![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
aşkımız renklere ![]() ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | hani görmek ister ya gözlerin bir saniye için canını verirsin ölürken bile yanımda ol sevgilim cennet bile çekilmez sensiz ah ben neyleyim ..
__________________ siyah ulan beyaz ulan alayına gider ulan .. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | seninle bir daha aynı yolda yurmem senınle yuruyen o yolda tuzaklarım var | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
şǻЋяυт ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kalémlerimin ucu zehirli iğne Sayfam isterik,yazsan doymaz Gönüldendir şikayet, ateş kesilse ceset yerdén kalkmaz Bitkin bitkiler mefta... Koy başı rahatçana yastığa... Geçmiyor günlerim hafta.... Şikayetnamém yasta.
__________________ Remzin KartaLLar gibi manileri yen aş Layıktır bu vasıfLar sana ey şanLı Beşiktaş... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | PrangaLar işLemez Ruhumuza AsLa... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yıllardır bu sevda büyüdü bizde beşiktaş sen varsın hep kalbimizde şampiyonluklara beraber koştuk birlikte ağladık birlikte coştuk her zaman her yerde bayrağın göklerde birsin hep dillerde sen... beşiktaşım çok yaşa canım feda yoluna gururluyuz mutluyuz siyahın beyazınla karakartal çok yaşa büyük taraftarınla gururluyuz mutluyuz siyahın beyazınla
__________________ ![]() PAZARA KADAR DEĞİL MEZARA KADAR!!!! GELİRİM BEŞİKTAŞIMLA FİZANA KADAR!!! AYRILMAK YOK EN SON GÜN BİLE TARİH BİTTİ YAZANA KADAR!!! (MATİASIM, BOBOM SİZİ ÇOOOOOO...K SEVİYORUM BİTANELERİM) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Bu aşk havuz problemii Yeni farkediyorum
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evet bu bir aşk şarkısı evet bu bir kalp ağırısı evet bu namelerde yanan var en derinden ah bir bilsen içimdeki alevi bir görsen | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 24 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 24 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |