![]() |
Yattara Beşiktaş'a karşı yok! http://www.superspor.com/images/1/29...yattara021.jpg Trabzon'da Yattara şoku! Denizlispor maçında sakatlanarak oyundan alınan Trabzonspor'un Gineli oyuncusu İbrahima Yattara'nın MR'ı çekildi. Kulüp sağlık kurulu başkanı Köksal Güney, alınan MR sonucunun ardından yaptığı açıklamada, Yattara'nın 3 ile 6 hafta arası sahalardan uzak kalacağını söyledi. Güney, Yattara'nın sağ kasık adalelerinde yırtık ve kanama tespit edildiğini belirterek, ''Yattara'yı, tedavilere vereceği cevaba göre UEFA Kupası 1. turunda Osasuna ile yapacağımız maça yetiştirmeye çalışacağız'' dedi. Böylece Gineli futbolcu, ligin 5. haftasında Beşiktaş ile yapılacak karşılaşmada takımdaki yerini alamayacak. Yattara, sakatlığı nedeniyle de Gine Milli Takımı kampına da gidemedi. Bordo-mavili futbolcunun, sakatlığı nedeniyle moralinin oldukça bozuk olduğu belirtildi. 28.08.2006http://www.superspor.com/i/b.gif Kaynak : AA |
walla üzülsem mi sevinsem mi bilemiorum izlemek isterdim onu (walla trabzonsporu izliosam bi yattara için izliodum bide marcelinho alınınca onun için izliodum.. :D:D ) ama yinede beşiktas için çok süper oldu yattarayı tutmak ayrı bi meseleydi walla.. :D |
baki gözünaydın :) |
Alıntı:
|
bir tek marcellinho kaldı valla adamların 2 tehlikeli adamı vardı 1 i gitti 5 olur bu maç 5 |
valla iyi olmuş sevindim..ts nin zaten kazanma şansı %10 falandı..artık oda kalmadı..:D :D |
gözümüz aydın. baki de yırttı... |
yattaranın yerine kim oynayacak şimdi pekii??? bu lazaronni taktik özürlüsü marcelinhoyu çekmesin sağ kanada.???* |
bu haberi duymak ne kadarda güzelmiş yaw bu habere en cok kim sevindi dersiniz? tabiki (baki) |
Baki'ye gün doğdu. |
valla farketmez her türlü yenmemiz lazım trabzon u burda yeneceğiz de Trabzon daha takım olamadı yattara olsa da bir şey değişceğini sanmam... |
yattarasız trabzonu da görelim noluo!! kazanıcaz inşallah!!! |
sevinecek baska konular var, bir oyuncunun sakatlanmasina sevinmek biraz yamuk gibi :confused: besiktas bu macta 2 yattara da oynasa kesinlikle kazanacakdi zaten benim düsüncem... yattaraya gecmis olsun, insallah cabuk iyilesip en azindan rakiplerimize karsi oynar :) |
bızım acımızdan sevındırıci bır haber |
baki yada ibo gözleri aydın:) bu yattara adamı rezil eder valla...bizim için süper oldu,,tam bela adam.. |
besiktas farkı alacak bu macı 5-1 mutlaka runje yer bitana |
bizi ilgilendirmez aslında sonuçta 11 kişi çıkacak sahaya olsa da olmasa da yeneceğimiz için sadece YATTARA ya geçmiş olsun demek düşer bize.. |
süper haber yaaa |
yattara bizim savunmaya çok ters gelebilcek bi oyuncu iyi oldu osasuna ve gs maçlarına iyileşsin ama :) |
ya böyle haberler herzaman olur en önemli futbolcum sakatlandı derler ki buna karşı önlem alınmasın diye ama bize karşı oynamaması iyi..yattara teknik ve tehlikeli bir oyuncu...ayrıca osasuna maçını riske etmemek için de oynatmayabilirler... |
abi olsa nolur adamlar santrfor suz oynuorlar....trabzon küme düsmezse íyi |
Yattara lafını duyunca hep Beşiktaş ta olsa ne iyi olurdu demişimdir. Bizim maçta oynamaması işimizi dahada kolaylaştıracak. |
bak aslinda sevin medim desen yalan olur...ama benim üzüldügüm sey, trabzon simdi osasunayi nasil yenmeyi düsünüyor? yattara olsaydi umut vardi, ama simdi...yazik oldu vallahi....bence yattaraya nazar deydi, son zamanlarda fen oynuyordu, yani adam resmen dans ediyor.... |
Bence Yattara`nın yerine Gökdeniz`i oynatır. Ortasahada da Miroslaw Szymkowiak ı oynatır. |
Geçmiş olsun Yattara, Trabzon'u İnönüde rahat geçeriz. |
yattara nın bize karşı oynayamayacak olması büyük şans.. ama eminim trabzon şu an bize çok iyi bileniyor,kazanmaktan başka çareleri yok çünkü .. umarız bi kaza çıkmaz.. |
trabzon da hamsi olmamasıyla yattara nın takımında olmaması aynı şeyler |
olsa ne yazar gene mikeriz |
gercekten uzuldum. cok iyi futbolcu ve BJK ya gelmesini isterdim. suan trabzon cok kotu basladi bir de bu sakatlik cok zamansiz geldi. besiktasa karsi oynamamasi bizim icin avantajli, marcelinio pas almamasini saglarsak oyunda, defans rahat oynar ve trabzonu farkli skorla geceriz. |
arkadaşlar bu haberi duyunca bende sevinmiştim ama söyle bi düşünmek lazım iki-üç gün sonra avrupa maçlarımız baslayacak o zaman ne yapacaz cünkü avrupada yattara gibi oyuncular cok.biz bi yattaradan korkuoruz bu olmamalı.aslında onlar bizden korkması gerekir ricardinho-delgado-nobre-kleberson-burak gibi yıldızlarla nasıl baş edecekler önce trabzon bunu düşünsün.saygılar... |
Yattara'yi gozunde buyutenlere anlam veremiyorum, adam o kadar iyise Trabzon neden 3 senedir sampiyon olamiyor? Keske oynasaydi, Baki ona bir guzel ders verirdi ve gecit vermezdi... |
yattaranın olmaması bizim için büyük avantaj ayrıca maç inönüde olsada pek bişey fark etmezdi |
çok sevindim walla |
Süper haber artık ts korksun hoş yattara olsada yencektik ama böle rahat bi galibiyet alırız diye düsünüyorum.. |
üzüldüm desem YALAN OLUR |
Alıntı:
|
iyide bu haber için sevinmeye gerek yok.yattara hangi bjk maçında çok iyi oynadı da biz üzüldük ben acıkcası bu adamı sevmiyorum tekniği iyi olabilir ama olsada bişey farketmez delgadoyla richardo gereken dersi sahada verirdi ona olmasada trübünden top nasıl oynanır görür |
Alıntı:
Adam 2 tane calim atiyor 20 tane top kaybi yapiyor, tabii ozetlerde o calimlari goren arkadaslar hemen gozlerinde buyutuyorlar bu adami. Baki icin neden endiseleniyor anlamiyorum, su ana kadar Hasan Sas dahil hicbir oyuncu onu teke tekte gecemedi sag kanatta. |
bizim böyle yatarra yok çok rahatladık gibi muhabbetlere ihtiyacımız yattra iyi topçu sanki ne yaptı bundan önce biz trabzonda isterse ronaldinho olsun gene yenecez |
olsa da pek bişey fdarketmezdi bence. çünkü ts o kadar kötü oynuyorki bizim yüksek tempomuza en fazla yarım saat dayanabilirlerdi zaten :) ama yinede yattara ya geçmiş olsun. inş. çabuk iyileşir.. |
| Türkiye`de Saat: 03:08 . |