![]() |
Alıntı:
ayrıca hergün lucesinden,daumuna,borasından servetine,serkanından aureliosuna,alexine kadar da yazan her gün birini getirip öbürünü götürenmde ben değilim okuduğumuz gazete kısaca kolpalığı burdan ha sen burdan başka birşey çıkarmak istiyorsan o ayrı bir konu |
Beşiktaş’ta mutlu bir Arjantinli http://fanatik.ekolay.net/fanatik/images/trans.gifİdmanlardaki neşesi ile dikkat çeken Delgado, dün yapılan çalışmaya kardeşi Martin ile birlikte geldi. 19.01.2007 Matias Delgado’nun keyfi yerinde... Beşiktaş’a transfer olduğu günden bu yana sakatlıkların bir türlü peşini bırakmadığı Arjantinli futbolcu, devre arasında tatil yapmayıp çalışmalarını sürdürmüştü. Hazırlık maçlarındaki performansıyla göz dolduran ve Eyüpspor mücadelesinde 90 dakika forma giyen Tangocu eski günlere dönüş sinyali vermişti. İdmanlardaki neşesi ile de dikkat çeken Delgado, dün yapılan idmana kardeşi Martin ile birlikte geldi. Çalışma bitiminde kaleci eldivenlerini giyip kaleye geçen genç yıldız, Martin’in şutlarını kurtarmaya çalıştı. File bekçiliğinde de başarılı bir görüntü çizen Delgado uzun süre kardeşiyle şakalaştı |
Delgado'dan savunma Beşiktaş'ın Arjantinli oyuncusu Matias Delgado, fizik olarak yüzde 100 hazır olmadığını, ama kendisini çok iyi hissettiğini söyledi http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Ankaragücü maçında sağ kanatta oynaması beklenen siyah - beyazlı oyuncu, "Futbolda iki gün çalışmazsan çok şey kaybedersin. Ben tam olarak 2 ay sahalardan uzak kaldım. Bu açığı kapamak kolay değil. Eski gücümü yakalamak için çok çalışıyorum. Ama bütün bu olumsuzluklara rağmen kendimi gerçekten çok iyi hissediyorum" ifadelerini kullandı. kartalhaber.com |
hadi göster kendini artık |
bizler inanıp güvendik sana sende bize boşuna güvenmediğimizi göster delgado. |
inşallah 1 maç bile kaçırmaz 2. yarı |
Beşiktaş'ın Arjantinli oyuncusu Matias Delgado, fizik olarak yüzde 100 hazır olmadığını, ama kendisini çok iyi hissettiğini söyledi. Ankaragücü maçında sağ kanatta oynaması beklenen siyah - beyazlı oyuncu, "Futbolda iki gün çalışmazsan çok şey kaybedersin. Ben tam olarak 2 ay sahalardan uzak kaldım. Bu açığı kapamak kolay değil. Eski gücümü yakalamak için çok çalışıyorum. Ama bütün bu olumsuzluklara rağmen kendimi gerçekten çok iyi hissediyorum" ifadelerini kullandı. Milliyet |
Matias Delgado'ya kardeşi Martin'den tam notBeşiktaş, İnönü Stadı'nda Vestel Manisaspor'u 3-1 mağlup ederken Arjantinli futbolcu Matias Delgado'yu tribünden heyecanla izleyen iki minik göz vardı.http://medya.zaman.com.tr/2007/01/30/delgado.jpgHavanın soğuk olmasına karşın, ağabeyini izlemek için stada gelen Martin Delgado, maç sonrası ağabeyini değerlendirdi. Antrenmanlarda ağabeyi ile top oynayan, hatta, gol atma yarışına giren 8 yaşındaki Martin, Vestel Manisa maçı sonrası, ağabeyine tam not verdi. Futbolcu olmak istediğini belirten Martin, ağabeyinin Vestel Manisa karşısındaki performansı için şunları söyledi. "Ağabeyim gerçekten çok iyiydi. Güzel hareketleri vardı. Oyununu beğendim." ifadelerini kullandı. Fakat maçın yıldızı konusunda objektif davranan küçük Delgado, "Maçın yıldızı Nobre'ydi. Üç golü atarak takımın kazanmasını sağladı. Ağabeyim iyi oynadı ama maçın yıldızı Nobre." diye konuşmaktan kendini alamadı. Martin Delgado, Arjantin'de sömestir tatili olduğu için bu süreyi ağabeyinin yanında geçiriyor. Zaman zaman Siyah-Beyazlı takımla antrenmanlara çıkan Delgado, yaptığı klas hareketlerle Beşiktaşlı oyuncuların beğenisini kazandı. 30/01/2007 |
futbolcu olduğunu görmek istiyorum. sadece bu. |
inanılmaz kabiliyetli futbolcu ama fiziğini çok güçlendirmeli.. Birde fantazi yapmayı biraz azaltsa mükemmel olur |
su talıhsız sakatlıklardan kurtulsada 2. yarı 5 mılyon euro edıp etmedıgını gorsek |
Yeni başladık Son iki haftadaki müthiş çıkışta büyük pay sahibi olan Arjantinli oyuncu çifte kupa sözü de verdi. Beşiktaş'ın sezonun ikinci yarısında gerçekleştirdiği müthiş çıkışta büyük pay sahibi olan Delgado, "Hocam nerede görev verirse orada en iyisini yapmaya çalışıyorum" dedi. Son iki maçta Tigana'nın orta sahanın sağında ileriye dönük oynattığı Arjantinli futbolcu bu değişimden şikayet etmediğini söyledi. Takım olarak iyi performans sergilediklerini, solda http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...Q1NA%3D%3Doynayan Ricardinho ile çok iyi anlaştıklarını da belirten Delgado, "Yeni ve genç bir takımız. Elbette uyum sorunu yaşandı. Bunu atlattık ve gerçek gücümüzü ortaya koymaya başladık. Çok daha iyi olacağız" diye konuştu. TARAFTAR BAĞIRDIKÇA COŞARIM İyi sonuçlar alındıkça Tigana'ya olan güvenin de arttığını söyleyen Matias Delgado, iki cephede başarılı olacaklarını iddia etti. Sezonun ilk yarısında yaşadığı sakatlıkların abartıldığını da sözlerine ekleyen Arjantinli yıldız şöyle konuştu: "İkinci yarıdaki tüm maçlarda hocamın görev vermesi halinde oynayacağım. Kendime çok iyi bakıyorum. Türkiye'ye alıştım. Beşiktaş taraftarı her zaman büyük zaferlere layıktır. Maçta 20 bin kişi 'Delgado' diye bağırdığında performansımı ikiye katlıyorum. Bu büyük bir itici güç oluyor." |
inş bir aksilik olmaz da her maçta oynar .... |
daha da iyi olmalı |
Maçin başlamasına şurda 33 saat kaldı, Delgado'dan hala bir karın ağrisi, ishal, öksürük, nezle vs. haberi yok. taa antep'e maça mi gidilir mati? dur tahtaya vurayim.:D |
mükemmel bir yetenek ricardinho da dahil takımın en iyi çalım atan oyuncusu (özellikle top dururken süper çalım atıyor)... ara pasları da etkili ankaragücü maçındada iyi bir gol attı hadi daha da iyi olur inşallah |
OOO feneri delGADoooo feneri DElgado feneri DELgado Feneri DElgadoooo |
bu adamı seviyorum.inşallah %100 kapasiteyle oynadığınıda görürüz |
Hasreti bitecek Delgado, sezonun 3. haftasında Denizlispor'un cezası nedeniyle İzmir'de yapılan maçın ardından ilk kez İstanbul dışında bir lig maçı için kadroda. Arjantinli yıldız, sakatlık ve hastalıkları nedeniyle bu sezon ligde ikinci kez deplasmanda forma giyecek. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...Q1NA%3D%3D |
Ben delgadoya çok güveniorum.Hepte güveneceğim.10 NUmarayı hakaten bir futbolcu ve insan karakterine sahip.Bence hem çok genç.Hemde çok büyük yetenek. |
Beşiktaş'ta Delgado'ya Tigana'dan son uyarı! İzmir'deki Buca ve Denizlispor maçlarından sonra ikinci bir şehir olarak G.Antep deplasmanına giden Delgado'nun iki farklı görüntüsü teknik direktör Jean Tigana'yı kızdırdı. Oyunda kaldığı dakikaları attığı tek isabetsiz şutla tamamlayan Arjantinli futbolcunun bir türlü istenilen seviyeye gelememesi baş ağrıtmaya başladı. Uzun bir sakatlık sonrası sahalara dönen Delgado ile Tigana'nın özel bir görüşme yaptığı öğrenildi. Asıl yeri forvetin arkası olmasına rağmen Tigana'nın sağ kanatta oynattığı Delgado'ya "Senden artık tam randımanlı bir futbol bekliyorum. Daha çok çalışmalısın. İlk yarı oynadığın futbolun devamı bir türlü gelmiyor" http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...JkZjQ0Mw%3D%3D dediği kaydedildi. |
Gaziantep maçında Delgado'yu çıkardığı için eleştirilen Tigana'nın, fizik eksiği olan Arjantinli'yi, diğer maçları düşünerek sakatlanmaması için kenara aldığı bildirildi. http://www.internetspor.com/v3/futbol/img/1x1.gif Beşiktaş'ın, Gaziantep'le yaptığı maçta Delgado'yu çıkardığı için eleştirilen Tigana'nın, fizik eksiği olan Arjantinli yıldızını, önlerindeki maçları düşünerek sakatlanmaması için kenara aldığı bildirildi Beşiktaş'ın geçtiğmiz hafta Gaziantepspor'la golsüz berabere kaldığı lig maçında sahanın en iyi isimlerinden Matias Delgado'nun, Jean Tigana tarafından ikinci yarıda oyundan alınışı siyah - beyazlı yöneticiler ve taraftarları büyük şaşkınlığa uğratmıştı. Kartal'ın zirve yolunda altın değeri taşıyan iki puanlık kayıpla sahadan ayrılması Delgado'nun oyundan çıkarılmasına bağlanırken, Teknik Direktör Jean Tigana'nın, Arjantinli yıldızı, sakatlık riski nedeniyle kenara aldığı belirtildi. Aşırı yoruldu... Uzun bir sakatlık döneminden çıkan ve bu nedenle hem antrenman hem de resmi maç eksiği bulunan Delgado'nun karşılaşmada aşırı efor sarf ettiğini düşünen Tigana'nın, sakatlanmaması için yıldız oyuncuyu, Gökhan Güleç'le değiştirdiği öğrenildi. Fransız teknik adamın, Delgado'dan önümüzdeki haftalarda daha fazla yararlanacağı da ifade edildi. Kimseye kızmadı... Bu arada Tigana'nın maçtan sonra yaptığı toplantıda şanssızlıktan yakınarak puan kaybı yüzünden futbolcularına tepki göstermediği bildirildi. Tecrübeli hocanın, "Siz elinizden geleni yaptınız. Hiç birinizin hatası yoktu, ama çok şanssızdık. Hava ve saha şartları da kazanmamızı engelledi. En fazla bu kadar çok pozisyona girip, gol atamamıza üzüldüm" ifadelerini kullandığı kaydedildi. Kaynak: Milliyet |
bence çok estetik bir futbolcu zaten beşiktaş antep maçını saymazsak çok mükemmel ve muhteşem bir futbol ortaya koyuyor bundan iyisi olsa bile bunu sadece delgadonun yapacağını zannetmeyelim zaten ricardinho da var yanında bir sürü yıldız var tabiki beşiktaş daha iyi olacak Allah'ın izniyle |
KLEBERSON gidecekmi |
Antep Macını izlemedim Ama Golümüzü Vermemişler Ofsaytla Alakası Yokmus Hakem Karsı Takımın Oyuncularının Yaptıklarını görmezden Gelmis. Ve Antep Cok Sert Futbol Oynamıs... Bence Beraberlikte Oyuncularımızın Pek Fazla Şuçu Yok.. Delgado'da Zamanla Cok Daha İyi Olcak Insallah.. Cok Klas Bir Adam.. Daha COk Calısıp Daha Verimli Olacagına Inanıyorum... |
zaten beşiktaştaki en iyi golcü ve asist yapanlarda birisi sağ taraftaki frikikleri de kaçırmaz zaten şu ana kadar sadece bucaspor maçnda iyi bir noktadan serbest vuruş oldu zaten oda adrese teslim edildi tam çatala girdi |
böyle giderse bu adamın işi zor bizim takımda |
sakatliklar delgadoyu cok etkilemis |
Delgado için e-mail Beşiktaş taraftarları Arjantinli futbolcu Matias Delgado'nun Milli Takım'a seçilmesi için seferber oldu. Siyah-Beyazlı taraftarların genç oyuncunun dikkate alınması için Arjantin Futbol Federasyonu'na mail gönderdiği ortaya çıktı. Taraftarlar yıldız oyuncunun Milli Takım'ı hak ettiğini düşünürken kısa sürede 5 bin kadar mail attığı öğrenildi. Beşiktaş, bugün akşam saat 19.00'da Denizlispor'u konuk edecek. Siyah-Beyazlı takımda sakatlıkları bulunan Nobre ve Gökhan Zan'ın durumları ise maç saatinde belli olacak. Nobre takımla birlikte çalışmalara başlarken Gökhan'ın ise omzunda ağrılar olduğu belirtildi. |
Bence ilk önce Saviola'yı öldürelim.Sonra Aimar'a rüşvet teklif edelim milli takımı bıraksın diye.Sonra da Tevez,D'Alessandro ve Messi'yi halledersek Delgado'yu alırlar milli takıma... |
Alıntı:
|
Kurtarıcı! http://fanatik.ekolay.net/fanatik/images/trans.gifBeşiktaş’ı ayağa Matias Delgado kaldırdı. Sezonun ikinci yarısında tüm maçlarda forma giyen Tangocu ile Kara Kartal kanatlandı, zirvede söz sahibi oldu. Ben takım oyuncusuyum’ Basel’den büyük ümitlerle ve büyük bir bedel karşılığında transfer edildi Matias Delgado... Arjantinli futbolcu için sezonun ilk yarısı tam anlamıyla bir hayal kırıklığıydı. Sakatlıklardan bir türlü kurtulamayan genç yıldız devre arasında tatil yapmadı, tek başına çalıştı ve şimdi Beşiktaş’ın çıkışında büyük rol oynadı. Ağırbaşlı tavırlarıyla alkış alan Tangocu, Denizlispor zaferi sonrasında, “Ben tek başıma kurtarıcı değilim. Ancak ekip içerisinde önemli görevler üstlendim ve bu da takıma yansıdı” dedi. ‘İyi ki varsın Ricardinho’ Beşiktaş’a borçlu olduğunu dile getiren Delgado, “Herkes, ‘Delgado sakatlanmasaydı, Beşiktaş liderdi’ diyor. Umarım sezon sonunda ilk sırada oluruz. Hayatımda ilk kez sağ kanatta görev yapıyorum, aslında orta sahada serbest oynamayı seviyorum. Ancak bana verilen sorumluluğu yerine getirmek için buradayım. Ricardinho’yla birlikte ne kadar etkili olduğumuzu görüyorsunuz. Rico sadece benim için değil, takım için büyük bir şans... Her şey çok güzel olacak” ifadesini kullandı. Orhan YILDIRIM Beşiktaş Delgado 2007 Yeni yılla birlikte formasına kavuşan Delgado, sezonun ikinci yarısında 2 Türkiye Kupası, 3 lig maçında görev yaptı. Arjantinli futbolcuyla Beşiktaş 5 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik aldı. İlk yarıda gol krizi yaşayan Kartal, rakip fileleri 11 kez havalandırdı, kalesinde sadece 2 gol gördü. Tangocu da 2007 yılında oynadığı 5 maçta 402 dakika sahada kaldı, 1 gol attı, 1 asist yaptı |
SON VURUŞLARDA BİRAZ DAHA İYİ OLMASI LAZIM.. |
kesinlikle artık delgadodan goller ve asistler gelmeli |
Hep böyle devam Delgado Beşiktaş’ı ayağa Matias Delgado kaldırdı. Sezonun ikinci yarısında tüm maçlarda forma giyen Tangocu ile Kara Kartal kanatlandı, zirvede söz sahibi oldu. Basel’den büyük ümitlerle ve büyük bir bedel karşılığında transfer edildi Matias Delgado... Arjantinli futbolcu için sezonun ilk yarısı tam anlamıyla bir hayal kırıklığıydı. Sakatlıklardan bir türlü kurtulamayan genç yıldız devre arasında tatil yapmadı, tek başına çalıştı ve şimdi Beşiktaş’ın çıkışında büyük rol oynadı. Ağırbaşlı tavırlarıyla alkış alan Tangocu, Denizlispor zaferi sonrasında, “Ben tek başıma kurtarıcı değilim. Ancak ekip içerisinde önemli görevler üstlendim ve bu da takıma yansıdı” dedi. 'İyi ki varsın Ricardinho' Beşiktaş’a borçlu olduğunu dile getiren Delgado, "Herkes, ‘Delgado sakatlanmasaydı, Beşiktaş liderdi’ diyor. Umarım sezon sonunda ilk sırada oluruz. Hayatımda ilk kez sağ kanatta görev yapıyorum, aslında orta sahada serbest oynamayı seviyorum. Ancak bana verilen sorumluluğu yerine getirmek için buradayım. Ricardinho’yla birlikte ne kadar etkili olduğumuzu görüyorsunuz. Rico sadece benim için değil, takım için büyük bir şans... Her şey çok güzel olacak" ifadesini kullandı. Kaynak: Fanatik |
Rıcardınho attığı golden sonra pası veren delgadoya kosuyodu bır anda donup hemsosu nobreye kostu delgado yanlız kaldı bence bıraz destek olunmalı delgadoya |
koray da delgadoya koştu o golden sonra :) |
iyi oyniyor kim diyormus ricoyla delgado yan yana oynayamasmis bak nasil oyniyorlar ama su sularini düzeltse daha iyi olur yoksa iyi dahada iyi olcandan emminim |
cok iyi oyuncu , diyecek birsey yok... bizim icin cok önemli, gelecek sezon kendini daha daha gösterecek, ayrica cok sempatik.... konya macinda gollerini görmek istiyoruz :) |
yanyana oynamıyorlar zaten biri bir ucta diğeri öbür ucta oynutor :D |
Türkiye`de Saat: 22:00 . |