![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 16 ![]() |
Müzik dünyası, yeni bir grupla tanışıyor. Peyk’in temelleri, oldukça eskiye, 1991’lere kadar uzanıyor. İrfan Alış (Vokal) ve Serdal Ersoy’un (Gitar) İstanbul Üniversitesi Kampüsü’nde bir araya gelmesiyle, grubun temelleri atıldı. İkiliye, 1995 yılında Ertan Çalışkan (Davul), Özgür Ulusoy (Keman, klavye) ve 2006’da Barış Tokgöz’ün (Bas) katılımıyla grup, bugünkü kadrosunu oluşturmuş oldu. İlk albüm, yılların emeği süzülerek ortaya konmuş özenli bir çalışma. Şarkıların sözleri, solist İrfan Alış’a ait. Ticari kaygıların ötesinde, müziğin özgürlük olduğuna inanan grup, albümün prodüksiyonuna da imza atmış. Şarkıların melodik alt yapısında, rock, blues ve reggae’nin yanı sıra arabesk öğelere, ince keman ve piyano sololara da rastlamak mümkün. Peyk’in ilk klibi, Deniz Ensari ve Betül Akzambaklar tarafından “Suluşaka” adlı parçaya çekildi. Halen çalışmaları devam eden yeni klip şarkısı ise “Gidin” adını taşıyor. Dokuz şarkıdan oluşan albüm, titiz ve iddialı bir çalışma. Vurucu şarkılarıyla Peyk, birbirine benzeyen albümlerden sıkılanlara, dinlemeye değecek kaliteli müziği sunuyor.
__________________ Beşiktaş'ım...hayat sensin!! | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Çok hoş..çok tatlı bir parçadır! İzlemenizi tavsiye ederim..Ayrıca İstanbul parçasını da beğeneceksinizdir eminim ki ![]() Solistin sesinin bayıklığıysa insanın ruhunu okşamakta..dikkat ederseniz! Peyk - Gidin ..... Kapıyı cekin gidin Beni bırakın gidin Kilidi vurun ardıma Yalnızlık kalsın kapıda Kazansan ne kaybetsen ne Gurururun savaşı mı Yalnızlıktır ganimetin Sakla onu boş odanda Ne kendine acı ne ona Şehirler o olur sen kacarsın Kalbim ölü bulundu dün sabah Ben bu aşkın ızdırabını Bana bu şarkıyı yazdıran Bana uc maymun yaptıran Beni su iciren sunger gibi Ben bu aşkın ızdırabını Ne kendine acı ne ona Şehirler o olur sen kaçarsın Kalbim ölü bulundu dün sabah Ben bu aşkın ızdırabını.. Kilidi vurun kapıma İyiyim böyle gidin...
__________________ Beşiktaş'ım...hayat sensin!! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |