![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| ยŦยк ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şurup gibiyim şurup turp gibiyim turp turp ben ateş sen barut mmmm öptüm seni şapşup şapşup şapşup şapşup ha şap ha şup şaja değil işte şurup krizlere girme beni unutup grup grup olalım grup ben hudut sen haydut gizli gizli gelme her derde deva şifasın şifa çok çektim cefa vitamini havuz ben küfte sen tuz aahh buz gibiyim buz buz ohhhh muz gibiyim muz muz çikita muz çikta muz çikta çikta çikta çik çik çik çikita çikita muz fidanı muz sensiz kalbim buz buz hiçbirşey isteme benden ahhh yoksa bu aşk tuz buz ohhh yoksa bu aşk göz göz dudak dudak ten ten daha fazla diretme üstüme fazla gelme inan ilacın benim ahh ok gibiyim ok ok ohh yok gibiyim yok yok çikita muz çikta çikta çikta çik çik çiki ta çikita muz ![]() ![]() ![]() | ||
| | |
| | #2 | |||
| Guest
| Alıntı:
![]() ![]() ![]() | |||
|
| | #3 | ||
| Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | derdime cagre baytarım yok ![]()
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | ||
| | |
| | #4 | ||
| Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 45 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kalp alışır acı çekmelere Can dayanmaz yeni sevmelere Boşa kürek çek hep aynı Bana sorun bi kim haklı Şu yüreğim ne meraklı Hiç sözümü dinlemiyor Sorarım aşk durulurmu Acıyı sevmek olurmu Hani hayat bir oyundu Artık içime sinmiyor..
__________________ Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL... | ||
| | |
| | #5 | ||
| Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | beLki üstümüzden bir Kuş gecer kanadından bir tüğ düser üzerimize
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | ||
| | |
| | #7 | ||
| Yavru Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | GÜllüü baba tekkkk Sanki dağlar yıkıldı,Üstüme çöktü dünya O an ölmek istedim sevmiyorum dedin ya Sensizliğin korkusu içime doldu birden Dağ Gibi hayallerim devrildi yüreğimden Unut demek çok kolay gelde bana sor birde Sanki sevdan kanımla yazılmış yüreğimde Gitme gitme ayrılma benden Gitme gitme kopamam senden Kanım içimde dondu,canım çekildi sandım Bu aşk bitti dedin ya,işte o an yıkıldım Oysa nasıl sevmiştim,nasılda baglanmıstım Bu kısacık ömrümü ömrüne adamıştım Unut demek çok kolay gelde bana sor birde Sanki sevdan kanımla yazılmış yüregimde Gitme gitme ayrılma benden Gitme gitme kopamam senden | ||
| | |
| | #8 | |||
| herkes sever biz taparız ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ | |||
| | |
| | #9 | ||
| ยŦยк ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hatırlıyor musun kim olduğunu Hala hissedebiliyor musun Ne zamandır farkında mısın yokluğunun Arasan bulur musun kaybolduğun yerleri Gündüzün geçtiğini farketmedin bile Anılar sinemasından bir bilet almışsın bu gece Ömrün küsmek ve pişmanlıkla geçip gidiyor Bak hala aynı soruyu soruyorsun kendine Bazen kendi gölgene basar sendelersin ıssız sokaklarda Bir karayel eser üşütür yalnızlığını yüzüne vurur Çıkar gelir pişmanlıklar en zayıf anında Boğazında yıllanır bir düğüm Umrunda mı zamanın senin küskünlüğün İçin öyle sıkılır kimse bilmez neyin var sen bile Olup bitenleri seyredersin öylece Yalnızsındır kalabalıklar içinde kim daha iyi bilir ki Bir ses vardır çözer herşeyi yasaktır duyamazsın Bazen kendi gölgene basar sendelersin ıssız sokaklarda Bir karayel eser üşütür yalnızlığını yüzüne vurur Çıkar gelir pişmanlıklar en zayıf anında Boğazında yıllanır bir düğün Bazen Gündüzün geçtiğini farketmedin bile Anılar sinemasından bir bilet almışsın bu gece Ömrün küsmek ve pişmanlıkla geçip gidiyor Hala aynı soruyu soruyorsun kendine Bazen kendi gölgene basar sendelersin ıssız sokaklarda Bir karayel eser üşütür yalnızlığını yüzüne vurur Çıkar gelir pişmanlıklar en zayıf anında Bazen | ||
| | |
| | #10 | ||
| Guest
| Unutamam Hatırlar mısın yağmur yağardı Sen toprak kokusuna bayılırdın Damlalar kıskandırır beni Tutardım pamuk ellerini Aşk dolu kalbimi ısıtırdım Hatırlar mısın bir şarkımız vardı Sen dans etmekten utanırdın Bildiğin tüm ateşli sözleri Fısıldar yakar beni Her defasında kandırırdın Ben hiç unutmadım unutamam İçimdeki seni durduramam Ben hiç unutmadım unutamam yok yok İçimdeki acıyı anlatamam | ||
|
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |