![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #40 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Mesajlar: 15.053
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Reyhanlı Tavuk Göğsü Reyhanlı Tavuk Göğsü Servis (Kaç Kişilik): 8 KİŞİLİK Tek Kişilik Servis Kalorisi: belirtilmemiş Hazırlama Süresi: 30DAK Zorluk Derecesi: Kolay Gereçler: 2ADET TAVUK GÖĞSÜ 1ADET HAVUÇ 2ADET DOMATES 1 ADET SOĞAN YARIM ÇAY BARDAĞI ZEYTİNYAĞI BİR TUTAM REYHAN OTU YETERİ KADAR TUZ Yapılışı: Tavuk göğüsleri ince biftek şeklinde olmalıdır. Soğanlar ince doğranıp zeytinyağı ile biraz pişirilip üzerine revdelenmiş havuç,tuzve domates eklenip kavrulur. Hazırlanan bu malzemeden birazı bir tepsiye dökülür üzerine göğüsler dizilir daha sonra kalan harç malzemede tepsiye dökülerek eşit şekilde dağıtılır. Yemeğimizin üzerine reyhan serpilir ve alüminyum folyo ile kapatılarak 300 c de 25 dak pişirilir. AFİYET OLSUN Servis Önerileri: Pazı kavurma ile sıcak servis ediniz.
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
| | |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |