![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Makaleler Medya dan Beşiktaşımız ile ilgili Köşe Yazılarının Tartışıldığı Platform. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #2 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Yüzde 12'yle iktidar olunmaz! Beşiktaş kongresindeki seçime itirazım şudur: Üye sayısı: 20 bin 500 Oy kullanacak üye sayısı: 11 bin 300. Kongreye katılan üye sayısı: 3 bin 39 Geçerli oy sayısı: 2 bin 491 Geçersiz oy sayısı: (Protesto için atılan beyaz oy sayısı) 543 Şimdi sorum şudur; 20 bin 500 üyeden sadece 2 bin 491 oyunu alan (yüzde 12) Başkan Sayın Yıldırım Demirören, Beşiktaş'ın başkanı olabilir mi? Şunu diyorum: Yüzde 12 oyla iktidar olunmaz. Olunsa bile bunun adı iktidar değildir. Şunu da diyorum: Beşiktaş'ı Beşiktaşlıların yüzde 88'inin istemediği bir başkan yönetiyor. Efendim! Şunu diyecekler. İkinci bir başkan adayı olsaydı kongrenin tüm dengeleri değişirdi? Gülüyorum ! Bir başkan adayı çıksaydı, Sayın Yıldırım Demirören asla seçimi kazanamazdı. Kongreden çıkan bir başka sonuç ise şudur: 1-Benim şu kadar oyum var diyen grup liderlerinin palavra olduğu belgelendi. 2-Grup liderlerinin para karşılığı satın aldığı profesyonel kişilerin kongreye gelenlerin elinden oy pusulasını alıp doldurmaları utanç vericidir. 3-Denetleme, Sicil ve Divan Kurulu'na başkan Demirören'in adamlarının seçtirilmesinden çıkacak sonuç şudur: Yönetim kurulundan sonra, tüm kurullar, "yes sör..." diyecekler. Asıl sorun budur? Celal Kolot! Beşiktaş'a yönetici olur musun? -Olurum ama futbol şubesini isterim. Futbol şubesi demek her gün TV ekranlarında görünmek demektir. Bu bir işadamı için her yere randevusuz gitmek demektir. Bu şubeyi veririm ama senden para isterim? Tamam 2 milyon dolar veririm. Ama bu parayı 3 yıl sonra geri alırım. Beşiktaş'ta satılık koltuk pazarlığı böyle yapıldı? Şimdi futbol şubesi sorumlusu Celal Kolot almak üzere verdiği 2 milyon doların getirisi için her gün TV ekranlarında boy gösterecek? Elbette gülüp geçeceğiz de.. Bundan önceki futbol şubesi sorumlusu bay Kıvanç Oktay, Demirören'in kayınbiraderiydi. O şimdi nerede? O'nun yönetiminde Beşiktaş transfere kaç para harcadı? O'nun döneminde menajerler milyon dolarlar kazandı. Şimdi Bay Kolot ilk toplantısını kulüp önünde ellerini ovuşturarak bekleyen menajerlerle yaparsa hiç şaşırmam. Lafımın vardığı nokta şudur; Beşiktaş sevgisi para ile satın alınamaz! NOT: Kolot ile Bursa Başkanı Kızıl arasında 50 bin dolarlık bir saat meselesi var. Ne için verildi, ne için alındı?. Anlatın da öğrenelim!.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |