![]() |
Böğürtlenli Nohut Selamunaleykum tekrar sizlerleyim . . . |
Allah ım bu nasıl bir anlatış biçimidir yarabbim :D bu nasıl bir tariftir bu ne yetenekli bir insandır :p uzun zamandır bu tarifi bekliyodum bekledigime degmiş valla koptumm :D:D:D 5 adet bjk bardağına koyulmuş su ( febe ve gese bardağına koyanların yemeklerinden 1 metre saç çıkar inşallah ) :D Evett bu işleri hallettikten sonra yaklaşık 9 dk bir boş zaman kalıyor Bu zamanıda evde halay çekerek geçirebiliriz :D ama abLlandan bi dipnot : yemek yapmayı hakkaten bilmiyosun :argh: :D |
Huha :D Kanka helal olsun harbiden Veysel yavaş :D Bu tarifi Yapmayı denicem :D |
Alıntı:
Murat heLvanı yaparım :D merak etme :D |
Alıntı:
biliyorum seve seve helvamı yapacağını o yusden merak etmiyorum mell :D |
Alıntı:
senden güzel yemek yapmam için anlayış biçimim yeter hahayttt Alıntı:
eyvallah aga , sakıncası yoksa evde yanlızken yap tarifi . Ölürsen intihar etti sanarlar , bende yırtarım :D:D |
Prof. Yemek Uzmanı Veysel Yavaş Teşekkürler..Bayağı komikti... |
hay maşallah bu nasıl bişey ya hengi yörenin veysel san bi tv programı ayarlasak bayağ reytingleri arttırırsın:) |
eyvallah aga , sakıncası yoksa evde yanlızken yap tarifi . Ölürsen intihar etti sanarlar , bende yırtarım :D:D |
Hem tatlının hem tuzlunun bir arada bulunduğu yemeği yerken dilinizin ayarı bu tad farkından dolayı kaçabilir ama olsun 1 hafta sonunda hiçbirşeyin kalmaz Tatlı ile tuzlu karışık yemekleri sevmem ama yemeğe ilave edilen yarım bardak tuz ortada tatlı namına bir şey bırakmayacağı için deneyebilirim bu tarifi..:D:D:D Ama yazı beklemek lazım,şu an çalılarda böğürtlen yok maalesef...:D |
Sağolun sağolun yorumlarınız size yemek tariflerim olarak geri dönüyor :D |
veysel sabırsızlıkla yemek kıtabını beklıyoruz :D cok guzeldı kardesım emegıne saglık |
Yemek kitabı aşçıyı öldürüyor |
morug bu yemek in kazancı ne olcka bizee .!! git gel o kadar masrafı var bunun şatış yapabilcez mi ? sırf biras karnımız doysun diye şurdan şuraya gitmem . valide nohut yapıyo arada :D üstüne serpsek olmassmı bögürtleni :D:D |
olur sana herşey uygun abi |
Uğur Dündar GÖREVE !!:D:D:D:D halkın sağlığıyla oynanıyo :D:D:D:D biri bunu durdursun :D:D... kaşığın kırılsın inş psikopat aşçı :D:D:D... |
La yürü git adamın asabını bozma |
Alıntı:
Ben bulamadım ya Veysel...:D Böğürtlen yerine bir alternatifin var mı ? :D Dondurucuda vişne ve çilek var,olur mu ? :D Ya da mevsim meyveleri kullanabilir miyiz ? :D Örneğin ayva...:D |
oLabiLir , tavsiye istiyorsanız vereyim |
Tabi ki tavsiye istiyorum Veysel,onun için sordum zaten...:D Çilek olabilir,evet ya böğürtlenin yemeğe vermiş olduğu rengi çilekle tutturabilirim,teşekürler Veyselim..::D |
Hımmm..böğürtlenli nohut benim damak zevkime uygun değil..:D Hazel yemeği beğenmiş gibi yapıyo çünkü kendi yemeğine puan istiicek..:DBu arada Veysel'in halk arasında yemek tarifleri ile panik yaratmak isteyen bi ajan olduğunu düşünüyorum.. Aslında ben ;çocukluğumdan beri böğürtlenli nohut yemek istemişimdir..:D:Dkırmızı karınca hapşırırsa mavi tren rötar yapar mı diye düşünmeden edemiyorum..Veyselciim,maydanoz da yeşildir ama kavak ağacı yenmez genç dostum..:DNihahaha..bu ikinci tarif beni çok olumlu etkiledi Veyselciim... :banghead::ridinghorse::nurse: |
Rica ederim İrfan Bey...:D Ben politik davranmıyorum...:D Asıl böyle söyleyerek siz gündeme gelmek istiyorsunuz.:D Amacınız nedir ? Şöhret olmak mı ? Yoksa kaset mi çıkaraksınız ? :D Benim böyle ufak hesaplar yapan biri olduğumu nasıl düşünebilirsiniz ? :D Benim amacım Türk mutfağını en iyi şekilde tanıtmak..:D Ben,binlerce dansözden biri değilim...:D Sizi de göreceğiz,sıra size gelince ben de eleştirilerimi yapacağım...:D Bu arada çok güldüm ya İrfan Bey,sağolasınız...+ rep |
Evet Hazel nerden bildin kaset çıkaracağımı..:D DYHMK (Doğal Yoldan Haşere ile Mücadele Kurumu) ile anlaştım. Kaset yapacağız..Kasedin ilk yüzündeki şarkılarımla neye uğradığını şaşırıp dışarı çıkan karafatmalar,ikinci yüzü dinleyince bir daha dönmemek üzere o mekanı terkediyorlar..:D:D bu arada kaset provalarını evde yaptım ama hanım ve çocuklar evi terkettiler..3 gündür haber alamıyom..:D gören varsa insaniyet namına bana bildirsin.. |
3 gündür haber alamadığınız yorumlardan belli İrfan Bey....:D Sarışınlar,kumrallar,esmerler...:D Televizyon programlarına çıkın,hemen bulurlar ailenizi...:D |
ehüehüehü :D o kadar da çabuk değil yav...:D Şaka bi yana..onlar benim hayatım..değil 3 gün 3 saniye bile ayrılamam..hele kızlarımdan.. |
Allah ayırmasın inşallah İrfan Bey...:) Konu yemek olunca sorayım bari...Siz de yemek yapar mısınız Veysel gibi...:D |
ßiri VeyseLi durdursun yahuuu :D:D |
Alıntı:
|
Veysel emin misin bu yemeğin böyle yapıldığına :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yaa valla değil Hazel'cim...ama ne yapayım bir kadın gibi tertipli değilim ben..ne kadar istemesemde dağıtıp saçıyorum ortalığı..:D onun için hanım yokken yapıyorum hehehe.. |
Alıntı:
|
Bu yolda durmak yok yola devam :D |
Alıntı:
|
"İrfan abi ; bir günü tertemiz ve tam donanımlı bir mutfak kiralayalımda seninle patlıcanlı kaynana dolması yapalım :santaclaus:" tamam Vesel'cim ,o mutfağı kiralar kiralamaz seninle "kavak pamuğu ile süslenmiş nar ekşili profiterol" yapalım ve yanında pudra şekeri ie tatlandırılmış ayran ile servis yapalım..:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Kaynana dolmasının malzemesi için kaynana gerekli herhalde Veysel...Benim kaynanamı alabilirsin...:D:D:D Bu arada tam hijyen sağlamak için sadece eldiven yeterli değil maske de tak,bu arada tükürük düşürme tehlikesi de ortadan kalkar.:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 23:48 . |