|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Medya Bu Bölümde Televizyon Radio vb. Beşiktaş Hakkındakı Yayınlar Tartışılır. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
01-02-2007, 00:16 | #11 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | bencede gitmesin az mı çektirdi bize gitme başkan beşiktaşlıysan gitmessin ( ne gaz ama )
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι ! вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK | ||
|
01-02-2007, 00:31 | #12 | ||
Tecrübe Puanı: 24 | en dogrusunu yapar oraya gitmemekle papilla gibi bir adamin oldugu karede ne isi var birakin paillayi ordaki yorumcularin ne oldugu nasil yorum yaptiklari ortada isleri gucleri birbirina atismak cikacaksa ciksin BJK TV ye ciksin | ||
01-02-2007, 02:09 | #15 | ||
Tecrübe Puanı: 22 | başkana yakışacak olan da gitmemektir zaten. en iyisi açıklama yapıcaksa veya programa katılacaksa da bu BJK TV olsun. çünkü başkan bişey söylüyor gazeteye baskıya girene kadar 1'e 1000 katılıyor.!!! en iyisi başbakanın her ay yaptıgı ulusa sesleniş gibi y.demirörende belli zamanlarda BJKtv ye çıkıp açıklamalar ve icraatleri hakkında bilgiler versin. bizde birebir ve tarafsız şekilde dinlemiş oluruz. en azından yanlış anlaşılmalardan arınmış olur | ||
01-02-2007, 02:30 | #16 | ||
Tecrübe Puanı: 21 | gidipte cem papila nın ağzının payını versede olurdu.. ama doğrusu bence bu takım şuan iyi gidio böle gereksiz şeylere girmemk lazım ..
__________________ ÖLüMLe YaŞaMı AYıRaN ÇiZGi, SiYaHLa-BeYaZı AYıRaMaZKi.. | ||
01-02-2007, 08:27 | #17 | ||
Tecrübe Puanı: 20 | BÜYÜK ADAMSIN ALONEWOLF Demirören: Cem Papila'nın olduğu yere gitmem Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Pazar günü Star Televizyonu'nda yayınlanacak Telegol programına katılmayacağını açıkladı. Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Pazar günü Star Televizyonu'nda yayınlanacak Telegol programına katılmayacağını açıkladı. Kartalhaber'e konuşan Başkan Demirören, "Telegol programından davet aldığım doğrudur. Serhat Ulueren'le pazartesi günü konuştum ve Cem Papila'nın yorumcu olarak yer aldığı programa katılmayacağımı belirttim. Bir Beşiktaşlı olarak henüz Cem Papila'yı affetmedim. Star Televizyonu spor müdürü Serhat Ulueren bu cevabım üzerine benimle özel röportaj yapmak istediğini söyledi. Sayın Ulureren'e henüz cevabımı vermedim. Bu konuda sizin aracılığınızla camiamızı bilgilendirmek istedim" dedi. Yönetim kurulu olarak camiadan büüyük destek alarak göreve başladıklarını vurgulayan Yıldırım Demirören, "Beşiktaş için yapacak çok işimiz var. Camia olarak el ele verip Beşiktaş'ı hak ettiği yere getireceğiz. Takımız çok genç ve başarı vaadediyor. Pazar günü oynanan Vestel Manisaspor maçında oynadığımız futbolla umutlandık. Dilerim bu performansı sürekli gösteririz" dedi. :: Kartalhaber.com ::
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN Konu KaRaHaNLI tarafından (01-02-2007 Saat 08:29 ) değiştirilmiştir.. | ||
01-02-2007, 10:12 | #18 | ||
Kıdemli Kartal Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 24 | Kartalhaberdeki haberlerin çoğunu yalanlıyorlar ve kartalhabere açıklama yapmış olması düşündürücü ...
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
01-02-2007, 11:37 | #19 | ||
Tecrübe Puanı: 20 | cem papillayı zaten oraya çıkartan adamların neyse yazmayayım. adam luganonun i.üzülmeze girişine faul dedi kart gerekmez dedi yaaa. aynı adam ahmet yldırım ayağını tehlikeli kaldırdı diye kırmızı kart vermişti. sinirlenmemek imkansız. başkan gitmeyecek tabi gitseydi bide.
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
01-02-2007, 11:38 | #20 | |||
Tecrübe Puanı: 20 | Alıntı:
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | |||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
| |