![]() |
son maçlarda çok yararlı futbol oynuyor umarım böyle devam eder gerçekten iyi bir futbolcu |
Bi gün DELGADO rüyama girmişti O gün bugündür mükemmel bir futbolcuyum... Bi rüştüyü göremedim Onu da görürsem eer Kulübümün en iyi kalecisi olacağıma eminim... |
ya adam harıka ama istikrarsız bence takımda kalmalı ve devamlı şans verılmeli... |
deLqado kötü oynadığı maçLarda biLe 90 dk oynamaLı bence...çünkü böLe futbocuLar bütün maç bişey yapmazlar bi hareket yapıp maçı kurtarırLar...;) |
beşiktaş bir eşkiyanın hayata itirazıdır susarsa catışma konuşursa savaş yazarsa destan severse devrim olurrrrrrr |
ADAMIM O BENİM YAA |
beklenen cıkısı yakaladı...arttık takımda oturmaya baslıcaktır onu gorup herkes bısıler yapmak ıstıcektır.. |
bence güzel oynuor |
canı istediği zaman herşeyi yapabilen bir futbolcu ama istikrarsız.takım tam olarak işlese onun da çok daha iyi olacağına inanıyorum.onu seviyorum. |
bence mükemmel bi futbolcu ama şimdiye kadar çoğu maçta ya sonradan girdi ya oyundan çıkarıldı her zmn oyunda olmasa gerek bence |
Delgado son 3 maçta oynadığı gibi oynasın beşiktaşın efsane oyuncularına girer |
Alıntı:
|
Hep güveniyorum Delgadoya. Bence suan Süper Ligde oynayan en iyi Ortasaha oyuncusu. Delgado Fe**erde yada G**de oynasaydi, iyi topcu olurdu dediler Stadyumda. Fe** yada G** adam olsaydi görürlerdi onu alilardi, ama sonunda biz aldik. Bence Delgado besiktasin suanki en iyi topcusu ve insallah porto malubiyetinden sonrada Performans düsüklügü yasamaz. Allah Nazalardan saklasin. |
DELGADO ÇAğatay RŞI DELGADO BEŞİKTAŞTA EN SEVDİĞİM OYUNCU ÜZÜLEREK BELİRTĞİM PORTO MAÇINDA ORTA SAĞADAN ATTIĞI ŞUTUN YERDEN SEKMEMESİ BÜYÜK ŞANSIZLIK AMADELGADO BENCE BEŞİKTAŞIN BAŞINA GELEN İLHANDAN SONRAKİ EN BAŞARILI VE YAKIŞIKLI :) OYUNCU |
delgado beklenılenı yaptı.. |
Gol terminatoru çok guzel goller atıyo 10 numara adam |
gerçek anlamda çok güzel oynamaya başladı inşş.dewam eder. |
işte delgado bu |
tiganaya sonsuz tesekkürler onu bize kazandirdigi icin.. |
ben bu adamın alındı alınacak bi alınamadı gelsin artık dönemini hatırlıyorum.bu adam gelsin diye dualar ediyodum ya....başlarda biraz uyum sorunu yaşadı ama şimdi bomba gibi.umarım nazar değmeden devam eder.seviyorum seni emilio... |
Kartala göre bi futbolcu inş hep böle kalır :) |
son maçlarda bizim takımı kurtaran oyuncu bence DELGADO.......o da olmasa napardık ????harika bi oyuncu...ne desem az.... |
bu adam serbest bırakılırsa her maçta şov yapar ve nitekim yararlanıoruz da kendine gelmeye başladı umarım böle devam eder.. Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin.. ! |
Tek kelimeyle süper bi oyuncu...Muhteşem goller atıyo,ayrıca teknikte süper.inş.bundan sonrada böle devam eder.. |
su anda takımın en ıyı 2 oyncusunda bırı........dıgerıdebana goRe TeLLo:................:D:D:D |
bencee kendi oyununu saklıyor çünkü daha güzel oynuyorr çok iyibi oyuncu kendisi |
feneri del-gadoooooooooooo |
delgadoyu hepten çok seviyorum. hele de bu aralar çoştu kendisi:D inş. hep böle devam eder de beşiktaşımızın kurtarıcısı olmaya devam eder. ha bi de attığı gollerde çok zor ve çok estetik goller. dimi.......? |
Yağmurlu bir günde görmüştüm seni Üstünde çubuklu formalar vardı Bir anda vuruldum aşık oldum ben Hayatın anlamı SİYAH-BEYAZ dı... |
müthiş bi top cambazı yaa 10 numaralı formasıylaaaaaaaa matiaaaaasssssssss .... |
gerçekten iyi bir futbolcu son zamanlarda kendini buldu daha iyi olacağına inanyorum... |
eskısınden katkat ıyıye gıdıor ıkıncı yarıda cok ıyı olacaktırrrrr |
fenere gol atınca canlanır nerak etmeyin:D |
mati amcan! bjk ye uzun yıllar yararlı olabilir ama süper teklifler gelirse satılabilir en az limit 10 mil olmak şartıyla |
insallah cok daha ii olacak bobo ile birlikte belkide gelecegimiz olacak |
matiaas artık delgado seyretcez galiba |
oooooo delgado ooooo delgado |
Baştan beri çok beğendiğim bir futbolcuydu. Top ayağında müthiş estetik duruyor:) Artık kendine geldi. Sezonun 2. yarısında Delgado şov devam edecek inşallah. Forza Delgado.... |
bence gelecekte arjantinin 10 numarasını bile kaldırabilecek güçte bi oyuncu |
dElgaDoo |
Türkiye`de Saat: 03:07 . |