![]() |
http://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gif http://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gif http://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gif Bizden iyisi yok "Futbol olarak F.Bahçe ile Galatasaray'dan çok daha ilerideyiz ve ipi göğüsleyeceğiz". Övgü yağdırdı Beşiktaş'ın Arjantinli yıldızı Delgado, takımına övgüler yağdırdı. Ligin ilk yarısında şanssızlıklar yaşadıklarını söyleyen tangocu, 2. yarıda kendilerine yakışan futbolu oynamaya başladıklarını kaydetti. Yıldız futbolcu, "Beşiktaş ligin en iyi futbol oynayan takımı. F.Bahçe, G.Saray'dan daha ilerideyiz. Sezon sonunda ipi http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...Q1NA%3D%3D biz göğüsleyeceğiz" dedi. Ekip başarısı Beşiktaş'ın daha da iyiye gideceğini belirten Delgado "Çok güzel bir hava yakaladık. Bu tempoyu sürdüreceğiz. Takımda yardımlaşma üst düzeyde. Başarımız da ekip olmaktan kaynaklanıyor" diye konuştu. Delgado, sağ kanatta oynamasıyla ilgili olarak da "Benim için fark etmez. Hocamızın istediği yerde oynarım" ifadesini kullandı. Vahap HACIOĞLU |
Delgado 1 numara’ http://fanatik.ekolay.net/fanatik/images/trans.gifArjantinli futbolcunun Beşiktaş’a transferinde büyük rol oynayan menacer Ceylan Çalışkan iddialı açıklamalarda bulundu. Delgado’nun menacerlik haklarını almak için yaklaşık 3 sene emek verdiğini dile getiren Çalışkan, “Matias ilk günlerinde çok eleştirildi. Sakatlıklardan bir türlü kurtulamadı. Şimdi yavaş yavaş gerçek yüzünü göstermeye başladı. Çok daha iyi oynayabileceğini biliyorum” dedi. Tigana ve Siyah-Beyazlı kulübün Tangocu’ya sürekli destek verdiğini ifade eden Çalışkan, “Beşiktaş’ın ana sponsoru Ülker büyük bir jest yapıp, Delgado’nun bonservisini Beşiktaş’a hibe etmeli” önerisinde bulundu. |
dikkatli olmali konyaspora karsi önümzde trabzon ve gese maci var yine sakatlanmasin |
Çalışkan, “Beşiktaş’ın ana sponsoru Ülker büyük bir jest yapıp, Delgado’nun bonservisini Beşiktaş’a hibe etmeli” önerisinde bulundu. cok ıı olur walla |
Delgado silahı Bugüne kadar sadece 2 deplasmanda forma giyebilen Arjantinli, Konya karşısında Tigana'nın en büyük kozu. Takımımız Çok Değişti İlk yarıda sakatlıklardan kurtulamadığı için düşük performansı nedeniyle eleştirilen Delgado, bugünkü Konya deplasmanında takımını sırtlayacak. Tigana'nın en büyük silahı Arjantinli, "İlk yarıda sakatlıklar başıma bela olmuştu. Ama artık bende ve takımımda çok şey değişti'' http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...Q1NA%3D%3Difadesini kullandı. Formum Üst Düzeyde Bugüne kadar yalnızca iki deplasmanda (Denizlispor, Gaziantep) forma giyen Delgado şunları söyledi: "Şampiyonluk iddiamızı sürdürmemiz için artık puan kaybetmememiz gerekiyor. Bu yüzden Konyaspor maçı bizim için çok önemli. Formum üst düzeyde. Gol atmadan dönmeyeceğim.'' |
konya maçına herkes çok hırslanmış çok iyi valaa :) delgado %60 kapasiteyle oynasa bile yeter bu takıma. |
Son maçlarda ii oynuyor bu iyi oyununu bir de golle süslese hiç fena olmaz.. |
Gol atmadan dönmeyeceğim" İlk yarıda sakatlıklardan kurtulamadığı için düşük performansı nedeniyle eleştirilen yıldız futbolcumuz Delgado, bugünkü Konya deplasmanında takımını sırtlayacak. Tigana'nın en büyük silahı Arjantinli, "İlk yarıda sakatlıklar başıma bela olmuştu. Ama artık bende ve takımımda çok şey değişti''dedi. Formum Üst Düzeyde Bugüne kadar yalnızca iki deplasmanda (Denizlispor, Gaziantep) forma giyen Delgado, "Şampiyonluk iddiamızı sürdürmemiz için artık puan kaybetmememiz gerekiyor. Bu yüzden Konyaspor maçı bizim için çok öenmli. Formum üst düzeyde. Gol atmadan dönmeyeceğim.'' Kaynak: Pasfotomaç |
umarım dediği gibi olur da atar bi gol,aslında son haftalarda ciddi anlamda faydalı oluyor ama basel de falan daha pozitifmiş |
ikinci yarı takıma katkısı büyük,oyun kalitesi çok yükseldi,gol ve asistler bekliyoruz artık |
Konya macinda cok cok kotuydu. Hadi sakatsin anladik. UEFA Kupasinda gol krali olmussun sabrettik. Bir futbolcu 'sov' futbolcusu olabilir, ama bu kadar da olmaz ya! BJK 2'ye 1 yakaliyor, sen pas verecegin yerde garip bir calim atmaya kalkiyorsun. Biz tehlikeli ataga cikiyoruz cok adamla 35 metreden sut cekiyorsun. Bu kadar eogistlik ve sova yonelik hareket olmaz ya! Ort alanda 2-3 basit pas yap diye vermedik bu paralari, daha Ricardinho'nun veya bir Bobo'nun bile yaptigi katkiyi yapamadi! Verdigimiz 5 milyona yazik! |
yaw bu delgado ne işe yarar yararını bilen warsa solesin.. sezon basından bu yana her macı izledim bjk'ın bi kez de bu adam ii oynadı dediğim macını hatırlamıyorum... |
naptinya delgado okadar övmüsdük seni ve senin yaptigin seye bak.netice rezalet futbol insallah öbür maca düzeltirsin kendini |
delgado o pası verseydin iş bitmişti |
çok kötüydü |
evet meriç 3 e 2 de o topu ayagından acmasaydı gol bile olurdu hergecen gün kötüye gidiyor bu |
bence kumaşı iyi bir futbolcu.Ama bize galibiyet kazandıracak adam lazım.Bu adamlar kaybedincew bnm kadar üzülüorsa kendimi keserim. |
cok egoıst cok gozumden dustu artık |
konya macinda en kötü DELGADO du |
Delgado hadi yavvv ne zaman göreceğiz seni...... |
ibrahime yazılanların 10 katını hakediyor. |
Gözü Trabzon ve G.Saray'da Beşiktaş'ta beklenen patlamayı bir türlü yapamayan Delgado siyah beyazlı takımın Trabzon ve Galatasaray maçlarındaki en büyük kozu olacak. Uzun bir sakatlık sonrası sahalara dönen ve hâlâ vasatın üzerine çıkamayan Arjantinli futbolcu, "Sakatlığın vermiş olduğu korkuyu üzerimden atamadım. Maçlarda yine sakatlanır mıyım diye zaman zaman tedirgin oluyorum. Bu da benim futbolumu olumsuz yönde etkiliyor. G.Saray ve Trabzonspor maçlarının Beşiktaş için önemli olduğunu biliyorum. Bu iki maç için özel olarak hazırlanacağım" dedi. VAHAP http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...JkZjQ0Mw%3D%3D HACIOĞLU |
Mazeret yok "G.Antep'te iki Konya'da üç puan bıraktık Kredimiz bitti" "Bu hafta deplasman kâbusu da bitmiş olcak". Beşiktaş zor bir döneme Trabzonspor maçıyla başlıyor. Sezonun ilk yarısının çoğunu sakat ya da hasta olarak geçiren Matias Delgado, "Artık mazeretimiz kalmadı. Trabzonspor'u yenerek zirveden kopmamalıyız. Bunu yapacak gücümüz var. Trabzon da çıkışta ama 3 puan bizim olacak" dedi. SERİ YAKALARIZ Arjantinli oyuncu, G.Antep'te 2, Konya'da http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D3 puan bırakarak kredilerini de bitirdiklerini belirterek şöyle konuştu: "Puan kaybına mazeret aramamalıyız. Deplasmanda kazanmakta zorlanıyoruz. Bunun belli bir nedeni yok. Trabzon'u yenerek deplasman kâbusuna da son vereceğiz. Seri yakalamak istiyoruz." Fatih DOĞAN |
türküyenin en berbat yabancı oyuncularından birisi yazık oldu beşiktaşın paralarına bütün kan emiciler bizim takımda toplanmış, yaptıkları bir icraat yok paralar ceplerinde: Tigana, Runje, Nobre, Delgado, Kleberson ohh walla yattık yerden gelsin paracıklar ne şanslı adamlar ya |
vallahı trbzon macında kahrettı benı delgado ruzgar esse yıkılıcak gıbı kahrettı bızı ya |
bugün rezil oynadı resmen her topu kaptırdı |
bobo haric tüm yabancilarin gitmesi lazim , hepside para yemeye gelmisler türkiyeye |
Arkadaşlar Delgado kendisini maça vererek oynamıyor ve bence kendi egosunu tatmin edip aldığı paraya bakıyor. |
Delgado hani sergeni arattirmicaktin |
ben hala delgado dan umutluyum yaşadığı sakatlıktan beri kendini bi türlü bulamadı bu bir çok futbolcunun yaşadığı zor bir durum. 24 yaşında bir futbolcu kendini düzeltmesi için çok zamanı var ama bu kritik dönemde takıma katkı yapamaması gerçekten üzücü. |
ASİSTLERİN KRALINI YAPMASI LAZIM AMA HALA BİŞİİ GÖREMEDİM BOLBOL TOPUK PASI VAR |
İkinci mesaj! http://fanatik.ekolay.net/fanatik/images/trans.gifRicardinho’dan sonra Delgado da kanat oyuncusu olmadığını belirtip, “Forvet arkası oynamalıyım. Basel’deki performansım, bunun en açık belgesidir” dedi. 28.02.2007 Takımı geri itiyor’ Önce Ricardinho konuştu ve kanat adamı olmadığını söyledi. Onun ardından Delgado da suskunluğunu bozup, sağ kanatta oynatılmasının hem kendisini, hem de Beşiktaş’ı geriye ittiğini ileri sürdü. Menaceri ile dertleşen Arjantinli, gerçek yerinin forvet arkası olduğunu belirterek, şunları söyledi: “Geçen sezon Basel’de forvet arkası oynadım. UEFA’da 9 golle en çok gol atan oyuncu olurken, ligde de 18 gole ulaştım. Beşiktaş’ta ise böyle oynatılmıyorum.” ‘Gerçek yerim ortada’ “Örneğin, Trabzon karşısında göbekte oynasaydım, ayağımda top tutar, takımı atağa kaldırır, doğal olarak topu rakip alana yıkardım ve maçın skoru da böyle olmazdı. Bunları gidip teknik heyet ile konuşmama gerek yok. Bana bir şey sormadılar. Üstelik beni izleyerek, gerçek yerimi bilerek aldılar. Artık işin sonu nereye gidecek bilmiyorum. Kaldı ki, hala şampiyonluk şansımız var. Ama biz daha kendi içimizde mevki yanlışlıklarını çözemedik |
delgado patladı İKİNCİ MESAJ rıcardınhodan sonra delagado da kanat oyuncusu olmadıgını belıtıp'forvet arkası oynamalıyım.baseldekı performansım bunun en acık belgesıdır ' dedı. TAKIM GERİ GİDİYOR once rıcardınho konustu ve kankat oyuncusu olmadıgını soyledı.Onun ardınan delgado da suskunlugunu bozup,sag kanatta oynatılmasının hem kendısı hemde besıktası gerıye ıttıgını ılerı surdu.Menacerı ıle dertlesen arjantınlı,gercek yerının forvet arkası oldugunu belırterek,sunları soyledı"gecen sezon basel de forvet arkası oynadım.UEFA da 9 golle en cok gol atan oyuncu olurken lıgtede 18 gole ulastım." GERCEK YERIM ORTA' orbegın trabzon karsısında gobekte oynasaydım,top ayagımda tutar ve takımı ayaga kaldırırdı,dogal olarak topu rakıp alana yıkardım vemacın sonucu boyle olmazdı.bunları gıdıp teknık heyet ıle konusmama gerek yok.bana bırsey sormadılar.üstelık benı ızleyerek,gercek yerımı bılerek aldılar.artık ısın sonu nereye gıdecek bılmıyorum.Kaldıkı hala sampıyonluk sansımız sansımız var.Ama bız daha kendı ıcımızde mevkıı yanlıslıklarını cozemedık." kaynak:fanatik |
bence takım kadrosu soyle olmalı ....serdar k. ı.toraman g.zan i.uzulmez... ...................koray...................... .................kleberson.................. .............delgado rıcandınho.......... ...............bobo burak................ |
ya işte biz gereksiz mevkilerde oyuncular alıyoruz...madem kanat ihtiyacımız var kardeşim Delgado'yu alacağına neden kanat adamı almıyorsun....Delgado'yu aldın , o zaman neden mevkisinde oynatmıyorsun....Beşiktaş'ın senelerdir çektiği sıkıntı doğru düzgün orta yapan bir kanat adamının olmayışı...mevkisine göre oyuncu almak lazım.... |
Bitane transferden anlayan adam yok... |
Gerçektende bu adam baselde süper oynuodu yaaa.UEFA kupası maçlarını izlerken hayran kalıodum walla.Bu adama ne oldu da bööle bu.Bence TİGANA dan dolayı aşırı rahatlık hissedebilir.Bu yzdn de bööle olur.Bir ikinciside işler iyi giderken delgado we rico bir arada süper oynuyor diyen arkadaşlar şimdide yanlış oynatılıo diolar.Bütün suç tiganada deil.Futbolcular oynasın ilk önce.Topa girmeye korkan futbolcu inönnüde aslan kesilior.Birde dönüp yanlışl siseme bakmak lazım.Tigananın hangi şartlarda ümraniyede çalıştıını görmek lazım.BiLuce dedi ki zamanında bana yapılanlar tiganaya yapılıor.Türkiyee futbol sahada oynanmıor dedi.Anlayın artık... |
yerınde oynarsaaaaaaaaaa super fıtbolcuu ben ızlıyordum gecen sezonn adam yagmurda camurda bıle kosup cok ıyı mucadele eder bırısı bızde yerınde oynamadıgı ıccınn boylee |
10 numaralı forma özeldir...öyle 10 numaralı forma herkeze verilmez...Delgado o 10 numaranın hakkını ver.... |
ah bi de bunu tigana anlasaydı..:( |
| Türkiye`de Saat: 02:12 . |