![]() |
Hımmm..böğürtlenli nohut benim damak zevkime uygun değil..:D Hazel yemeği beğenmiş gibi yapıyo çünkü kendi yemeğine puan istiicek..:DBu arada Veysel'in halk arasında yemek tarifleri ile panik yaratmak isteyen bi ajan olduğunu düşünüyorum.. Aslında ben ;çocukluğumdan beri böğürtlenli nohut yemek istemişimdir..:D:Dkırmızı karınca hapşırırsa mavi tren rötar yapar mı diye düşünmeden edemiyorum..Veyselciim,maydanoz da yeşildir ama kavak ağacı yenmez genç dostum..:DNihahaha..bu ikinci tarif beni çok olumlu etkiledi Veyselciim... :banghead::ridinghorse::nurse: |
Rica ederim İrfan Bey...:D Ben politik davranmıyorum...:D Asıl böyle söyleyerek siz gündeme gelmek istiyorsunuz.:D Amacınız nedir ? Şöhret olmak mı ? Yoksa kaset mi çıkaraksınız ? :D Benim böyle ufak hesaplar yapan biri olduğumu nasıl düşünebilirsiniz ? :D Benim amacım Türk mutfağını en iyi şekilde tanıtmak..:D Ben,binlerce dansözden biri değilim...:D Sizi de göreceğiz,sıra size gelince ben de eleştirilerimi yapacağım...:D Bu arada çok güldüm ya İrfan Bey,sağolasınız...+ rep |
Evet Hazel nerden bildin kaset çıkaracağımı..:D DYHMK (Doğal Yoldan Haşere ile Mücadele Kurumu) ile anlaştım. Kaset yapacağız..Kasedin ilk yüzündeki şarkılarımla neye uğradığını şaşırıp dışarı çıkan karafatmalar,ikinci yüzü dinleyince bir daha dönmemek üzere o mekanı terkediyorlar..:D:D bu arada kaset provalarını evde yaptım ama hanım ve çocuklar evi terkettiler..3 gündür haber alamıyom..:D gören varsa insaniyet namına bana bildirsin.. |
3 gündür haber alamadığınız yorumlardan belli İrfan Bey....:D Sarışınlar,kumrallar,esmerler...:D Televizyon programlarına çıkın,hemen bulurlar ailenizi...:D |
ehüehüehü :D o kadar da çabuk değil yav...:D Şaka bi yana..onlar benim hayatım..değil 3 gün 3 saniye bile ayrılamam..hele kızlarımdan.. |
Allah ayırmasın inşallah İrfan Bey...:) Konu yemek olunca sorayım bari...Siz de yemek yapar mısınız Veysel gibi...:D |
ßiri VeyseLi durdursun yahuuu :D:D |
Alıntı:
|
Veysel emin misin bu yemeğin böyle yapıldığına :D:D |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 11:28 . |