![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Makaleler Medya dan Beşiktaşımız ile ilgili Köşe Yazılarının Tartışıldığı Platform. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 21 ![]() |
Bİlİyorum hepiniz hesep yaptığımı unuttuğumu zannettiniz. Yok yok hayır... Şampiyonluk hesaplarını hiç unutmam. Hele şampiyonluk havasına girmişsem, kosünüsünü, tanjantını, pi sayısını bile hesaba katarım. Evet 4 maçta 18 puan diyorum. Haklısınız 3 puanlı sistemde 12 değil de nasıl 18 puan olacak. İşte Beşiktaş’ın şampiyon olacaksa bu 4 maçın puanlarının detayı... 16 Mart Trabzonspor: İnönü Stadı. Tek şart kazanmak=3 puan. Sonraki hafta İstanbul Olimpiyat Stadı. İstanbul Büyükşehir Beldiye= 3 puan. Etti mi 6 puan. Sonrası dananın kuyruğunu kopartacağımız maç, İnönü’de Fenerbahçe tek şart kazanmak= 6 puan. Ne o şaşırdınız mı? kazandığımız 3 puan ve 3’ü de Fener’in cebinden aldığımız 3 puan. Ve finalin sonu Sivasspor maçı tek şark galibiyet= 6 puan. 3’ü benim, 3’ü Sivas’ın cebinden. Toplayın şimdi finalin puanlarını 3+3+6+6= işte 18 puan. Geriye kalan maçların da hesaplarını sizler yapın. Gönlüm böyle dedi ve yazdım. Ama Cemal Sair ustanın dediği gibi: “Başım dedi dur, gönlüm dedi coş/ Başım dedi dinle, gönlüm dedi koş.” Ben koşuyorum. İnşallah düşmem. Dedim ya ben inandım. Ama bu hesaplarıma başta Ertuğrul Sağlam ve genç kardeşlerimin inanması lazım. Haydi utandırmayın bizleri, geçin şu 4 finali. Davullar, zurnalar çalsın, “Geliyor düğün alayı, kaynanalar çeksin halayı” diye... Ve hatta Cahit Sıtkı Hocamızı analım. Diyelim ki; “Haydi Abbas vakit tamam/ Akşam diyordun işte ortam/ Kur çilingir soframızı/ Yeniden yaşayalım yeniden şampiyonluğumuzu... Cahit Hoca bizi affetsin. İnanıyorum ki o da yaşasaydı. Bu dizeleri şampiyonuluğa böyle bağlardı. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #3 | ||
Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ee bizede ne kalıyor takımı bu yolda yanLız bırakmamak özLedim bu anı ya ![]()
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
B@H@DıR 60 ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | biz gereken mücadele ve birlikteliği gösterirsek birbirimize kenetlenirsek takıma inanırsak ki sonuna kadar olmayacak şey yok arkadaşlar...biz beşiktaşız.ne gs gibi fransız ne de fb gibi brezilyalıyız....iyi günde kötü günde her zaman takımımızın arkasındayız..
__________________ eduardo CİSSE,,şu feneri bi cisse... ![]() ŞEHİTLER ÖLMEZ,VATAN BÖLÜNMEZ !!! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |