![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Üçnoktabir - Dediler ki Dediler ki hayat güzel eğriyi doğruyu bilenler Dediler ki umut sürer insanları seversen eğer Dedikler ki hayat kısa eğer mutluluklar olmazsa Dediler ki kalmaz yanına yaptıkların bu dünyada İyiler kazanır kötülükler kazınır dediler Mutlu olmak için mutlu etmek yeter dediler İyiler kazanır kötülükler kazınır dediler Mutlu olmak için mutlu etmek yeter dediler Dediler ki hayat güzel eğriyi doğruyu bilenler Dediler ki umut sürer insanları seversen eğer İyiler kazanır kötülükler kazınır dediler Mutlu olmak için mutlu etmek yeter dediler İyiler kazanır kötülükler kazınır dediler Mutlu olmak için mutlu etmek yeter dediler Tekrar gözden geçirdim yalan söylememişler Tekrar gözden geçirdim yalan İyiler kazanır kötülükler kazınır dediler Mutlu olmak için mutlu etmek yeter dediler İyiler kazanır kötülükler kazınır dediler Mutlu olmak için mutlu etmek yeter dediler | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Mustafa ÇeçeLi - unutamam Unutmadım unutamam Kara sevdam merak etme Yaşamaksa yaşadım lakin Canımın çoğu kaldı sende Pişman mıyım asla Güzelleştim yasla Sevmedim mi sevdim evet Senden sonra ihtirasla Ama benim ciğerim yanar Ten oyalanır can kanar İki gözüm iki çeşme Haberin yok içerime içerime akar
__________________ ![]() Kadiköyde Samiyende Kral biziz BU ALEMDE BeşiktAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
pıηćıя ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | sözcüklerim varmiyor uzaklarina birer birer düsüyor bütün öpmelerim agir yenilgiler alarak … adresinde yoklugunu kiyamet bilerek sadece susarak özlüyorum seni hiç tanimadan, ne garip … sadece susarak özlüyorum seni hiç tanimadan, ne garip sense uzak, çok uzakta bir deniz gibisin resimlerde dokunsan dersim olur, göçerim mecburen duydum çok sonradan, adin önemli degil acin ayni tadi veriyor … adresinde yoklugunu kiyamet bilerek sadece susarak özlüyorum seni hiç tanimadan, ne garip … iste buna biçak çekiyorum simdi adi yok, hiç bir sevgilinin zaman zaman degil simdi yalniz benmiyim bu ahir zamanda dervis mekanina ask ile cagiran bu ahir zamanda …
__________________ AzraiL geLsin ona biLe gider..ŞanLı KartaLım senin için değer..Hayat kadar güzeL işte Beşiktaş, Beşiktaş kadar güzeL işte hayat ... ~ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
pıηćıя ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Lavinya Sana gitme demeyeceğim Ama gitme lavinia Yalanlar istiyorsan yalanlar söyleyeyim İncinirsin yine de sen bilirsin Sana gitme demeyeceğim Ama gitme lavinia Üşüyorsun ceketimi al günün en güzel saatleri bunlar Lavinia yanımda kal Sana gitme demeyeceğim Ama gitme lavinia Adını gizleyeceğim Sende bilme bilme lavinia Yalanlar istiyorsan yalanlar söyleyeyim İncinirsin yine de sen bilirsin Ama ....
__________________ AzraiL geLsin ona biLe gider..ŞanLı KartaLım senin için değer..Hayat kadar güzeL işte Beşiktaş, Beşiktaş kadar güzeL işte hayat ... ~ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | evlerinde lambalari yaniyor göz göz olmus ciğerlerim kanıyor beni gören deli olmuş sanıyor ölürümde ayrılamam yar senden aman bir bahçeye giremezsen durup seyran eyleme eyleme aman bir binayı yapamazsan yıkıp veyran eyleme aman bir güzeli sevip de alamazsan ismini aleme rüsva eyleme evlerinin önü boyali direk yerden yere vurdun sen beni felek her acıya dayanamaz bu yürek ölürüm de ayrilamam yar senden farklı olsun dimi
__________________ BİZE EFSANE AŞKLARI YANLIŞ ÖĞRETTİLER LEYLA İLE MECNUN,FERHAT İLE ŞİRİN DEDİLER ONLAR BEŞİKTAŞ AŞKINI HİÇ BİLMEDİLER | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | vur mısramı dertli çal kadeh kırık yürek dar vurdu goncama ayaz ağla ince saz yar gidiyor ağrıma hançer vurun bağrıma efkara güfteler az ağla ince saz | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 5 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 5 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |