![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #3 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İnanmak veya inanmamak meselesi değil. Ben bu resimleri fake bir siteden almadım acaba fake mi diye araştırma yapmak istedim ve bir çok yabancı ciddi sağlık sitesinde detaylı tıbi açıklamalarıyla birlikte resimleri de buldum. İnanıp inanmamak senin elinde tabi. Ayrıca resimlerde göğüs var diye sırf kadınlarla ilgili değildir herhalde, belkide kadın teni daha hassas daha yumuşak olduğu için göğüs kısmına rahatça yerleşiyor olabilir. Ben bu ciddi sitelerde gördüğümden dolayı inandım. Ancak sanırım ülkemizde rastlanan birşey değil belli ülklerde rastlanıyor olabilir çünkü mikrobun ismiyle ilgili yaptığım aramada herhangi bir türkçe sayfaya rastlayamadım. Türkçe yaptığım aramada hiç birşeye rastlayamadım.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Fransa KaRTali ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | çok kötû bir durum ...
__________________ ' çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikbâllerini kaybetmeye mahkumdurlar ' Mustafa Kemal Atatürk | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çok sakat bir durum söz konusu iç çamaşırıysa insanın daha dikkatli olması şart | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
besiktaş jk ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | inanılır gibi değil yaaa.çok kötü | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/korku/61053-ic-camasirinizi-aldiginizda-giymeden-once-mutlaka/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 08-05-2008 23:04 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |