![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #82 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | devam...
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #84 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Sana kırgınmıyım ah bilmiyorum Yüreğimde bir yer kırıldı beklerken Kollarımda deli gibi seni sarmak isterken Çekip gittin ve ben bittim Sen hiç sevdin mi söyle Söyle nolursun Yüzüme bakarak anlat gizleme Bu defa sen hiç sevdin mi beni Söyle nolursun Yüreğim ağlarken ah gitmeden Sen hiç sevdin mi Sana kırgınmıyım ah bilmiyorum Yüreğimde bir yer kırıldı beklerken Kollarımda deli gibi seni sarmak isterken Çekip gittin ve ben bittim Sen hiç sevdin mi söyle Söyle nolursun Yüzüme bakarak anlat gizleme bu defa Sen hiç sevdin mi beni Söyle nolursun Yüreğim ağlarken ah gitmeden Sen hiç sevdin mi
__________________ bUrŞıl INSANLAR, YA KORKTUKLARI, YAHUTDA GIPTA VE HASET ETTIKLERI SEYLERDEN NEFRET EDERLER.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #85 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Adım adım yaklaştım zafere Bulunmayan bir aşk arıyorum Senin olmasını becerir gibiyim Ama en soğuk yaz günündeyim Kime danışsam aynı şeylere Hep aynı aşka derde bağlamış Bu sefer yanacak yürek olmayacak Çünkü kalbim aynı dertle ağlamış Sözüm kıymetimi bilene Perişanım diyene Ayrıldıysak kime ne Kimin kararı Nasıl koydu ki bu sana İçinde saklasana Anlattıkça duyana Bana zararı Yüreksizin birine Gönül veren tenime Bakıp da sözlerine Uyan kafamı Değiştirip adını Kapatmışım kapımı Gel artık ayrılığın Kesin zamanı Şeytan mısın melek misin Sanki benden yürekli misin Korkma kalbim geçer acısı İlk defa mı aşık oldun sen aaaaa Var mı aşkın benle kavgası Sanki ilk kez ağlıyorsun sen
__________________ bUrŞıl INSANLAR, YA KORKTUKLARI, YAHUTDA GIPTA VE HASET ETTIKLERI SEYLERDEN NEFRET EDERLER.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #86 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Gittuğun o yerlerde Söyle huzurdamisun oyy Geride kalanların Söyle farkındamisun Atun beni denizlere Vermayun ellerine oyyy Zaten hasret kalmiş idum O deniz gözlerine gidupta dönmemeye Söyle yeminlimisun Dönüpta görmemeye Dayanabilirmisun Ey göklerin yıldızı Benim farkımda misun Benden ayrı yaşamaya Dayanabilirmisun Atun beni denizlere Vermayun ellerine oyy Zaten hasret kalmiş idum O deniz gözlerine
__________________ iŞTe BiZ KöTü GüNDe HeP oMuZ oMuZaYıZ İştE bİz kÖtÜ gÜndE hEp OmUz OmUzAyIz öVüNMeK GiBi oLMaSıN BiZ KARAKARTALLIYIZ BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN ------------------------------------ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #88 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | bu aşkın nüshasıı şarkılardaa.. aslı bende kalacak..bizi hasret saracak..
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |