![]() |
5 yıllık sözleşmesi nereye gidio bi yalan haber daha.. |
Ben Delgadoyu 1 milyon euroya getirirdim diyen futbol simsarları cvp versin bu konuya. Biz alınca pahalı bulmuşlardı Delgadoyu. Beşiktaş yaklaşık 1 senedir peşindeydi Delgadonun ama ne hikmetse bu menejer arkadaşlar hiç yoktu ortada, ne zaman biz aldık işte o zaman çıktılar ortaya ben daha ucuza getirirdim diye. Buyursunlar şimdi yine konuşsunlar.. |
yani tabi ii para werirlerse neden olmasın ama delgadonun bize lazım olduğunu düşünüyorm,tabi her zaman dün geceki kadar azimli ve hırslı oynarsa:) |
duydugum yönetim uefa kupasında yola dewam edemessek 6 milyon eurodan görüşmelere baslıcaklarmıs... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bu habere sadece gülünür,neymiş uefadan elenirsek delgado satılcakmış |
nedense çok güveniyorum bu adama |
çok iyi maçlar çıkarmaya başladı |
DELgado cok iyi bir oyuncu bende stilini seviyorum gecisleri herseyi güzel ama son vuruşlarida bir yapabilse daha süper olacak |
delgado bi kez daha gördük adamı bükreste iyi top oynadı tek sorunu bitiricilik gerci bjk de sorun ordaya ibrahim akın ve bazende klebersondan başka uzaktan sert ve isabetli topa vuran adam yok gibi eger bunu çözerse delgado en az 25 milyona satılır |
carew gıbı karlı bır sekılde satmalıyız |
giderek daha ii oynuyo bence bizi uçuracak |
bir maç sakat bir maç oynuyor sakatlanmasada üst üste 15 20 maç oynasa ne bu sansızlık ya alex falan hiç sakatlanmıyor tunjay falan bizde sakatlanmayan futbolcu yok her hafta bir yıldız gidiyor tam biri geldi derken diğeri gidiyor forza delgadooo |
bu gün tam kendinin maçı ama gene yok |
ya bu adam gitmek istiyo olabilirmi?2 günde bir sakat |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bence delgado nun son şansı fener maçı artık patlamalı fenere.. inşaallah maçtan sonra sergeni aramayız.. |
bilmiyorum ama ne delgado ne rico sergeni unutturmadı ilk baslarda cok mutluyduk havalardaydık ama acı gercek hergecn gün ben burdayım dedi..:( |
bi sakatlıklardan kurtulup form tutsa süper kupa maçında neler yaptıklarını herkez gördü! |
fener maçında ricoyuda delgadoyuda görücez. |
inşallah fener maçında bi patlama yaparda yüzümüzü kara çıkarmaz eziklere karşı ben bu adama güveniyorum |
delgado inşallah patlar bu maçta,eziklere gerçek futbolcuyu gösterir |
fener maçı senin maçın koçum. FENERİ DEL GADO ARTIK |
ALAYINI DELGADO sana inanıyorum seni çok seviyoruz.. |
WWW.MARATON.COM.TR (EN BUYUK TAKIM KİM ANKETİ) ARKADAŞLAR LÜTFEN OY KULLANMADAN GEÇMEYELİM. GERÇEK BÜYÜK KİMMİŞ HERKESE GÖSTERELİM.. HADİ!!!!!!! WWW.MARATON.COM.TR "ANKET SAYFANIN ORTALARINDA SOLDA" |
hastasıyım be hastasıyım bu adamın :D |
slm kartallarr |
delgadomuz bi form tutsa tutamazlar biziiii........ HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ |
fener mcında cok guvenıorm ona..inş. 2 kez fileleri hvalandırır |
ooooooooo feneri delgadoooooooo |
hayalet gibi dolaştı dün sahada 10 numaranın hakkını ver be artık delgado |
sen bu performasla ancak klubede oturursun |
İlk yarı bitti hala bi yararını göremedik kendine gel artık DeLGaDooo.... |
Form GrafİĞİ HİÇde İyİ DeĞİl Ama İyİ Oyuncu KumaŞi Kalİtelİ,bİ DİkİŞ Tutturmasi Lazim.ben İnaniyorum Bu Adama. |
Alıntı:
|
Bu paraya değmez Beşiktaş yönetimi PSG’nin Delgado’ya 6.5 milyon Euro’luk teklifini az bularak reddetti. Kulübün karının 750 bin Euro’da kalması bu transferin önüne set çeken en büyük etken olarak gösterildi. http://img294.imageshack.us/img294/3...lgado01qb2.jpg Tigana’dan şartlı evet Ünlü Fransız takımı Paris Saint Germain’in ısrarla kadrosuna katmak istediği Beşiktaş’ın yıldız oyuncusu Delgado’ya izin çıkmadı. Fransız kulübünün bu oyuncuya 6.5 milyon Euro vermeye hazır olduğu öğrenilirken, geçtiğimiz günlerde Siyah-Beyazlı yöneticilerin konuyu görüşmek üzere bir toplantı yaptığı ortaya çıktı. Yöneticilerin büyük çoğunluğunun Arjantinli yıldızın takımda tutulmasını istediği öğrenilirken, Tigana’nın ise bu transferi ancak bir şartla kabul edebileceği bildirildi. Kâr 750 bin Euro Teknik direktör Tigana’nın yönetime Delgado’nun gönderilmesi halinde aynı kalitede bir oyuncu alınması şartıyla bu transfere onay vereceğini söylemesi sonrası Beşiktaşlı yöneticiler de mali kaygılarla bu transfere onay vermedi. Ülker Grubu ile yapılan anlaşma gereği 5 milyon Euro’ya alınan Delgado’nun bu fiyatın üstünde satılması durumunda elde edilecek kârın yarı yarıya paylaşılacak olmasından dolayı, yönetimin kulübün payına düşen 750 bin Euro’yu az bularak, transfere onay vermediği kaydedildi. kaynak:sporozel.com |
bana kalırsa hemen yollasınlar istikrar yok çünkü bu çocukta bilmem anlatabiliyom mu + bu çocuk yüzündende rico paşanın yedek kalmasını sindiremiyorum |
delgado geldiğinden bu yana sürekli sakatlıklarla boğuşuyor ancak onun yeteneklerini herkez görüyor o da farkında. delgado bu sezon sakatlıklar yüzünden istikrarlı olamadı ancak delgado yeni sezonda tüm türkiye ve avrupa konuşacak tipte bir oyuncu olduğunu düşünüyorum çok estetik bir futbolu var |
Türkiye`de Saat: 14:33 . |