![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #32 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Vatan için kim sehit olursa allah rahmet eylesin fenerlilerde galatasaraylılarda bizde once turk uz sonra taraftar... askerlerimiz besıktası v.s korumuyor turkıyeyi koruyor allah ailesinin yardımcısı olsun suan askerde olanlarında yardımcısı olsun
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ ADALET OLMADIKCA ISYAN BITMEZZZ | |||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | abim önce başın saolsn, şehitler ölmezmş unutma,sen yöneticilerle konuş ve baska forumlarımızda da bunu yazarsan sana daha fazla yardım ederler die düşünüyorum
__________________ Bu hayat benim dilediğim gib yaşarım,Değer vereni hayatıma sokar vermeyenin hayatına SOKARIIM!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | offff yıne sinir oldum ıkı gunde bır şehit haberı Allahın sevdıgı kuluymus kı arkadasın allah onu yanına cennetıne almıs.Allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun.NE MUTLU TÜRK OLANA NE MUTLU BU VATANA CANINI VERENE (bazı arkadaslar fblı gs lı farketmez dıyorlar ama azize ve tümör hala askere gitmemis s..refsızlerdır hatırlatayım)
__________________ ßE$İKT@ŞLIYSAN öVüN, DeiLSeN iTAAT eT !!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | Sabırlar diliyorum kardeşim Başın sağolsun şehidimizin makanı cennet zaten sen hiç üzülme o şimdi sizi görüyor ve izliyor bizim tek yapacağımız arkasından dua etmek
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | allah rahmet eylesin,yakınlarına allah sabır versin.. ![]() ![]()
__________________ SIRADAN Bİ İNSANIM;AMA ÖN SIRALARDAN..KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ... siyah beyazölüm yaşam ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |