![]() |
ama genelde iyi bir oyuncu |
Antep maçına tam hazır olurum demişti ama , bu maçı içerde sandı galiba ...ama haklı bu mevsimde Antep soğuk olur gitmemekte haklı... |
iyileştiğine çok sevindim. İtalyada geçirdiği dönemde anlamıştır bu camiadan uzak kalmanın ne demek oldğunu diye düşünüyorum mart ayında yepyeni bir Delgado bizleri bekliyor...:rofl: |
sakatlıktan sonra tekrar adapte olması biraz zaman alacak gibi. Ama sonuçta Delgado... |
Delgado ' m o benim yaa :) Objektif olamıyorum ona karşı ... :) |
lütfen duygu objektif ol:D |
Çok kötüydü ama daha yeni sakatlıktan kurtuldu... Böyle oynaması normal. Umarım bir an önce toparlanır... |
Alıntı:
|
Alıntı:
evet maç eksiği var. formunu yakaladığı zaman süper oynayacak |
Alıntı:
|
ama şuda bir gerçek devamlılığı malesef yok inönüde ki maçlarda performansı iyi ama deplasmanlarda ki performansı iyi değil |
Alıntı:
|
illa ki destek verilecek şimdiye kadar yeterince destek verildi artık sıra delgado da bişeyler yapması gerekiyo geç bile kaldı |
10 Numara dünyada bitti bizdede bitmeli artık , ama Delgado illaki oynayacaksa çift santrafordan biri olmalı... |
Alıntı:
|
destek tabiki herzaman vereceğiz ama karşılığında bir hareketlenme bir etkileşim yoksa artık desteği bırak yorum bile yapmazsın o konuda delgadoyu ne kadar bekledik biz geldi idmanlara çıkdı oynayacakdı oynamışdı ama bize sevginin karşılığı lazım karşılıksız sevgi bize zarar verir |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Büyük KAPTAN |
Tek KelımeyLe Harıka Bı FutboLcu |
Hep destek tam destek. 2 maçtır gol atıyor adam ağar bir sakatlıktan yeni kurtuldu adam.. Acımasızca eleştirmemek lazım... |
Sakatliktan Cok Cabuk kurtuLdu , İnsallah Daha güzeL oLucak :P Mati goL goL goL ! |
Alıntı:
Alayina isyan ölümüne Besiktas;) |
Birkaç gündür NTV'de Sergen Hakan Ünsal ve Ercan Taner'in NTVspor'daki program tanıtımlarında ismi geçen yetenekli bi futbolcumuz Delgado... Tanıtımda ( bizim evde NTVspor olmadığı için seyredemiyorum programı... ) Sergen diyor ki:" 5 milyon dolara almışlar Delgado'yu satsan kaça satarsın?? " Ercan Taner :" Ben hemen söyleyim sana kaça satabileceğini 1 milyon 800 bin dolara satarsın"... Ve gülüşmeler... |
Alıntı:
|
delgado bnce ligimizin en teknik oyuncusu ama Türkiyedeki futbol ona göre değil formunda olduğunda bişiler yapıo ama zorlanıo burada ama bn yinede ondan başkasını tanımam tek geçerim delgadomu... |
Sergen Yalcin'in Delgado hakkindaki yorumu: - Bu takımda Delgado'dan çok deplasmana giden taraftarlar var. |
derhal gönderilsin bundan medet ummayalım arkadaşlar bu adam bizi hiç biryere getiremez...en basit anadolu maçlarıı bile kazndıramıo ...varlığı ile yokluğu belli değil... |
Kupada ve şampiyonlukta şansımızı yükselten, bana umut veren bir haber: Matias Delgado sezonu kapattı Transfer edildiği günden bu yana bir türlü bekleneni veremeyen Matias Delgado´nun sezonu kapattığı açıklandı. (Yerine serdar özkan'ın oynamaması şartıyla) |
BEŞİKTAŞIMIZDAN gitmesi gereken ilk futbolcu.. |
Alıntı:
delgado kötü oynuyo kalitesi kumaşı oynadığı zaman neler yapacağını iyi bildiğimiz bi oyunucu... bence biz ondan çok şey bekliyorz... ve bence delgado bu formayı kaldıramıyo... burası isviçre değil desteğimizi tabiki esirgemiyicez ama bi gerçek varki delgado artık bu takıma pek faydalı olamıyo... =(( |
kim ne derse desin,DELGADO mükemmel bir futbolcu... |
|
delgado gitmesinnnnnnnn.ben çok iyi olacağına inanıyorum.GİTMESİNNNNN..... |
Iyide, ama fiyati verimine uymuyor. gitsin! |
deLgado eski askLarımdan :)(ammada asık oLmusum hee :D) ya cok sık sakatLık yasıo ama iyi bir futboLcu umarım bu ameLiyattan sonra rahatLar |
kesinlikle gitmemeli . . . |
gitsin gitsin gitsinnn |
bence iyi futbolcu ama BESIKTASIN 10 numarasi agir geldi,biraz daha pismesi lazim..yani olgunlasmasi lazim |
Türkiye`de Saat: 16:22 . |