![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #91 | |||
Guest
| Alıntı:
![]() ![]() ![]() | |||
![]() |
|
![]() | #92 | ||
Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | derdime cagre baytarım yok ![]()
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #93 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kalp alışır acı çekmelere Can dayanmaz yeni sevmelere Boşa kürek çek hep aynı Bana sorun bi kim haklı Şu yüreğim ne meraklı Hiç sözümü dinlemiyor Sorarım aşk durulurmu Acıyı sevmek olurmu Hani hayat bir oyundu Artık içime sinmiyor..
__________________ Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #94 | ||
Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | beLki üstümüzden bir Kuş gecer kanadından bir tüğ düser üzerimize
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #96 | ||
Yavru Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | GÜllüü baba tekkkk Sanki dağlar yıkıldı,Üstüme çöktü dünya O an ölmek istedim sevmiyorum dedin ya Sensizliğin korkusu içime doldu birden Dağ Gibi hayallerim devrildi yüreğimden Unut demek çok kolay gelde bana sor birde Sanki sevdan kanımla yazılmış yüreğimde Gitme gitme ayrılma benden Gitme gitme kopamam senden Kanım içimde dondu,canım çekildi sandım Bu aşk bitti dedin ya,işte o an yıkıldım Oysa nasıl sevmiştim,nasılda baglanmıstım Bu kısacık ömrümü ömrüne adamıştım Unut demek çok kolay gelde bana sor birde Sanki sevdan kanımla yazılmış yüregimde Gitme gitme ayrılma benden Gitme gitme kopamam senden | ||
![]() | ![]() |
![]() | #97 | ||
ยŦยк ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hatırlıyor musun kim olduğunu Hala hissedebiliyor musun Ne zamandır farkında mısın yokluğunun Arasan bulur musun kaybolduğun yerleri Gündüzün geçtiğini farketmedin bile Anılar sinemasından bir bilet almışsın bu gece Ömrün küsmek ve pişmanlıkla geçip gidiyor Bak hala aynı soruyu soruyorsun kendine Bazen kendi gölgene basar sendelersin ıssız sokaklarda Bir karayel eser üşütür yalnızlığını yüzüne vurur Çıkar gelir pişmanlıklar en zayıf anında Boğazında yıllanır bir düğüm Umrunda mı zamanın senin küskünlüğün İçin öyle sıkılır kimse bilmez neyin var sen bile Olup bitenleri seyredersin öylece Yalnızsındır kalabalıklar içinde kim daha iyi bilir ki Bir ses vardır çözer herşeyi yasaktır duyamazsın Bazen kendi gölgene basar sendelersin ıssız sokaklarda Bir karayel eser üşütür yalnızlığını yüzüne vurur Çıkar gelir pişmanlıklar en zayıf anında Boğazında yıllanır bir düğün Bazen Gündüzün geçtiğini farketmedin bile Anılar sinemasından bir bilet almışsın bu gece Ömrün küsmek ve pişmanlıkla geçip gidiyor Hala aynı soruyu soruyorsun kendine Bazen kendi gölgene basar sendelersin ıssız sokaklarda Bir karayel eser üşütür yalnızlığını yüzüne vurur Çıkar gelir pişmanlıklar en zayıf anında Bazen | ||
![]() | ![]() |
![]() | #98 | ||
Guest
| Unutamam Hatırlar mısın yağmur yağardı Sen toprak kokusuna bayılırdın Damlalar kıskandırır beni Tutardım pamuk ellerini Aşk dolu kalbimi ısıtırdım Hatırlar mısın bir şarkımız vardı Sen dans etmekten utanırdın Bildiğin tüm ateşli sözleri Fısıldar yakar beni Her defasında kandırırdın Ben hiç unutmadım unutamam İçimdeki seni durduramam Ben hiç unutmadım unutamam yok yok İçimdeki acıyı anlatamam | ||
![]() |
![]() | #99 | ||
Guest
| Anlamsız nöbetler var soluksuz sabahları bulan biliyordum benim kadar sebepsiz ayrılırlar seviyordun benim kadar aramızda uçurum var oydu sahi rüyalarımın prensiydi sanki hem günüm hem gecemdi gündü geçendi aşktı bana öğreten bataklık gülüydü sevdirip terkedendi oydu sahi rüyalarımın pirensiydi sanki hem günüm hem gecemdi gündü geçendi aşktı bana öğreten bataklık gülüydü sevgilim terkedendi Neden sebepler var her aşkın kaderinde olan anlamsız nöbetler var soluksuz sabahları bulan biliyorum benim kadar sebepsizz ayrılırlar seviyordun benim kadar aramızda uçurum var oydu sahi rüyalarımın pirensiydi sanki hem günüm hem gecemdi gündü geçendi aşktı bana öğreten bataklık gülüydü sevgilim terkedendi oydu sahi rüyalarımın prensiydi sanki hem günüm hem gecemdi ageçendi aşktı bana öğreten bataklık gülüydü sevgilim terkedendi şaşırtıcı ama tuğba ekincinin güzel bi parçası ![]() | ||
![]() |
![]() | #100 | ||
tek aşkı beşiktaş ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Allah Sorar Sözleri İstedikten sonra beni Arardın yar, arardın yar Sual edip şu hatrımı Sorardın yar, sorardın yar Sen kendini mahkum ettin Sen gönlünü avuttun yar Yalansın yar Zalimsin yar (ağlarsın yar) Ben sormazsam allah sorar Yanarsın yar (nakarat) Sen istersen engelleri Aşardın yar, aşardın yar Sana açık yollarıma Koşardın yar, koşardın yar Beni benden alıp gittin Ne çabuk da unuttun yar aykut kuşkaya-allah sorar ![]()
__________________ ![]() Neye yaklaşsam, sonu uzaklık ve kırgınlık Anlaki yok Allah(c.c) tan başka yakınlık .... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |