![]() |
eziklerin kanalı bile daha iyi artık bizde kanalımız iyi olmasını gelecek yeni yönetimden bekleyecez o kadar mail attık sağa sola tık yok demekki bizi adam koymuyorlar madem ki açtın kanalı öle ortada bırakmak olmaz yapıcaksın yatırımı büyütceksin kanalı her şeye para yetiyor kanalıda düşünceksiniz kardeşim açtım gerisini boşver olmaz kapatın o zaman bizde kahrolmayalım vakti zamanında reha muhtar mükemmel isimleri kanalın yönetimine getirdi Deniz Arman ,Aydın Öztolga gibi beşiktaş yönetimi ne yaptı uzaklaştırdı hepsini şimdi hepsi mükemmel yerlerde beşiktaş yönetimi böyle adam seçerse işi bilene bırakmassa işimiz var yok ben onu istemem bunu istemem sizin istemenizle olmaz başiktaş için en hayırlısı neyse onu yapacaksınız buna mecbursunuz |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bi işe yaramıyo kapatın boşuna para gidio |
Kapatinnnnnn!!!!!!!! |
yeter bıktım hergün 2 saat akşam 2 saat gece abuk sabuk yarışmaları seyretmekten.bjk store ürünlerinin satışlarını tv den niye yapmıyorlar.maçları günleri maçların canlı anlatımlarını niye yapmıyorlar.kartalımızın lig maçlarını oynandıktan sonra niye banttan yayınlamıyorlar.bayan basketbol-bayan voleybol-erkek voleybol-erkek hentbol takımlarının maçlarını niye canlı yayınlamıyorlar.bunların hiç birini yapmıyorlar.o zaman kapatsınlar kanalı işkence çektirmesinler bize.yeter artık...........:mad: :mad: :mad: |
http://www.haber3grup.com/ads/adlog....e7cf7a1ad6bae5 http://www.haber3grup.com/ads/adview...e:9&n=ac5f48cc BJK TV Digitürk’ten çıkarılıyor ! http://www.medyakafe.com/images/habe...go_200-140.JPG Büyük umutlarla kurulan ve zamanla tüm Beşiktaşlılar'ın ekranı haline gelen BJK TV neden Digiturk'ten çıkarılıyor?Kurulduğunda, bu ekran siyah-beyaz taraftarın gözdesi olur dedirten BJK TV, hem uydudan hem de Digiturk üzerinden yayın yapıyordu. Ancak sonra Doğan Medya Grubu'na devredilen BJK TV'nin reytingi iyice düştü. Bunun sonucunda parasal sıkıntılar yaşayan BJK TV'ye son darbe de Digiturk'ten geldi. BJK TV ile anlaşmalarını iptal edecek olan Digiturk, bunun sebebi olarak kanalın izlenmemesini gösterdi. Bakalım önümüzdeki günlerde BJK TV'de ne gibi değişimler olacak? MedyaKafe.com Özel Haber Serhan Işılay 13 Aralık 2006, 12:25 |
REZİLLİK BAŞA BİŞİ DEİL BJKTV |
EĞER BJKTV İYİ OLSUN DİOSAK BİRAZDA BJKLİ İŞ ADAMLARINI BJKTVYE REKLAMA VERMEYE DAVET DEİOM ÇÜN 3 ,5 TANE REKLAMI VAR BJK TVNİN FB NİN DAHA ÇOK AMA KALİTELİ PROGRAMLAR OLURSA HERKES REKLAM VERİO ZATEN REYTİNG BAKIOLAR REKLAM VERİRKEN |
bayramdan sonra düzeleceği söleniyor ,hayırlısı |
Alıntı:
|
BJK TV 2007’de atağa kalkıyor Yönetim, Siyah-Beyazlı kulübün resmi yayın organlarından BJK TV’yi canlandırmak ve daha çok izlenir duruma getirmek için kolları sıvadı. Bu amaç doğrultusunda, sezonun ikinci yarısı ile birlikte, sağlıktan eğitime; pazarlamadan sportif programlara kadar çok geniş bir yelpazede yayın yapmak için yoğun bir çalışma takvimi hazırlandı. Yetkilileri, 2007 yılında bambaşka bir BJK TV izletmeyi hedeflediklerini belirterek, “Kulübümüzdeki tüm gelişmeler hakkında taraftarlarımıza daha yoğun bilgi vermenin yanında, aktüel konulara da bolca değinmeyi amaçlıyoruz. Böylece BJK TV’yi izlemeyi tercih edenler, bundan sonra daha doyurucu bir yayın akışı ile karşılaşacaklar. Bunun için çalışmalarımız yoğun biçimde sürüyor” açıklamasında bulundular. |
yönetim bunu yapmakta biras geç kaldı ama en sonunda akılları başlarına geldi demek ki.. |
Alıntı:
|
ilk önce şu para dağıtan programı kaldırsınlar.daha sonra lig maçlarını seyretmek istiyoruz. |
bjk tv gidikce düzeliyor... yani bizim muhabir alinin bir kac programi daha oldu... mesela Ev Hali, ve BJK Store...bence cok keyifli programlar, futbol takimininda özel görüntülerini görebilseydik..mesela antremanlarindan görüntüler, nevzat demir tesislerinden özel görüntüler, stadin icinden...harbiden tam süper olacak.... bjk tv ye bakin! biz bakmadiktan sonra, yeni program olsun olmasin, hic farketmezki.... |
Alıntı:
|
Alıntı:
ama Bjk Tv son aylarda biraz düzeldi 100 yil belgeseli fln gösteryior ama su Chinko halen gitmedi :D bu arada Gs Tv acildi ve Antremandaki Videolari gösertiyor keske bizde göstersek.. |
Alıntı:
bugün bir yeni program daha gördüm, bjk tvde, taktik! gökhan zan vardi konuk olarak, güzeldi..iste böyle devam edsinler...:) |
ben chinko yu birkaç gündür görmüyorum gece var mı bilmiyorum ama gündüz saat 16-18 aralığında 2 gündür çıkmıyor :) |
düzeliyoo bjk tv artık çok dahaii olmaya başladı.Gaziantep maçını radyo d bağlantısıyla canlı anlattılar cunko artık yok (ben görmüyorum) |
Cok adi bir Kanal BJK TV...yazilar olsun |
yaw bizim lig maçlarının özetini bile vermiyo ya |
iğrenç yayın yapan bir kanal |
bence duzeliyoo.. |
YA BİZİM KANALDA BİR KERESİNDE HAYDAR DÜMEN BİLE ÇIKMIŞTI. AKŞAM GELDİK İŞİMİZDEN EVİMİZE. ALDIM KIZIMI BABA AÇALIM KANALIMIZI DEDİ. AÇTIK BAKTIK HAYDAR DÜMEN BİZİM KANALDA GEZİYOR. TABİ DEĞİŞTİRDİK KANALI. O GÜN BJK TV DEN SOĞUMAYA BAŞLAMIŞTIM. AYRICA KARININ BİRİ ÇIKIYOR GECELERİ, İNSANLARI KANDIRAN PRIGRAM YAPIYORLAR. OLMUYOR VALLAHA. EN KISA ZAMANDA ARAYANA ÖDÜL VERİYORLARMIŞ PROGRAMLARDA. BEŞİKTAŞTAN BAŞKA HERŞEY VAR BJK TVDE. ARASIRA BEŞİKTAŞ ATIYORLAR. |
bjk tv ya artık bende beşiktaş tv yi izlerken sıkılıyorum adam akıllı program yapmıyorlar vede bizim gönderdiğimiz mesajlar kontrol edilmeden yayında gösteriliyor bir keresinde bir febeli sefa hakkında bir yazı yazmış bunlara dikkat etmiyorlar adamlar bizim üzerimizden rant elde ediyorlar reazaletttt olur da bu kadar olmaz |
karakatralforum haricinde bir seyretmem illa bir sey seyredeceksem ya ezik tv yada cincon tv seyrederşm ne yapalım yigidi oldur hakkını yeme bu devirde |
ewt ya çok adi yayın yapıyolar olmaz ki böyle adam gibi bişey koysunlar yada yapamıyolarsa kapatsınlar. |
ya inanamıyorum nasıl olurda beşiktaşın kanalı beşiktaşımın maçlarını vermez.ben açıokçası bjktv nin doğan grubundan alınıp gerçekten iyi işler yapmaya niyetli beşiktaşlı kişilere verilmesini istiyorum.beşikyaşın ımajı paradan çok önemşlidir |
tüm arkadaşlara katılıyorum bu kadar rezalet olmaz yaa bide ilker yasine bağlıymış arkadaşlar yazık ki ne hallere düştük kanalımız fenerlinin elinde..... |
evet ya çok saçma yaın yapıyo |
Kapatilsin o programlar sadece ve sadece only besiktas olsun |
Ne zaman Doğan grubuna bağlandı işte o an itibariyle kaliteyi kaybetti ve istenilenleri karşılamaz oldu.İlker yasin gibi hasta bir eziğin kontrolü altında olması da sinir bozucu bir durum. |
rezaletttttten başka bişi diiL...!! |
peki neleler yapabiliriz? kime bas vurabiliriz?:dong: kimsenin bir fikri yokmu?:listen: |
Sırf Adnan Dinçer Hocamız için dinliyorum çünkü ağzından bal damlıyor.... |
arkadaslar bu konuyla ılgılı bır kampany abaslatalım lutfen ben televızyonumuzu gerı ıstıyorum |
birincisi bjk tv de lig maçları mutlaka yayınlanmalı. ikincisi karakartal forum tekrar yayına sokulmalı.üçüncüsü geçmişte yayınlanan özellikle nostalji ağırlıklı porgramlar çoğaltılmalı ve bjk tvnin mutlaka bir arşive ihtiyacı var. |
güzel kanalımız yok maalesef |
Türkiye`de Saat: 08:02 . |