![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| | #11 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 36 ![]() | Pirinçli biftek MALZEMELER Amerikan pirinci (haşlanmış) 175 gr Biftek 2 kg Havuç 200 gr Salatalık 1/2 kg Soya yağı 2 çorba kaşığı Hardal Tost ekmeği 1 paket Ceviz 150 gr Tuz Karabiber SERVİS BAŞINA BESİN DEĞERİ : Protein 46 gr Yağ 30 gr Karbonhidrat 65 gr = 2527 Kj 604 kcal HAZIRLANIŞI Tavaya yağı döküp kızdırın. Bifteği arkalı önlü tavada kızartın. Salatalık ve havucu rendeleyin. Haşlanmış pirinci de içine ekleyip karıştırın. Tuzunu ve karabiberini ayarlayın. Kızarmış ekmek dilimlerinin üzerine bifteği alın. Salatalık, havuç, pirinç karışımını etin üzerine dökün. Hardal sosunu da ekleyip, garnitürün yanında ceviz içi ile süsleyerek servis yapın. ÖNERİ : Bu menüde kullandığınız cevizin yerine başka fıstık ve fındık türlerini de kolayca kullanabilirsiniz. AFIYET OLSUN!
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
| | |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |