![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Medya Bu Bölümde Televizyon Radio vb. Beşiktaş Hakkındakı Yayınlar Tartışılır. |
![]() |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | show tv dir ne yapsa yeridir ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | olmz böle sey ya
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() | Çok büyük ayıp ettiler
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | anımsıyamamışlardir ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ee doğal bütün kanallar ın genel görünümüne bakınca kim daha becerikli beceriksiz anlaşılıyo program seçimlerinden tutunda kalitesine kadar. (aynası iştir kişinin lafa bakılmaz )
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC]BeşiktAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | acunu izlemiyorum zaten fbliilk ordan kaybediyor bide sevmiyorum eskiden beriprogramları kalitesiz kutu açmak için hayatımızdan önemli dakikaları harcayamam başkaları zengin oluyor diye seyredemem acun için koca finali yediler show vermiyor madem show un kardeş kanallarından biri verseydi
__________________ gidin ya d&d | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
KaFKaS_KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | tam bir kaus ya arkadaş hıcmı yayın yonetmenı yardımcıları bunu farketmedi | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/medya/61747-show-tv-izleyicileri-sok-etti/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 17-05-2008 11:06 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |