![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
mekan-ı cehennem bir dünya ve bir oda bu varoluş bir kayboluş aslı kan son duman nefessiz sigaralar söner günahla çift dikişti bedenimiz zaman biziz birimiz galibiz çaresiz gözümün önündeki ilk perdeydi hayat kan çanaklarımda yaş akıttım paslı kalplerinde yattım uykularım kabustu bir çığlık tetikledi zihnimi sinir krizlerinde yaş 11 hastane koridorları yanlız koştuğum bir bahçe çiçekler yeşil tozpembe düşleri kurmak için de polyannalar geldi geçti yolumdan ama gecelerimde hep bir katilin adı seçildi nedense uçurtmalar yırtık ve sahilin ucunda bir hüzün şimdi kırık hayallerimse cebimde kazandığım misketlerin rolünde oysa hayatın dikenli yollarında ben sevincin adını karalarken bu yüzlerle kardeştik o yüzler hep güleçti şu güneş battı ve kardeş kardeşi vurdu sokağım kan koktu bir çocuk evine kapandı adına ağladı mevsimler döndü sonbahar dur daha sevinci yaşamadan girdiğin kuyuda kaçıncı elveda her güne dikilen kaçıncı mum bu merhabanda ve de bin duanda büyüdüm derken elimde kalan birçok kirli hatırayla mısra olup süzüldüm tek tek armonilerimin semasına mekan-ı cehennem bir dünya ve bir oda bu varoluş bir kayboluş aslı kan son duman nefessiz sigaralar söner günahla çift dikişti bedenimiz zaman biziz birimiz galibiz çaresiz ufacık bir düş yarattı ve kaçtı aynalardan gerçeği yok saydı sevgiyi kanattı elleriyle doğurdu ancak sancaklara diktiği her ritimde bir eksik yazdığı herbir satırda kör bir çocuk vardı tuttu elinden çekti kendine yorgundu hasta düştü bir kış günü vuruldu tek bir sözle yarattığı mabet mateme döndü şaraba battı doğacak güneşi heryer geceleri kör dumandı bende izledim pandomimlerimle bir öykü yarattım şaytanla dansa kalktım ve sarıldım hayata gözlerini kaparken tuttum kolundan soktum harflere kelimeler yoruldu fakat ben yorulmadım söylemekten ben emindim ben razieldim depresif bu alemin içinde akli dengemi yitirip suikast notları tuttum kendime şimdi mürekkebim bıktım sabırdan kestim umudu hayattan ve yazdım ölüm kokardım adımı binlerce yıl önceden çıkardım sakladım içimdeki çocukları kalbimin odalarına tek bir süngüyle bir mısrada koştum soyut savaşlarıma mekan-ı cehennem bir dünya ve bir oda bu varoluş bir kayboluş aslı kan son duman nefessiz sigaralar söner günahla çift dikişti bedenimiz zaman biziz birimiz galibiz çaresiz
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | emreaydın-belki birgün özlersin sil gözünün yanlızlıklarını o an fısılda duvarlara adımbin bıçak var sırtımda biniylede adaşsın her biri hayran sana (ben nakaratını yazdım çünkü şarkı çok uzun ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Timbaland feat One Republic -Apologize I'm holding on your rope, Got me ten feet off the ground And I'm hearing what you say but I just can't make a sound You tell me that you need me Then you go and cut me down, but wait You tell me that you're sorry Didn't think I'd turn around, and say... that it's too late to apologize, it's too late I said it's too late to apologize, it's too late I'd take another chance, take a fall Take a shot for you And I need you like a heart needs a beat But it's nothing new - yeah I loved you with the a fire red- Now it's turning blue, and you say... I'm sorry like an angel heaven let me think was you But I'm afraid... It's too late to apologize, it's too late I said it's too late to apologize, it's too late whoaa ohhh... (Bridge (guitar/piano) It's too late to apologize, it's too late I said it's too late to apologize, it's too late I said it's too late to apologize, yeah- I said it's too late to apologize, yeah- I'm holding on your rope, got me ten feet... off the ground... ************************************ Apologize(Özür Dilemek) Senin ipinle kuyuya iniyorum Beni yerinin on metre dibine götürdün Ve ben senin dediklerini duyuyorum ama ses çıkaramıyorum Bana ihtiyacın olduğunu söyle Ondan sonra git ve beni parçala ,ama bekle Bana üzgün olduğunu söyle Altüst olucağımı düşünmemiştim,ve de ki... Özür dilemek için artık çok geç,çok geç Demiştim özürdilemek için artık çok geç olduğunu... Bir şans daha vereceğim,kendime en iyisini ayıracağım Senin için son bir adım daha atacağım Ve kalbin atmaya ihtiyacı olduğu gibi sana muhtacım ben Ama bu yeni bir şey değil-evet Ben seni içimde alev alev yanan bir ateşle sevdim Şimdi o ateş maviye dönüyor ,ve sen diyorsun ki Melek için üzgünüm Aklımı başıma getiren o cennet sendin Ama korkuyorum... Özür dilemek için artık çok geç,çok geç Demiştim özür dilemek için artık çok geç olduğunu... (Bridge (guitar/piano) Özür dilemek için artık çok geç,çok geç Demiştim özür dilemek için artık çok geç olduğunu Demiştim özür dilemek için artık çok geç olduğunu-evet Demiştim özür dilemek için artık çok geç olduğunu-evet Senin ipinle kuyuya iniyorum Beni yerinin on metre dibine götürdün... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Guest
|
sabahın körü uyku girmiyo gözlerime ,uyku haram sensız her gece,şu anda yanımda olman için inanki herşeyımı verırdım uğruna . sana sarılmayı özledim doya doya öpmeye dayanamadım aradım senı kapatma yuzume ne olur dınle gözbebeğim kımım var senden başka öl de öleyım gözümü kırpmam yolunda bedenım toprağa yureğim sana aıt neyleyım GÖZBEBEĞİM ........ uzun yazdım ama guzel dimi.. | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Guest
