![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
çarşı ulann ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sağolasın Mazlum en çok sinir oluyorum dövmeye ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Gurbetçi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | saolun arkadaslar cevaplar icin... kafam daha fazla karisti simdi:S Alkolde yasaklanmis bizim icin, ama icen yine cok ![]() ne yapsam bilmem ki... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Abdest geçiyor. Su deri ile temas etmelidir . Kalıcı dövme derinin içine işleniyor yüzeyine değil . Dolayısı ile su ile temas edebiliyor . Ama Peygamber efendimiz dövmeyi hoş görmemişdir bunuda söylemekte fayda var .
__________________ i dont care about anyone or anything but me .. goddamn i love me.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şunu söylemek istiyorum çeşitlerine göre : Örn : hepimizden daha müslüman olduklarını iddia eden araplar dövme yaparlar ama onların dövme yaptırdıkları madde farklı ve bu yüzden günah gibi bir durum yok çünkü vucuda zarar verilmiyor ama yani isteyen yaptırsın sonuçta ne bilim her gün dedikodu yaparak ,gıybet ederek , küfrederek , içki içerek günaha girilebiliniyorsa dövmedede bir sakınca yoktur
__________________ Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene ! Karakteriniz, Şöhretinizden Önemlidir. Karakteriniz, Siz Ne İseniz Odur... Oysa Şöhretiniz, Başkaları Sizi Ne Sanıyorsa Odur. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
xXx__I_løvε_Чøu_ƒøЯ_ƒЯεε__xXx ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sanrm abdest e engel deıl ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | abdest & dövme konusunda bi ayet oLamaz daha geniş çapta ayet istersn aLLh zatn bedenimizi bize emanet oLarak verdi onn içn caiz deil die biliyorum | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | qünah oLan cok sey yapıLıyor.. aLkoLde qünah tütünLü maddeLerde qünah bedene zarar werdiği icin.. ve ßende 18 ya$ımı bekLiyorum..sadece deri qeLisimini tamamLasın döwme ßozuLmasn die..
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |