamıorum ama gitsin demeye gelince ricardinho gitsin diolar inanılacak gibi diil bence ikiside kalsın gonder gonder nereye kadar |
ya kötü deyil ama takim oynamiyosa onun sucu yok takimi rico la delgado mu kurtaracak aliyosunuz iki yabanci sonrada ümit ediyosunuz adam cagizlarda sonra ögl kaliyo |
Geçen sene sakatlıklar kaynaşma derken tam verim alamadık bu sene gereken patlamayı yapar inş. |
sonuna kadar güveniyorum delgadoya geçen teknikdirektörden kaynaklandığını düşündüğüm bi problem yaşadı ama bu sezonn muhteşem olacak ve biz şampiyon olacaz |
yaw biraz daha iyi oynaması gerekiyor artık .. yoksa forma verilmemeli yabancı olduğu için diğerleridnen fazla şans verildi zaten |
Ben Bu adamın bu sezon patlama yapacağına inanıyorum. Aslında Delgadonun performansından ziyade takımın ortasahasının olmaması onun için kötüydü. Kötü oynadığı maçlarda bile adamın ayağına top yakışıyo. verdiği paslar çektiği şutlar göze hoş gelenler. Ama bu sezon beşiktaşa çok şey katacağına inanınyorum... |
bu sene delgadoyu hesaba bile katmayan rakiplerimiz ilk yarının sonunda hesaplarını baştan yapmak zorunda kalacaklar! |
Delgado bu sene çok iyi olacak Allah' ın izniyle. Kalitesini gösterecek, güveniyorum ona. Forza Delgado :) |
delgado geçen sene galatasarayla oynanan süper kupa maçındaki performansını lige yaysaydı şimdi değerini iki kat artırmıştı inş bu sene delgado ya güweniyoruzzz |
topa ayaga yakısan adam ben uzun zamandır ayaga top bu kadar guzel yakısan adam gormedim ankaradaki macınıda canlı izledim umarım uzun seneler bizde kalır bence cok ii futbolcu ve umarım bu sene katsı cok daha fazla olur |
ben delgadoyu süper kupa maçı hariç bir yerde göremedim.. burda mutsuz gibi.. kendine hiç bakmıyor.. taraftarlada pek iyi değil sanki.. bomboş bir sezon geçirdi.. inşallah bu sezon öyle olmazda verdiğiğmiz o kadar para boşa gitmez..:secruity: |
cok ümitliyim bu sezon delgado dan iii oynayacak:elefant: |
Seni seviyoruz İnadına delgado |
Forza Delgado, hadi artık göster kendini.... |
Delgado Kendine Geliyor Artık Bu Gece Onun Gecesiydi Şov Yaptı Birde O Basit Kısa Pas Hatalarını Yapmasa.. |
Alıntı:
|
biraz daha dikkatli olsa iyi olur kanımca baze çok basit hatalar yapıyo çıldırtıyor insanı |
Bu sene performansını artırması lazım. bunun için önce fiziğini güçlendirmesi lazım. Daha çok maçta şans verilmesi lazım.süper lige uyumu hala sağlayamadı, potansiyelini sahaya yansıtamadı şu ana kadar. Beklentilerimiz yüksek. |
super bıı oyuncuu ama bazı amclarr ıyıı bazıı maclarr kotuu oynuyorr yanıı ortasıı yokk ama yınede bazıı maclarıı kurtarabılıryoorrr tekk basınaa |
bu adamı geldiginden beri begfeniyorumm .....geldiginden beride imzam aynı......... |
böyle dewam delgado |
Herzamanki Gibi Zorların Adamı.. Basit Hatalar Yapıyor Daima:) Bugün Attığı Gollerde Zordu Kaleciyle Karşı Karşıya Kalsa Atamazdı Belki.. Ama Bugün Uçurdu Kartalı.. |
Forza Delgadooooooooooooooooooooooo |
helal olsun yakısanı yaptı ...gollerı attı zurıhe |
şükür yüzümüzü güldürmeye başladın inş. güvenimizi boşa çıkarmayacak delgado ondan çok daha fazlasını bekliyoruz... |
Delgadoyu burada çok eleştirenler vardı. Heralde ne kadar büyük oyuncu olduğunu gösteriyo yavaş yavaş değilmi. bu sezon onun sezonu olacak. |
oOooO İNADINA ALAYINA DELGADO |
Bazen agresif,sinirli,basit hatalar yapan biri bazende bebek yüzlü bi kahraman... teşekkürler delgado :) |
oo oo oo delgadooo |
tek kelıme super bıı oyuncuu... umaraım daha da ıyıı bıı futbolcuu olur dunya capındaa |
Mattiasssssssssssss Delgadoooooooooooooooooo |
ilk başlarda hiç kimse beğenmemişti ama adam kendini gösterdi delgadoooo |
ben hep beegenıyodum kalıtesı bellıydı utuklugu atsa dıodum oda oldu inş...bole devam eder |
tabiki süper bi adam pasları hareketleri yeteneği |
İlk geldiği günden beri çok beğeniyorum. Futbol oynamak bir insana en fazla bu kadar yakışabilir :) |
aynen ş.liginde cok ihtiyacımız olucak ona |
bence mükemmel bir futbolcu tebrik etmek lazım |
bırakın şu delgadoyu ya adam bir senedir ne yaptıki ya yıldız diye bize itelediler bu adam topçu falan diiil züriche iki gol atmış bende bir sene beşiktaşta oynayayım 2 sene 20 gol atarım |
Türkiye`de Saat: 15:56 . |