![]() |
LoooooooooooL |
Sadece Rezalaet |
yapmayın arkadaşlar niye kapatılsn yha ciddi bir gelir kaynağı doğrudur iyi yapamıyorlar ama yinede klübümüze para kazandıran bir ghelir kaynağı. gelelim yaptıqları yayınlara rezaletttttttttttttttttttttttttttir ama bence kapatılması gerekmez yeni yorumcular kurumcularla yeni tv programı hazırlanır ve tenis telefonla para kazan bu tür programlar yayınlanmassa bjk ile ilgili son dakika haberler eski maçlar taraftarımızın görüntüleri idman en yeni hit müzikler gösterilirse ben raiting { reyting } in bir hayli artacağına inanıyorum... |
Alıntı:
|
bjk tv nin daha da yaygınlaşması gerekiyor ve başına da iyi bir adam getirilmeli,izlenme oranı ne kadar artarsa gelir de otomatik olarak o kadar artar.Bjk tv nin sadece uyduda çıkmasına da karşıyım ayrıca,biraz daha kalite lütfen |
Guney merken bey beşiktaş tv de cok başarılı programlar yapmıs gibi d spor da da programlar yapıyor. Neyse kanal acıldıgı gunden beri kalitesiz programların sorumlusu gordugum bu iki insan d sporda kalsın Bjk tv ye gelmesin. Belki onların gidişiyle Şanlı Beşiktasın rezalet kanalı düzelir... |
beşiktaş tv antalyayla yapılan maçı yayınlamalı boş durmaması lazım hade bjk tv görelım sisi bu maçı alın bizde tvmizde maç izleyelim |
Ben bjk tv de maç izleyemiorum yaa çok cansız oluo kanal d veya show tv versin starda olur bak atv yide sevmiorum .. :D:D |
besiktas harici konuların yayınlanması yasaklanmalı nerdeyse butun gun magazın yayını yapıyolar |
uydu olmadığı için ben izleyemiyorum bjk tv yi, ama bu kadar kardeşim eleştiriyorsa bu kanalı beşiktaş yönetiminin acil el atması gerekli bu işe,kanalı madem ki açtın kaliteyi de beraberinde getireceksin |
bu kadar rezalet bir kanal daha görmedim bu ne ya beşiktaşın adı sadece spor gazetelerinin içinden çıkıyor beşiktaşa yogulaşmalı magazine degil............................................. ........ |
sabah programını biraz düzeltebilirler...gazetelerde adam akıllı bjk ile ilgili bir haber okunmuyor...dağınık okunuyor..... yoksa programlar gayet güzel.. kliplere daha fazla ağırlık verilebilir.. trübün görüntülerine hasret kaldık |
kanal haberini ilk duyduğumda sevinmiştim,takımızın geçmiş maçları,antremanlardan haberler falan izlicez diye,olmadı bir türlü |
Bu bizim kanal kadar uyuz bir kanal gormedim daha...aksam olmadan su abuk sapik yarismalar basliyor kac saat ustune tennis maci oynatiyorlar takim hakkinda hic bir bilgi vermiyorlar bu kadar rezillik olmazz |
ewet abi ya bune böyle bjk ile ilgili hiç haber bulamıyoruz tek kelimeyle rezalet |
Birkaç gündür eski maçlarımızı veriyorlar.(Chelsea,Barcelona,PSG...)Bu hoşuma gidiyor.Nostalji oluyor biraz.İyi şeyleri de söyleyelim. |
Alıntı:
|
zamanla olur herşey.. izlicek bi kanalları olmayan eziklerde var halimize şükredelim.. "Karakartal Forum" yayını da tek geçerim :) Beşiktaş Gerisi Traş... |
görmeden yorum yapamam. :D o kanal bende yok |
kablolu tv ye geçsinler ayrıca bir kaç spiker alınıp daha iyi programlar yapabilirler hiç bişey yapamıyorlarsa bj store ürünlerini tanıtsınlar o bile yeter ! |
durmdn tenis voleybol mçları veriolar..bi dün fahri ile ropartaj yptılar...onun dısında hçbşy yoq izleyck...bide şarkı felan çlıolr oda bşka bi olay |
şı iğrenç yarışma yerine 1988 yılının lig maçlarını verseler çok daha iyi. |
Ben artık bjk tv yi seyretmiyecem...Kanalı ne zaman acsam abuk sabuk programlar...Beşiktaşla ilgili dogru durust bir program yok...Bir tek her hafta Alen in katıldıgı forum programı var...Bu da yetmezzz...Daha cok haber istiyorummm...Mesela bugunku antalya maçını niçin bjk tv vermiyoo...Stadın içinde olan studyosundan yayını yapıcak iştee...En fazla çatıya bi kamera çıkarırsın sana yük olucak tek şey bu...Anlamıyorum yaaa... |
kardeşim böyle yayıncılık anlayışı olmaz. yapamıyorsan bırak kapansın kanal. bu ne ya her gün her gün aynı şeyleri seyretmekten bıktık artık. ayıp denen bişe var. güya beşiktaşın kanalı. beşiktaş hariç her konu işleniyor. kime hizmet ediyorsanız, gidin onların çatısında barının kardeşim. ilk kurulduğunda ne güzeldi. bırakın daa. |
abi adı bjk tv ama beşiktaş ile ilgili hiçbişey vermiyorlar eğer böle olacaksa kapatsınlar:mad: |
dimi Herhalde hala voleybol yayınlıyorlardır |
arkadaşlar hep kötü yönden eleştiriosunuz mesela geçenlerde chelsea maçını verdiler (gerçi golleri kaçırdım ama) tamam tenis maçları fln alakasız ama güzel şeylerde var |
ben izleyemiyorum kablolu ya gelmedi daha :( |
evet ya yeni sezonda kablo tvye gelecekti ama gelemedi hala.bu doğan yayıncılıktan almak lazım bjk tvyi.. |
Keşke kapatılsa ama Doğan Yayın Grubuna satıldı bu kanal ne yaparsın adam isterse kapatır |
böle olacaksa bjk tv kapatın rezalet ya bunlar |
ara sıra bakıyorum ama pek izleyecek birşey bulamadım,acil el atılmalı şu kanala yaw |
maksat sadece kanal cıkarmakmış demekki...böle göstermelik şeylere beşiktaşın ihtiyacı yok |
bjk tv arkadaşlar ben daha önce yazdım beşiktaşa doğan gurubuna yaptıkları yayınla ilgili hep beraber yazabiliriz eğer yaptılarını yayınla bizi ikna edemeyeceklerse kapatsınlar |
beşiktaşın adına yakısmayan bi kanal....... kapatııııınnnnnnnnn:mad: |
yaa çok mu zor,beşiktaşın eski maçlarını vermek,röportajlarını,antremanlarını vermek,masanın etrafına 3 kişi toplayıp beşiktaşı konuşmak,böyle ilgisiz programlar olacaksa neden açıldı bu kanal |
Alıntı:
|
arkadaşlar buraya değil kanallara yazalım |
bu işi de mi taraftardan bekliyorlar,buna da mı biz el atalım:) |
evet bu konuyada biz el atalım sesimizi yükseltelim kanallara yüklenelim mail lerle kim olduğumuzu gösterelim |
Türkiye`de Saat: 10:10 . |