![]() |
çok doğru cok haklısınız inş en kısa zamanda yayın akışını düzeltirler hele hele o para yarışmasından nefret ediyorum |
benim nacizane fikrimdir arkadaslar.. kapatilmasindan ziyade düzeltilmesi icin baski yapalim derim.. dostcakalin.. |
olsun bunada şükür ya eziktv gibi çizgi film verseydik |
bakalim yeni yayin doneminde nasil olacak |
ya ben bu lemans macını izlemekten sıkıldım artık adamlar koyacak bişey bulamayınca lemans macını sıkıstırıyolar bide su para dağıtan programa deli oluyorum ne alakası var onunla beşiktaşımın insan bi yeni sezon formalarını falan tanıtır ne biliyim storelerdeki urunleri tanıtır |
abı her sabah 10 haberlerı kızın bırı sunuyo ona kıl oluyom ıste once bjk haberlerını vercekken sıradan gıdıyo bu kız harıcınde dıgerlerı ıyı bence |
yaw beyler yayın akışını nasıl öğrencez????? |
Ah Bjk Tv Hep hayalimde açtığım zaman takımımın maçlarını seyredebileceğim antremanlarına misafir olabileceğim bir televizyon var dı ama malesef durum içler acısı ne zaman açsam voleybol maçı var.:mad: |
rezalet vallahi bıktık artık eski maçları izlemekten voleybol maçlarını tenis maçlarını izlemekten bi de bi kız çıkıo yırtınıo biri beni arasında şu para ödülünü verelim die kardeşim bu bjk tv mi yarışma tv mi kaliteli yayın istioruz madem yayın kaliteli olmayacak o zaman kanalı kapasınlar bizde boş boş reyting kazandıralım die bu tv yi izlemeyelim |
bari gece 12 den sonra tümerli film yayınlasınlar |
Alıntı:
o zman yakışır işte:D.... hehe güzeldi... |
BJK tv de beşiktaştan başka herşey var.İkidebir abuk subuk yarışmalar çıkıyor.Sürekli aynı maçlar var.Beşiktaşımıza yakışan bir kanal olmalı.Yetkililerin artık farketmesi gerekli.... |
Heralde beşiktaşın şanlı tarihi boyunca yapılan en kötü organizasyon saçma sapan şeyler var |
benim fikrim bizim kanal gercekten cok iyi degil abi adı ustunde bjk tv ya yapsana 24 saat besiktas yayını ben bıkmadan izlerim ne zaman acsam ya belgesel var ya sacma sapan bi olimpiyat dalı ya o ya bu ya su işte yönetim mi yapıyor kim yapıyorsa su kanallı dogru duzgun hale getirsinler abi |
bir kere tenis macları cok sacma bence.sunları koymasalar daha ii olcak ama :mad: biraz daha insanın dikkatını cekecek şeyler koysalar daha mantıklı olr bence bjk ve diger yabancı takımlarla ilgili :cool: |
bjk tv reklamdan ayda 500.000 $ kar edebilecek potansiyelde.ama ciddi ciddi hiçbir programı yok.yani bjk taraftarları arasında anket yapılsa,en çok sevdiiniz program hangisi die,hiçbiri derler.o derece. |
İlk açıkdığı gunden beri izliyorum. İlk başlarrda yenidir gelisecek iyi seyler olacak diye avuttum kendimi. Ama bi kanal bu kadar zamana rağmen hiç mi kendini geliştirez. Tam rezalet hep Aynı adamlar hep aynı programlar.Program dediğime aldanmayın tam bi seviyesizlik. Maç gunleri acıyorum hani yorum dinlerim diye ya tenis macı ya da klip. Ya ben onları baska kanaldan da dinlerim ben BEŞİKTAŞIMIN kanalında BEŞİKTAŞIMI izlemek istiyorum. Olmuyosa kapatalım yok. Bu kanal fbtv den daha iyi kanal olacak. Biz yoneticilerden bunu istiyoruz. |
Alıntı:
|
bu kanali yöneten ya ezikli ya gaylidir kesin zaten BJK'den ziyade herseyi yayinliyolar, ulan hic olmazsa kirmizi noktali filmi yayinlayin gece 12den sonra en iyisi bu kanali kilitlesin herkes, adam gibi yayina girdikten sonra acin yine yoksa moraller 0 olur yine söylim ;) |
arkadaşlar bu kanalı internetten izleme gibi şansım varmı eger varsa bana bi yardımcı olun |
davranın arkadaşlar arkadaşlar hepiniz haklısınız bu kanal beşiktaşımıza kesinlikle yakışmıyor aşağıdaki linki mail yağmuruna tutalım tanıdığımız herkez mail atsın.ne maç önğ ne maç sonu hiçbir aktivite yok onu geçtim maç görüntülerimiz bile yok,adam gibi yide geçtim hiç program da yok ne anladım bu işten herkezi külübe mail atmaya çağırıyorum mailto:bilgi@besiktasjk.com.tr |
rezaletttttttttttttt |
bence de o e-maile hepimiz mail atmaliyiz |
Bencede E-maİle Atalim Yalniz AtacaĞimiz E-maİl O Kadar Anlamli Olmalikİ Anlasinlar Bjktv Yİ Bu Şekİlde Kullanamayacaklarini E-maİle İle İlgİlİ Bİrfİkrİ Olan Varsa Yazsin Ortak Karar Alip Ayni E-maİle Yİ GÖnderelİm Olmazmi????????? |
Tek Kelimeyle Rezalet Arkadaslar bence bjk tv ye daha profesyonel bi ekıp getirmek lazım...Bu ekip belliki bu işi beceremiyoo:mad: Onların yerine bu işi gercekten bilen,daha prfesyonel kişileri işin basına getirmek lazım..Bakın "KANAR" YA nın tv sine basında ihsan topaloglu gıbı bu işin icinden gelmiş ve futbolu bilen bir kişi var...Bence bizim de boyle birini bulup ekibın basına getırmemiz gerekiyooo..Ben sıkıldım artık hep sacma sapan şeyler izlemekten...Beşiktaşla ilgisiz olan ne varsa hepsi bizim kanalda...Bu işe yonetimin el atması lazım artık |
bence kanalı eziktv yle karıştırmyın onların tvsinden daha kaliteli programlar canlı yayınlar ve stüdyolar var ben bjk tv yi severek izliyorum hiç degilse ezikler gibi otel tanıtmıyoruz onlar kendi kanalını konuşmuyo bizimki onlardan kat kat iyi biz konuşuyoruz bence bjk tv dahada güzel olacak bide salı günleri sinan engin bjk tv de soru cevap programını faik gürsesle beraber suncaklar duyurmak istedim |
ArkadaŞlar Şuan Bİraz Daha İyİleŞmİŞ Gİbİ GÖrÜnÜyor Ama Hala BeŞİktasin ÜrÜnlerİnİn Tanitimi Yapilmiyor... Ve Gene Bİr TÜrlÜ TrÜbÜn GÖrÜntÜlerİ EŞlİĞİnde Kklİpler İzleyemİyoruz..... |
6 ay içerisinde kanal daha da iyi olacak hata bazı değişiklikler şimdiden göze batıyor |
kapatılsın tabi ya rezil oluyoruz aleme |
kapatılsın yada adam gibi yapsınlar yapacaklarsa |
arkadaşlar birlik olalım düşünelim bişeyler yapalım |
Yaw Bence O Abuk Subuk Bi Yarişma Programi Var Beşiktaşin Kanalina Gerçekten Yakişmio Bari Türkiye Kupasi Falan Maçlarini Verseler Yaw |
Eskiye nazaran daha iyiye gidiyor. Umarız çok daha güzel bir yayın akışı gelir. 24 saat Alen'i dinlesem bıkmam.:) |
ben hiç izleyemedim ya söylermisiniz BJK TV kablolutv lerde hangi kodla çıkıyor...eyer böyle şeyler varsa anlattığınız gibi çok saçma sesimizi duyurmamız lazım düzeltmeleri için... |
evet ya tüm eleştirilere katılıyorum. yapacasksanız şu işi adam gibi yapın. kanalın adı: bjktv ama içeriğine bakıyoruz tenis, yok efendim ekranda iki resim arasındaki fark ne, yok efendim şekilde kaç üçgen var. falan filan kediyi yuttu yılan bunun neresi yalan... |
sanırım sadece uydu yayınında bjk tv, kablolu tv de de izlemek isterdim, gerçi o kadar eleştiriden sonra çok birşey kaybetmediğimi anlayabiliyorum |
bjk tv tek keliymeyle rezalet seytan diyo bas stüdyoyu o tenis maçları içeren her cd kaseti al yak ha bide o yarısma pogramıda adamı hasta ediyo.ayrıca beşiktasımızın maç görüntülerini istiyoruz... |
bu kadar gereksiz iş yapan saçma sapan bir tv görmedim ya bjk ile ilgili bişeyler göster izleyiciyi çekecek şeyler göster nedir bu yaw.bjk transferleri o kanaldan açıklasın.sayın başkan basına konuşacağı zaman o kanal versin canlı canlı.hiç icraat yok hep yerinde sayıyo bizim kanal . |
kanal kapatılmasın ama bizde mailler atarak yanlış olan konuları düzeltelim daha iyi olur bence |
yorumların hepsine katılıyorum reyting alsın diye bakıyom çoğu zaman ama bakılacak hiçbişey yok daha güzel şeyler yapsınlar yada kapatıp bodruma falan yerleşsin tüm çalışanlar |
Türkiye`de Saat: 10:22 . |