![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #232 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | KURBAN - HAYVAN O ne kaş o ne göz o ne endam Herkes o dilbere hayran Dönüp de bakmayan hayvan Annesi bakıyor camdan Herkes o dilbere hayran Dönüp de bakmayan hayvan Bakmadı bize kaçtı ellere Kahrolduk o an Bu yüzden düştü o dillere Herkes o dilbere hayran Dönüp de bakmayan hayvan Hatun çıkmış yoldan Herkes o dilbere hayran Dönüp de bakmayan hayvan Dayak yemişin hanzosundan Herkes o dilbere hayran Dönüp de bakmayan hayvan Bakmadı bize kaçtı ellere Kahrolduk o an Bu yüzden düştü o dillere Herkes o dilbere hayran Dönüp de bakmayan hayvan. Konu HandaN tarafından (14-11-2007 Saat 15:32 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #234 | ||
la joujou ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | lets make love and listen to death from above.. : )
__________________ ![]() Yağmurlu Bir Günde Aşık Olmuşum Siyah Beyazına Sana Vurulmuşum Hayatın Sonunda Dönüp Baktığımda Ne Mutlu ki Bana BEŞİKTAŞLI Doğmuşum!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #235 | ||
♥zєуησм♥ ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | enrico macias-la femme de mon ami je sais pourquoi tu as pleuré et tristement m'a regardé je peux te prendre dans mes bras pour embrasser tes yeux rougis mais moi je n'en ai pas le droit tu es la femme de mon ami je sais pourquoi tu veux partir a moi tu ne peux pas mentir je peux te prendre dans mes bras et t'arracher à cette vie mais ça je n'en ai pas le droit tu es la femme de mon ami je sens mon coeur tout déchiré entre l'amour et l'amitié que je ne peux départager je sais pourquoi tu as quitté celui qui n'a pas su t'aimer et moi je t'ai laissé partir a la recherche de ta vie en moi je n'ai qu'un souvenir tu es la femme de mon ami je sais pourquoi tu veux chanter et pourquoi tu m'as regardé je peux te prendre dans mes bras car aujourd'hui j'en ai le droit tu es pour moi depuis toujours le vrai visage de l'amour pourtant jamais nous ne vivrons au coeur de la même chanson au coeur de la même maison je voudrais que tu ai compris que si je t'aime tu es aussi pour moi la femme de mon ami, de mon ami.
__________________ bir gün herkes beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #236 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | HADİ HİSSET (Söz-Müzik-Düzenleme: MUSTAFA SANDAL) SİYAHLA BEYAZ ORTAK OLMUŞ KARTALIN AŞKI BÖYLE DOĞMUŞ HADİ HİSSET BU HİSLERİMİ HADİ HİSSET BU HİSLERİMİ BEŞİKTAŞIM NE ZAMAN DOĞMUŞ KARTAL UÇUP KALBİME KONMUŞ HADİ HİSSET BU HİSLERİMİ HADİ HİSSET BU HİSLERİMİ BJK 100.YIL MARŞI (Söz:Reha, Müzik-Düzenleme:Ufuk Yıldırım) BİR ÖMÜR BOYU SEVECEĞİZ HER 100 YILIN EFENDİSİ BÜYÜK BEŞİKTAŞ YAĞMUR,ÇAMUR HEP GELECEĞİZ BİZ KARTALIZ BİZİM YUVAMIZ BÜYÜK BEŞİKTAŞ YER BEYAZ GÖK SİYAH BEŞİKTAŞ TARİH YAZAR ÖMÜR BOYU KARAKARTAL BU BÜYÜK TARAFTARIN SENİNLE ONURLUYUZ GURURLUYUZ KARAKARTAL 1903'TE DOĞDU ŞANLI KARTALIM SİMSİYAH BEMBEYAZ BEŞİKTAŞ KARAKARTALIN YUVASINDAYIZ ÖLENE KADAR YANINDAYIZ HİÇ BİTMEYECEK BÜYÜK AŞKIMIZ BİZ KARTALIZ BEŞİKTAŞLIYIZ bundan güzel şarkımı var... ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #237 | ||
Inadına BeşiktAşk ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Gülay-Cesaretin Var mı? Bir gün bir çılgınlık edip Seni sevdiğimi söylesem Alay edip güler misin Yoksa sen de sever misin Cesaretin var mı aşka Çarpıyor kalbim bir başka Sen de böyle sevsen keşke Desen bana yar Konuşmadan gözlerinle Beni sevdiğini söylesen Yüreğime gözlerini Ölene dek mühürlesen Cesaretin var mı aşka Çarpıyor kalbim bir başka Sen de böyle sevsen keşke Desen bana yar ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #238 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Miss You Much..
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #239 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | kaderımız buymus bızım el yasamız bı olmusuz kımı susmus kımı gıtmıs bız aşk içinde kalmısız kaderımız buymus bızım el yasamız bı olmusuz kımı susmus kımı gıtmıs bız aşk içinde kalmısız O EMEKLER HİÇ Mİ REİS ADAM OLMAK SUÇMU REİS BILMESINLER ALLAH BILIR BUDA GEÇER OY KOCA REİS O EMEKLER HİÇ Mİ REİS ADAM OLMAK SUÇMU REİS BILMESINLER ALLAH BILIR BUDA GEÇER OY KOCA REİS ŞEHİTLERİ DÜŞÜN REİS EĞİLMESIN BAŞIN REİS NELER GELDİ NELER GEÇTİ BUDA GEÇER EY KOCA REİS... ALİ KINIK ABDULLAH ÇATLIYA YAZILMIS BIR ŞARKI...
__________________ yaşananLar Rüya düşmüş be REİS ... !!! sadce bn kımse yoq arkamda ... bursaÇARŞI... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 5 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 5 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |