![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Marşlar Bu Bölümde Beşiktaşımızın Tezahüratları ve Sizden Gelen Marşlar Bulunmaktadır. |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
| KaFKaS_KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ne F16lar Ne F16lar, Ne de Füzeler, Türkiye'yi Bölmek Böyle G.t İster KAHROLSUN pkk Yılarca Kahrolsak Dertten Kederden Yıllarca Kahrolsak Dertten Kederden Bilsekki Kellemiz Kopar Bedenden Aşkımız Harbiden Hemde Derinden Asla Vazgeçmeyiz Beşiktaş Senden Aşk Değil Sevgi Değil Aşk Değil Sevgi Değil Beşiktaş'ım Delilik Bu Herşeyi Sende Buldum Yokki Bunun Başka yolu Kapalı Tribün Loca Olsada Yağmurlu Bir Günde Görmüştüm, Seni Üstünde Çubuklu Formalar Vardı, Bir Anda Tutuldum Aşık Oldum Ben, Hayatın Anlamı Siyah Beyazdı, Ölümle Yaşamı Ayıran Çizgi, Siyahla Beyazı Ayıramaz ki, Her Yolun Sonunda Ölüm Olsada, Sevenleri Kimse Ayıramaz ki Yok Bu Sevdanın Bir Tarifi Çokkkkkkk Seviyoruz Deli Gibi Yokkkkkk Bu Sevdanın Bir Tarifi Sen Bu Gönüllerin Sahibi Kartalll Haydi Bastır Beşiktaş Haydi Bastır Beşiktaş Ölümüne Beşiktaş Sevdik Gönül Verdik Her Maçına Geldik Haydi Bastır Beşiktaş Beşiktaş Ooooohhhhhhhooooooooohhhhhh.... Seninle Başladı Gece Kazanda Başladı Gece Alkolikmi Sandın Sadece Beşiktaşlıyız Harbi Delikanlıyız Susun A.ınıza Koyarız | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |