![]() |
beyler böyle olmaz şimdi ricardinho ve delgado tek başına mı şov yapıcak olmaz ki yattara sız maç mı olur bizzat ben cok üzüldüm......:) |
harbiden bakinin gözü aydın :D |
Iyi oyuncu ama iyi olmus. Adam Besiktasi duyunca dayanamadi sakatlandi:)) |
Yattara'dan bu kadar korktuğunuza inanamıyorum.Bana birisi aldığı bir tane derbi maç göstersin.Her maç 3-4 tane güzel hareket yapıp, beraberinde top kaybetme rekoru kıran ve savunma katkısı 0 olan bu adamı amma göklere çıkardınız yaaaa.Bizim sol kanatta iki tane savunma yönü güçlü ve fiziksel devamlılığı olan oyuncumuz var.Yerler onu.Zaten oynadığı her maç ilk devrenin sonunda dili dışarı çıkıyo.Geçiniz.. |
baki o macta oynamaz heralde artık ilk onbir zamanı geldi ricordinho nun |
yattara olsa ne farkeder bu besiktasimizi kimse yikamaz daha ;) |
böyle iyi haberlere devam |
boşverin onu bunu kendi takımımıza bakalım.. rakip düşünsün biz değil |
yattaralı yattarasız farketmez,duramayacaklar inönüde önümüzde,gs maçının provasını yapacağız |
yattara konusundaki yorumların çoğuna katılmıyorum, olmaması bizim için değil onlar için iyi oldu... |
Alıntı:
|
arkadasLar onumuzdeki ts ve cincon macLarInI kazanIrsak ligde buyuk olcude rahatLarIz diye dusunuyorm.. onumuzdeki 3 haftada(ts ve cincon macLarInI kazandIImIz takdirde) ricardinho da takIma iice aLIsIr.. gencLerin kendisine guveni geLir ve bence ondan sonra koLay koLay puan kaybetmeyiz.. o yuzden biz bu macI zaten aLmak zorundaydIk.. yattara var weya yok biz zaten o macı aLıcaktIk.. zaten burda sewinicek bişi yok adamLar bu sezon hangi macta oynadILar ki inonude bize karsı oynasInLar.. ilk gaLibiyetini denizLi karsIsInda aLan(denizLinin sayIsIz goL kacIrdII bi macta.. ) ts den korkmaya gerek yok .. yattaraya gelince bence de cok ii topcu ama ts gibi bi takImda oynayamaz .. daha sagLam takImlarda daha ii iş yapar diye dusunuyorm .. insaLLah biran once iiLesir de tekrar izLeriz kendsini.. |
fark edermı kım olursa olsun herturlu parcalarız |
bu haberi duymak ne kadarda güzelmiş yaw |
ben yattarayı bu maçta izlemek isterdim. ama şans işte. |
Alıntı:
|
bu habere en çok baki sevinmiştir. :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
son günlerde duyduum en güzel haber. hadi baki göster kendini. bakiyi delirtcek bi sağ kanat bulunur rahat olun |
yattara olsa arkası rico ile otoban olurdu |
bjk mcında oynmasın ytr sonra ne hali vrsa gorsun :D :D |
Yattara türkiyeye yeni gelmedi kaç tane derbi oynadı kimi rezil etti ben hatırlamıyorum , sadece geçen sene istanbulda fener maçını hatırlıyorum iyi oynadığı ondada kaleciyle karşı karşıya ayağını yere vurdu pozisyonu kaçırdı trabzonda şampiyonluğu kaçırdı .Zaten yattara bırakın derbileri anadolu deplasmanlarında bile onbirde oynamıyor savunması yok diye ,oynasa istanbulda oyuna sonradan girerdi... |
yaa tamam adamın savunması olmayabilir,istikrarsız da oynayabilir ama yeteneklerini hangimiz tartışabiliriz ki, o gün bize karşı coşacağı tutardı belki,bana göre savunmamızın en sorunlu tarafı da sol taraf olması sebebiyle,her ne olursa olsun oynamaması hayırlı oldu düsüncesindeyim |
Alıntı:
|
baki baki gene yırttın!!!! |
| Türkiye`de Saat: 10:16 . |