![]() |
çok seviyorum bu oyuncuyu yaa. |
süper gidiyo allah nazarlardan saklasın..ankaraspor macı doum gunume denk geliyo..o gunku macta giyecegi formasını ıstıyorum..ama nası ulasıcam bilmiorum yaa:( |
takımın istikrar abidesi bu sezon vasatın altında olduğu bir maçı yok |
potansiyeli çok fazla. şu anki yeteneklerinin 2 - 3 katı belki. umarım görebiliriz o potansiyeli. |
Yerine geçti daha iyi oldu; sağbekte yıllardır eksiğimiz vardı zaten. şu ana kadar çok iyi kendisini geliştirmeye devam ederse yıllarca giyer bu formayı Allah'ın izniyle. |
cok saglam bi oyuncu |
yakın zamanda milli takımda ön liberoyu parsellicek.. avrupa sahnesindede görcez inş.serdarı |
Ertuğrul hocanın yeni versiyonu diyebilirz:) Bende çok seviyorum, inşallah çok daha iyi olacak... |
gelecegıı iiyyyyiiii |
1.30 saat önce serdar kurtuluş buradaydı bi abimizin akrabası onu gördüm konuştuk çok iyi birisi benim onla fotom var bende onun formasıda var saten :D |
kontollü,hızlı,yetenekli ve soğukkanlı bi yetenek serdar..çok çok daha iyi yerlere geleceğinden hiç şüphem yok...efendiliğini hiç kaybetme serdar;) |
Alıntı:
|
TOPU KESMEDE VE RAKİP ATAKLARI KARŞILAMADA İYİ OLMASINA KARŞIN HÜCUM ORGANİZASYONLARINDA ZAYIF KALIYOR AMA DAHA ÇOK GENÇ YAŞTA OLMASI BU EKSİKLERİNİ KAPATMASI ANLAMINA DA GELİR. |
sağ bekte fena değil geçen yıl ortada da iyiydi.daha başarılı olması ümidiyle. |
son haftalarda sakattı ama olsun.....gelecek vaad edio....yüzümüzü kara çıkarmaz umarım..... |
Gerçekten yetenekli ve futbol aşkığı bi futbolcu..şu sakatlıktan kurtulsa da biz de futbolunu izlemeye devam edebilsek(bazen tribünde maçı bırakıp onu izlediğimi farkediyorum)..Ama bence çıkacağı bir ve ya iki maçta pek iyi bi performans sergileyemeyecektir çünkü oynadıkça açılan bi oyuncu..Onu çok seviyorum ve sıkı bi şekilde takip ediyorum..Nazara geliyo sanırım.. |
Arkadaşlar bence artık serdar kurtuluş tigananın zamanınd ayakaladıgı performansı daha gösteremicek zamanla gorursunuzz Gerçekler acıdırr... |
genc bir oyuncu ama saglam işler yapabılecegıne inanıyorum |
cok ii birisii ama şımarık bıraz..buraktan ayrldgı ıcın ewde yalnz olmanın sıkıntısını yaşıo..maçları locada d9 da izlıo halaa..bursada komşuydukk cok yaramaz fırlamaydı hala olee |
Alıntı:
|
artık don serdar nolursun ali tandoganın elınden kurtar orayı |
bencede dön artık da kurtar bizi..... |
dön 'kurtuluş'umuz oL artık ya. |
Alıntı:
Eeth ya dön artıık |
SERDAR KURTULUŞUN HEDEFİ BJK İDİ ALLAH NASİP ETTİ HEDEFİNE VARDI.KÜÇÜKLÜĞÜNDEN BERİ BJK TARAFTARIYDI.ŞİMDİ TARAFTARI OLDUĞU TAKIMDA FUTBOL OYNUYOR.ALLAH UTANDIRMASIN....İNŞALLAH BU SENE BEŞİKTAŞIMIZ ŞAMPİYON OLUR.....FENERBAHÇE BURSASPORA GALATASARAY KASIMPAŞAYA TAKILDI HAFTAYA KARTAL LİDER KISKANANLAR ÇATLASIN....... |
cok ii birisii ama şımarık bıraz..buraktan ayrldgı ıcın ewde yalnz olmanın sıkıntısını yaşıo..maçları locada d9 da izlıo halaa..bursada komşuydukk cok yaramaz fırlamaydı hala olee CAREWEDA İSİMLİ ÜYENİN RUH HALİ BELLİ GEVEZE ÜÇ YALANI BİRARADA SÖYLEMİŞ..SERDAR BURAKLA DEĞİL TESİSTE KALMAKTA NASIL BİRİ OLDUĞUNU KOMŞULAR ÇOK İYİ BİLİYOR SEN KOMŞUMUZ OLABİLİRSİN AMA ZANNEDİYORUM KOMŞUMUZ FALAN DEĞİLSİN FAKAT ŞUNA İNANIYORUM Kİ SEN GEVEZESİN GEVEZELİĞİNE DEVAM......ALLAH SERDARI SENİN GİBİ İFTİRACILARDAN KORUSUN.... |
serdar abıme laf etmeyın o benım yıgenım sakın laf etmeyın lafınızı bılıp yorum yapmayın dogru durust yorum yazın ya serdar abımın moralını bozmayın |
sakın bı daha manyak manyak yorumlar yazmayın serdar abım yorumlarınızı her gun okuyor haberınız olsun msn; lowel.y_girl@hotmail.com bana ulasmak ve serdar hakkında bılgı almak ısteyenler ıcın ekleyın |
Alıntı:
Serdar Kurtuluş hakkında kötü yorum yazan olamaz:) O arkadaşta yorum yazayım diye bişeyler yazmış sanırım:) Beşiktaşlılık duruşunu en iyi temsil eden oyuncularımızdan biri. Biran önce iyileşir ve bizleri Ali Tandoğan' dan kurtarır inşallah. Dön artık Serdar!... |
çok seviyorum serdar kurtuluşu inşallah hemen iyileşir bitanem o benim bi bi:):):) |
Alıntı:
|
:fight::santaclaus:BEŞİKTAŞIM KARTALIM MERAK ETME HAFTAYA LİDERSİN SENE SONU DA ŞAMPİYON İNANCIM TAM.....ŞAMPİYON SEN OLACAKSIN DİGERLERİ İLGİLENDİRMEZ......SERDAR KURTULUŞUMA ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM.O DÖNÜNCE İNANIYORUM Kİ BEŞİKTAŞIMIN GÜCÜ VE KUVVETİ ARTACAK BUNDAN SONRA RAKİPLERİMİZ DÜŞÜNSÜN....ŞAMPİYONLUK BİZE İNANKİ ÇOK YAKIŞACAK. |
inş döner sahalara.Ali tandoğandan kurtulalım artıkk |
Alıntı:
|
artik bekliyoruzz zor durumda birakti bizi ..sag kanata serdar özkanla yine bomba gibi olur |
çok seviyorum onu bitanem benim bi bi bii:):):) |
İNŞALLAH SERDAR 2 HAFTA SONRA SAHALARA DÖNECEK BEŞİKTAŞIMIZ DAHA FAZLA GÜÇ KAZANACAK.SERDARIN BEŞİKTAŞIMIZA EN AZINDAN 5-6 PUAN KATKISI OLACAKTIR.HER TAKIM BİRŞEYLER YAPACAK İNŞALLAH KUPAYI KARAKARTAL KAPACAK....... |
Nerdesin be abicim sen gel hadi seni bklioz... |
kaç aydır sakat biranönce iyileşir inş |
serdar kurtuluşun kancası:=)) |
Türkiye`de Saat: 01:28 . |