![]() |
DELGADOO SUPERSSINNNNNNNNNN |
valla onun ıcın soylenebılecek en guzel seyı kendısı soyluyor bencee su an kı performansı zaten ortada |
bence delgado harika alex gibi değil koşuyor . süperrr bir star artık bence |
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo delgadoooooooooo |
saçlarını çoq beeniorummm yandan bırakılmıss enseleri dehşet duruooo ve bobo kadar olmasadaaa karizması var ve gözleriii çok güsel kısacası 10 numara ;) |
bi kere delgadoyla top oynasam:S |
cok güsel top oyunuya helal olsun ;) |
Ahhh ölürüm aşkıma ben :) |
ayyhh bidne o yahh süpersin delgado muthişşşşş!.. bi dee çocuu var görmein yhaa <3<3nicola |
Hadi Delgado bu hafta çok iyi işler bekliyoruz senden.. Göster kendini, uçur Beşiktaşımızı:) |
delgado biraz daha oyun icinde olsun bazen bi var bi yok ...onu iyi yaparsa zaten kimse tutamaz onu |
delgado sen bzm herşeyimizzin |
inş gençler maçındaki performansını sürdürmez |
ben ondan ts maçında patlama bekliyorum en güvendiğim oyuncu kendisi |
ya ben anlayamıyorum biz bu adamı nasıl 10 numara diye aldık arkadaş 3 maç hariç adam geldiğinden beri 0 rico da aynı ya kardeşim bu 2 sinide satın yerine adam gibi 10 numara getirin yha ne beceriksiz bi yönetimmiş bu anlayamadım. |
delgado kendine biraz daha güvense belki çok iyi futbolcu olur ama bazı hareeketleri çekinerek yapıo ama şuan süper tello ile ikisi mükemmel |
delgado çok yetenekli bir oyuncu çok da güzel oynuyor ama çok yalnız kalıyor saha içinde...yönetiminigüney amerikadan kaliteli 2-3transferle takımı delgado etrafında kurması gerek...örnek alex ve fbli brezilyalılar hagi ve gsnin romenleri |
süpersin böyle devam et |
Hırs yoksa Başarı yok! Delgado'da eksik olan hırs. Hagi'ye hatta Alex'e bakın hırsları sayesinde yeteneklerini ortaya çıkarabiliyolar. Delgado hakemin yanlış bi kararında bile dönüp arkasını gidebiliyo. Tabi gereksiz yere kart görmesin falan ama yine de hırslı olduğunu, kazanmak istediğini, şampiyonluk istediğini bize göstersin. Böylece biz Beşiktaşlılar tarafından daha çok sevilir hem de şampiyonlukta başrolü oynayan adam olur. Şampiyonluk bizim Kupa Bizim!!! |
delgado çok yetenekli ve süper bir oyuncu ... |
efsane olacaktır...işallah...aynen devam del-gado... ;) |
delgado süper bir oyuncu.büyücü gibi bişey.ama her zaman aynı tempoyu tutturamıyor.keşke her maçımız zürihle olsada delgadoyu doya doya izlesek :) |
Boşuna 10 numara diil :) |
Seviyoruzz seni Delgado:) Harika kesinlikle... |
DELGADO içi güzel transfer gerçekten ama daha ii oyuncular alınabilridi beşiktalımıza daha iisi yaraşırdı |
bence bjk'nin olmazsa olmazlarindan biri kotude olsa sahada olmasi kar$i takim adina bi tehtit |
ÇOK İYİ OYNUYOO ZATEN ERTUĞRUL SAĞLAM TAKIMI ONA GÖRE KURUYO VEDE COOOK YAKIŞIKLI BİDE EWLİ OLMASA TAM SÜPER OLACAK |
Biraz daha ağırlığını koyarsa ve pas hatası sayısını en aza indirirse süper olacak :) |
Klas bi futbolcu ama sürekliliği yok Kalırsa önümüzdeki senelerde ayak uydurucak bi kaç oyuncu alınırsa yanına süper olabilir.. |
10 NumaraMız bence 10 numara .. oYunu cok GuzeL yonlenDırıyo ! Son derece faydaLı ! |
süper bi futbolcu sürekli bizde olur inş. |
''degado sana aşığım'' bariz kibar kaçıyo.. biz daha erkeksiyiz dimiyani... yürü be 10 numaralı adam kim tutar seni... |
DUN NEYSE BUGUN DE O ...BU ADAMI HIC SEVEMEDIM GITTI.. SANKI halisaha oyuncusu |
Insallah 3sene daha Besiktas'ta kalir =) |
Insallah 3sene daha Besiktas'ta kalir :love: |
ooooooooooo delgado bitanem mükemmel |
bu yıl sakatlık yaşamassa alexi bile gölgede bırakır.. |
süper insan aşkımmm hiç gitmesin:D |
tekniği son derece mükemmel herkesin bildiği gibi ama fizik olarak biraz zayıf ayak bilekleri falan çok zayıf sakatlanma durumunda sıkıntı yaratabilir. bence daha hırslı olmalı. ama her türlü takımımızın vazgeçilmezi tam bir 10 numara ara pasları süper... |
delgado gerçekten iyi bir oyuncu bence gitmesinn =) |
Türkiye`de Saat: 14:13 . |