![]() |
hadi aslanım yha dön artık şu sağ kanadı eline bir al; bak tello aldı sol kanadı bi sağ kanadımız eksik çok beklettin bizi serdarrr |
sakatlığı iyileşmiş ama çok fazla maç eksiği zar inş. en kısa zamanda sahalarda görürüz çünkü bizim işimize çok yarar |
10 NUMARAA serdar besıktasın kurtulusu en cok caba gosteren futbolcular arasında bence |
ne oldu sana nazarımı geldin seniz fazla tanımıyorum ama inş. özel hayatın iyidir çünkü organ nakli olan almayada bi oyuncu 3 ayda döndü sen nerednden nerede sakatlandında 6 aydır yoksun anlamış değilim bide ali tandoğan serdarın yokluğunda elinden geleni yaptı sağbek olmamsı rağmen lütfen eleştirmeyelim oda olmasa ne yapacaktık gerçek yeri ofanstı çünkü ali nin serdar ne olur dön sana sağbekte değil önliberoda ihtiyacımız var cisse serdar orta sahada olursa savunmada toparlar çünkü basan bi ortasaha olacak bence ligin en iyi defansı bizde çünkü orta sahamız savunmaya yardım etmemesine rağmen yinede iyiler şampiyonu yalnız bırakmayılm olimiyat bekle bizi 80 binle taraftar gör sende yetim kaldın çünkü şanzısdın çok bjk taraftırını görmedin seninde bayramın var hafta sonu sevin olimpiyat sende şenleneceksin biz gs taraftarına benzemeyiz seni gelin gibi süsleyceğiz maç sonuda damadına saygı duy ey olimpiyat stadı seneye çok bulucağaız çünkü stadımız yapılana kadar gurbeteyiz |
sabredelim bence bi zararı yok 19 yaşında henüz bekleyelim bakalım |
serdar kurtulusu bende cok begeniyorum ya arkadaslar merak ettim serdarin gercek yasini bilen var mi |
serdar son macda oynamis ama ben görmedim macin sadece özeti izligi bildim insallah artik hep oynar |
tam olarak iyileşti bu arada 21 yaşında :) |
nerden biliyorsun taniyor musun bence 21 den büyük 23 ya da 24 bence |
Serdar Kurtuluş fiziğiyle,oyun anlayışıyla Beşiktaşa uzun seneler çok faydalı olacak bir futbolcu.Umarım şanssızlıklar yaşamaz. Bu arada Tigananın tek doğrusuydu serdarı orta alana adapte etmek nerdeyse.Bence çok iyi uyum sağladı.Gelecek yıl çift ön libero oyarsak birisi kesinlikle Serdar olmalı |
arkadaslar bir yerde serdar nisanlanmis diye okumusdum dogru mu bilen var mi |
serdar kurtuluş 23.07.1987 YILDIRIM-BURSA dogumludur. |
serdarin yasi kücültülmüs bu görünüyor zaten büyük oldugu |
|
niye ne yapiyor ki |
daha acemilik yıllarında bile iyi performans gösteriyo bence.sakatlıkları bitince özellikle bidahaki sezon BEŞİKTAŞ'A çok yararlı olacak. |
serdar kurtulus besiktas'in en iyi oyuncularindan biri. Turkiye brezilya macinda hatirlarsaniz serdar , kakan'in kabusu olmustu cok yerinde mudaheler yapmisti. ertugrul saglam onu sag beke almakta cok buyuk bir hata yapti cunki adam on liberoda mukemmel bir performans sergiliyor ustelik milli takima yukseliyor ve siz onu sag beke koyuyorsunuz ve adam herseyi bastan baslamak zorunda oluyor !!!! |
ertugrul saglam onu oynatmiyorki acaba neden oynatmiyor bir aciklama yaptimi haberi olan var mi |
tam olarak duzelmesını beklıyodur bence ee kolay degıl adam 5-6 ay ayagına top almadı.Alıştırıyo yavas yavas.onun bolgesınde ibrahım kas var suan o yuzden de olabılır. |
ya serdar nişanlandı mı? |
Alıntı:
|
bnce çk faydalı olck takımımıza bide saktlnmasydı gçn sezon çk ii olck inş yeni sezona saktlığı tamamn btmş olrk girer takıma çk faydalı olcktr.. |
gerçekten çok yetenekli bir oyuncu beşiktaşın onu elinden kaçırmamısı lzm bu sezon onun için iyi geçmedi ama olsun |
çok seviyorum hemde çok tam kalbime geldi ok çokkk iyi birisi hemde terbiyeli dürüst bir çocuk |
bu yıl yeni sezonda bayagı şey bekliyorum ondan |
serdar nısanlanmadı kız arkadası var ama nısanlı dgeıller 2 sene daha vra serdar olgunlasmak basarılı olmak olnadan sonra evlenmek ıstıyor uydurmayın ne nısanlanması sorun olan varsa lowel.y_girl@ht.. eklesın akrabası bu msn sahıbı sorsun burda uydurmayın |
zaten bence nisasnlansaydi besiktasin resmi sitesinde yazardi. sen serdari nerden taniyorsun? merak ettimde |
geleceğin futbolcusu serdar bu sene sakatlıklarla boğuştu onun için kötü oldu ama kendi toparlar serdar |
bence her maç banko oynamalı beşiktaşın geleceği. |
canımın içi o benim:) |
bnce iyi bi oyuncu başarılarının devamını dilerim:P |
serdar çok azimli bir oyuncu bence sakatlıgı yüzünden geçen sezon fazla oynayamadı ama bu sezon kendini göstericek hem şimdiden kendi kendine çalışmalara başlamış gelcek vaadeden bir oyuncu Beşiktaşımıza gerçekten fayda sağlıyo ... |
çok tatlı bi çocuk ya çok seviyom bunu zamanla çok iyi bi futbolcu olur inş |
adamım adamım adamım....bayılıyorum bu çocuğa yaa...:D:D |
ya bn bu adamn hadstasıyım çk tatlı ya hm o oynadıı zmn hatalarını bile gremiom nasıl bi işse bu :) |
serdar kurtulusun kardesi kadro disi kalmis sözlesme imzalamiyor diye belkide bilerek imzalamiyordur besiktasa gelmek istiyor olabilir |
Şuan gerçekten çabalıyor.Tecrübe kazanırsa daha iyi olabilir. |
serdar bu sene ön liberoda mi oynigicak bilen vvar mi |
beşiktaşın en iyi adamlarından biri avrupaya gittiğinde nihat kahveci gibi olacak |
onu çookkkkk seviyorum tek AŞKIM bnm yha senin için canım feda serdarım |
Türkiye`de Saat: 01:28 . |