![]() |
Yattara'yi gozunde buyutenlere anlam veremiyorum, adam o kadar iyise Trabzon neden 3 senedir sampiyon olamiyor? Keske oynasaydi, Baki ona bir guzel ders verirdi ve gecit vermezdi... |
yattaranın olmaması bizim için büyük avantaj ayrıca maç inönüde olsada pek bişey fark etmezdi |
çok sevindim walla |
Süper haber artık ts korksun hoş yattara olsada yencektik ama böle rahat bi galibiyet alırız diye düsünüyorum.. |
üzüldüm desem YALAN OLUR |
Alıntı:
|
iyide bu haber için sevinmeye gerek yok.yattara hangi bjk maçında çok iyi oynadı da biz üzüldük ben acıkcası bu adamı sevmiyorum tekniği iyi olabilir ama olsada bişey farketmez delgadoyla richardo gereken dersi sahada verirdi ona olmasada trübünden top nasıl oynanır görür |
Alıntı:
Adam 2 tane calim atiyor 20 tane top kaybi yapiyor, tabii ozetlerde o calimlari goren arkadaslar hemen gozlerinde buyutuyorlar bu adami. Baki icin neden endiseleniyor anlamiyorum, su ana kadar Hasan Sas dahil hicbir oyuncu onu teke tekte gecemedi sag kanatta. |
bizim böyle yatarra yok çok rahatladık gibi muhabbetlere ihtiyacımız yattra iyi topçu sanki ne yaptı bundan önce biz trabzonda isterse ronaldinho olsun gene yenecez |
olsa da pek bişey fdarketmezdi bence. çünkü ts o kadar kötü oynuyorki bizim yüksek tempomuza en fazla yarım saat dayanabilirlerdi zaten :) ama yinede yattara ya geçmiş olsun. inş. çabuk iyileşir.. |
Türkiye`de Saat: 15:22 . |