|
beşiktaşsın sen bızım canımz ölene kadar surecek buyuk aşkımız. heryer sıyahla beyaz akar kanımız sevıyoruz senı çünkü beşiktaşlıyız . hangızın var boyle şanlı tarıhı dunyada yok beşiktaşımın bır eşi kara kartal uçar her yerde 100 yıldır beşiktaşım tüm gönullerde hangınızın var boyle şanlı tarıhı dunyada yok beşiktaşımın bır eşi kara kartal uçar heryerde bırazı bır efsana kartal goklerde SIYAH.BEYAZ BeŞiKtAş ç@rşı............ beşiktaş 1903 marşı ![]() | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
Optik bArikAtı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Iste Gidiyorum Iste gidiyorum Krsiliksiz bir aska kurban ettim ömrümü Iste gidiyorum Toprak alsin benimde bu hazin öykümü Iste gidiyorum, gurbet yorgunu gövdemi Çukura kim indirecek Iste gidiyorum Bu menfur cinayeti, simdi çikip kim üstlenecek Çürüdü gözlerim, yüregim, bu yagmurlu sehirde Iste gidiyorum Beni kaldirin, hicran kalsin tenesirde Size yüzyallardir sesini kaybetmis Bir türkü söyliyecektim... Ve bir yayla sefkatiyle Kirpiginizin ucundan öpecektim Bir masum türküydü sadece Yüzbinlerce madurun gönlünde Belki söyleriz hepbirlikte Belki, mahserin birinci gününde Nasil sevmistim hepinizi..nasil böyle oldu akibetim? Ve nasil çöle döndü O benim gül gülistan memleketim Iste gidiyorum, hiçbiriniz, hiçbir dilde beni anlamadiniz Ben basimi verdim, sizinse Insafsiz bir linç oldu karsiliginiz Iste gidiyorum Penceresiz bir dünyanin labirentine Iste gidiyorum ''Saçlarindaki yildizlari koparabilirsin anne'' Sonunda kaptirdim gönlümü ölüm denen o kaypak türküye... Ve iste kurtuldun benden Sen olasin ey sevgilim Türkiye Elbet benimde vardi Kendime ve yurduma dair umutlarim Belki biraktigim yerden sürdürür Dostlarim, karim ve çocuklarim... Çatladi yüregim çatladi sazim Demekki böyleymis yazim Sizlere armagan olsun Sizlerden ödünç aldigim bu yürek sizim... Benim hiç hayalim olmadi anne Ne seni rahat ettirdim, ne kendim ettim rahat Bir mutluluk fotografi bile çekdirmedi bu hayat Kaybolmus bir anahtar kadar sahipsizim anne Ne omuzumda bir dost eli, ne saçimda bir sefkat... Sayki yollarda akan, su feydasiz çamurdan anne... Sayki islanmaktim, üsümektim Sayki yagmurdum anne? Bunca yildir gözyasini, hangi denizlere sakladin, Oy ben öleyim, sen beni ne diye dogurdun anne? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Faint-Linkin Park I am A little bit insecure A little unconfident 'Cause you don't understand I do what I can But sometimes I don't make sense I am What you never want to say But i've never had a doubt It's like no matter what I do I can't convince you For once just to hear me out So I let go Watching you Turn your back like you always do Face away and pretend that i'm not But i'll be here 'Cause you're all I got I can't feel The way I did before Don't turn your back on me I won't be ignored Time won't heal This damage anymore Don't turn your back on me I won't be ignored No Hear me out now You're gonna listen to me Like it or not Right now Bundan sonrada Rasmus-İn The Shadow o sleep No sleep untill I am done with finding the answer Wont stop Wont stop before I find a cure for this cancer Sometimes I feel I going down and so disconnected Somehow I know that I am haunted to be wanted I been watching I been waiting In the shadows all my time I been searching I been living For tomorrows all my life In the shadows In the shadows They say That i must learn to kill before i can feel safe But I I rather kill myself then turn into there slave Sometimes I feel that I should go and play with the thunder Somehow I just don't wanne stay and wait for a wonder I been watching I been waiting In the shadows all my time I been searching I been living For tomorrows all my life Lately I been walking walking in circels, watching waiting for something Feel me touch me feel me, come take me higher I been watching I been waiting In the shadows all my time I been searching I been living For tomorrows all my life I been watching I been waiting I been searching I been living for tomorrows In the shadows In the shadows I been waiting
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
A S T U T E ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | anladığım tek kısmı smack that o da şarkının ismi ![]()
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Avrupa yakası Tanrıverdi - Aşkınla yandım Aşkınla yandım aşkınla yandım yandım dayandımda küllere döndüm. düşündüm seni senli günlerce düşündüm düşündüm düşündüm uykuya daldım. gitdiğin günü bitdiğim günü hatırladımda kabusla kalktım. gitdiğin günü bitdiğim günü hatırladımda kabusla kalktım. Aşkınla yandım aşkınla yandım yandım dayandımda küllere döndüm. Aşkınla yandım aşkınla yandım yandım dayandımda küllere döndüm. yandım dayandımda küllere döndüm.
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | Derdimden Anlamaz... Ben O Yari Neyleyim...
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 6 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 6 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |